“Na zo’n meditatie voel ik me weer opgeladen”

Carla is deelnemer aan het Online Meditatieprogramma. Hier deelt ze haar ervaring.

Sinds 1991 ben ik bekend met persoonlijke ontwikkeling onder andere middels healing en reading. Wanneer je een aantal jaren allerlei opleidingen en workshops hebt gevolgd, weet je dat je persoonlijke ontwikkeling nooit stopt, ook al heb je een aantal opleidingen rondom dit thema afgerond.

Daarom ben ik ook zo blij dat ik in contact ben gekomen met de serie meditaties van Hans van den Boomen. Te midden van de drukte van alledag maak ik sinds een aantal jaren elke dag een half uurtje vrij om een meditatie te beluisteren.

Ik kies de meditatie én het moment dat me het meeste aanspreekt

Het fijne is, dat ik precies de meditatie kan kiezen die mij op dat moment het meeste aanspreekt. Daarnaast kan ik een voor mij geschikt moment van de dag kiezen en ik hoef er de deur niet voor uit. Ik trek me dan een half uurtje terug en iedereen weet inmiddels dat ze mij dan ook niet hoeven te storen.

In het begin deden de kinderen er weleens lacherig over: ‘ja hoor, mam moet weer mediteren, anders houd ze het niet vol’. Na zo’n meditatie voel ik me als het ware weer opgeladen en kan ik mijn werkzaamheden weer makkelijker oppakken. En dat weet mijn omgeving inmiddels ook. Dat is mijn rustpuntje in de dag, dat niemand mij af neemt; een cadeautje aan mezelf!

Hans, heel erg bedankt en ik hoop van harte dat ik nog lang gebruik mag maken van de meditaties op je site!

Warme groet,
Carla Giesbers

Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *