Opleiding

Groeien in Bewust-Zijn

Opleidingen bij Essentiecoaching zijn allereerst om een proces aan te gaan met je-Zelf. Maar het is ook een volwaardige beroepsopleiding tot Coach, Healer en Reader. Op 15 september 2017 is er een extra start van het opleidingsjaar Healing en 1 september 2017 start een nieuw opleidingsjaar Reading.

De Healingopleiding is een krachtige, verhelderende training waarvan je heel veel plezier zult beleven in je dagelijks leven. Je krijgt inzicht in de werking van je energetisch systeem, en in hoeverre jij jezelf kunt helen. Deze opleiding bestaat uit drie delen: Heel je-Zelf, Heel je leven en Heel de ander. Je bent voornamelijk intensief en plezierig met jezelf en de invulling van je leven(sgeluk) bezig.

Heb je de smaak te pakken en wil je stevig verdiepen in bewustzijn, dan kun je de beroepsopleiding Reading volgen. Een intensief programma waarin je veel inzicht opdoet in energetische mechanismes en steeds meer in autonomie komt over je leven.

Wil je laagdrempelig kennismaken, kom dan naar een Ont-moetingsdag “Thuiskomen bij jeZelf”. Een dag waarin je veel inzichten en ervaringen opdoet die sowieso heel bruikbaar zijn in je dagelijks leven.

 

Deel dit via:

Ontvang een Reading van studenten

Nu direct afspreken