Benja Teijken

Trainer en loopbaancoach

Trouw zijn aan Jezelf

Jou helpen bij je eigen waarheid te komen, bij je eigen helderheid, dat is wat ik graag doe. Je (weer) te helpen voelen en ervaren wie jíj in wezen bent, van waaruit je keuzes kunt maken in je leven die kloppen voor jóu. Los van verwachtingen, overtuigingen vanuit je omgeving.

Benja Teijken

Als kind al, voelde, zag, ervaarde ik meer en anders dan anderen in mijn omgeving en had ik regelmatig ‘spirituele’ ervaringen. Hierdoor heb ik me vaak onbegrepen en anders gevoeld.

En hoewel het ook bij periodes wat naar de achtergrond is geraakt, ben ik daardoor altijd nieuwsgierig gebleven naar, en bezig geweest met spiritualiteit, bewustwording en innerlijke groei.

Heb er veel over gelezen, en verschillende workshops, cursussen, opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en intuïtieve ontwikkeling. Daarnaast veel aan yoga en meditatie gedaan. En als laatste, en misschien wel de belangrijkste; zélf mijn eigen processen aangegaan.

Een diep weten

Ook heb ik altijd een ‘diep weten’ gehad dat ik hier meer mee wilde doen/ te doen had in de wereld. Langs een zoek,-/ ont-wikkeltocht door mijn basisschool-tijd, VWO, HBO en werk binnen verschillende overheidsinstanties kwam ik op een gegeven moment op een punt dat ik op meerdere gebieden vast liep in mijn leven en me realiseerde dat ik dingen anders te doen had. Meer kloppend voor mij.

Na wat zelfonderzoek kwam toen Essentiecoaching op mijn pad, en ik voelde meteen dat ik ergens voor te kiezen had. Namelijk volledig Ja zeggen tegen mezelf en mijn leven, en het te leven zoals het voor míj bedoeld is. Ongeacht wat anderen daarvan zouden vinden, en waar dat pad er misschien wel eens héél anders uit zou kunnen zien dan voor velen in mijn omgeving.

Vervolgens heb ik de gehele Healing- en ReadingOpleiding doorlopen, en ben ik op dit moment bezig met het Trance Medium programma.

Ruimte en vrijheid creëren

Hierdoor ben ik ook weer in contact gekomen met wat eigenlijk altijd mijn grootste passie en drive is geweest in (en ook buiten) mijn werk als adviseur/coach. Namelijk; anderen helpen weer dichter bij zichzelf en in hun eigen kracht te komen. Om zo steeds meer ruimte en vrijheid te creëren om hun eigen unieke pad te bewandelen.

Ik kan je nog zóveel vertellen over wat ik allemaal heb gedaan en ervaren, maar volgens mij is dat niet waar het om gaat. Ik nodig jou veel liever uit om voor jezelf te gaan ervaren en ontdekken. En help je daar graag bij. Als soort van reisleider. Met beide benen op de grond en met veel humor en plezier!

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak