Ervaringen Opleiding

Lees hieronder hoe deelnemers de verschillende trainingen en opleiding ervaren. En laat me weten wat jíj wilt leren en ont-wikkelen. 

Fitter, vitaler en gelukkiger

“Voordat ik met de opleiding begon lag mijn focus vooral op de buitenwereld en andere mensen. Mijn tijd werd opgeslokt en ik had het druk in mijn hoofd. Ik werd vooral geleefd. Nu ervaar ik meer rust en kan intenser genieten van de dingen die ik belangrijk vind. Ik voel me fitter, vitaler en gelukkiger. Ik heb veel over mijzelf geleerd. Ik ben het waard om meer uit het leven te halen. Op mijn werk ben ik creatiever en inspirerender voor mijzelf en anderen. Ik leef!”
Ingrid Lemmink  (ReadingOpleiding)

Een keerpunt in mijn leven

“Eerlijk is eerlijk, ik was een beetje sceptisch. Het zal wel. Wat heb ik hieraan? Wat kan ik hiermee? Wat bereik ik ermee? Maar het tegendeel bleek waar. Iets waarvan ik dacht dat het niet meer bestond was er opeens weer. Zo plots, BAM, mijn gevoel terug. Ik was niet meer doelloos en boos maar begon weer te leven. Een keerpunt in de zin van dat het mij richting gaf en nog steeds richting geeft. Er veranderde veel. Ik voel me meer met mensen verbonden dan ooit. En tegelijk kan ik ook goed alleen zijn. Ik ben ontzettend tevreden, blij en dankbaar met mezelf en hoe ik nu in het leven sta. Mijn stoutste droom is uitgekomen en overtrof alle verwachtingen.”
Ingrid Wesselink  (HealingOpleiding)

Ik pluk nog elke dag de vruchten

“Ik heb de zegen gehad om de healing opleiding te doen. En pluk nog elke dag de vruchten ervan. Mijn weg is zo mooi aan het worden. En ik weet 100% zeker dat het voor mij in stroomversnelling is gekomen door deze opleiding. 1000 x dank. Ik wens een ieder dit geluk toe. Wordt JEZELF!”
Dick Sterk  (HealingOpleiding)

Weer zo vrij als een kind

“Daar waar de Healingopleiding mij ruimte bracht om allerlei belemmeringen op te ruimen (ik wist niet eens dat ik ze had ?), is de Reading een opleiding waarin ik duidelijk merk dat ik die ruimte die ik voor mezelf vrij heb gemaakt, weer op aan het vullen ben met dingen waar ik zelf heel veel energie van krijg. En hoe dat voelt? Dat voelt alsof ik me weer zo vrij voel als een kind. Fijn voor mij, maar ook voor iedereen om mij heen!”
Kariene van Steenoven  (ReadingOpleiding)

Inzichten en vertrouwen

“Ik zit midden in de Healingopleiding (nog 3 weekenden te gaan) en als ik terugkijk voel ik me al heel anders dan voor ik begon. Het heeft me veel inzichten gebracht en manieren om zelf eenvoudig overtuigingen of beelden te helen. Soms zijn er ook lastige momenten, maar het vertrouwen groeit! Vertrouwen in het proces (en dat lastige momenten voorbij gaan), vertrouwen dat ik zelf mag én kan bepalen in mijn leven, en vooral dat laatste is voor mij heel veel waard! “
Gratia Hopman  (HealingOpleiding)

Van introvert naar open

“De Healingopleiding heeft mij van een introvert persoon naar een meer open persoon gemaakt. Ik kijk nu anders naar anderen en vooral naar mezelf in wie ik ben en wat ik doe vanuit mezelf. Het begeleiden van mensen op hun pad is ook de reden dat ik Essentie-Aalten ben begonnen. Dit had ik zonder Essentiecoaching nooit aangedurfd en daar ben ik zeer dankbaar voor.”
Edwin Hospes  (HealingOpleiding)

Ruimte voor Eigen-Wijsheid en eigen pad

“De opleiding bij Essentiecoaching brengt mij steeds meer bewustwording en helderheid over thema’s die in mijn leven spelen. En vanuit die helderheid kan ik steeds beter stappen (soms stapjes) zetten en autonomie over mijn leven nemen. Bijvoorbeeld mijn eigen ruimte innemen, wat is mijn stuk, wat is jouw stuk, wat doe ik daarin, hoe ga ik daarmee om en wil ik dat ook zo.
Wat ik daarbij echt ontzettend goed en fijn vind is de vrijheid waarmee en waarop het gebeurt. Dat je geleerd wordt om bij je eigen-wijsheid te komen en niet die van een één of andere guru. Er wordt dus niet gezegd zo of zo moet je het doen, nee vind je eigen pad en doe dat wat bij jou past. Dat is soms ook moeilijk, maar uiteindelijk brengt het je veel meer!”
Marina Frensel  (ReadingOpleiding)

Van hoofd naar voelen

“De Healingopleiding heeft mijn leven in positieve zin sterk veranderd. Ik heb altijd erg vanuit mijn hoofd geleefd en heb daardoor moeite om te weten wat ik voel. Ik ben in mijn leven altijd erg gericht geweest op hoe je je behoort te gedragen ten opzichte van de buitenwereld. Ik leef nu meer vanuit mezelf. Ook was ik hard voor mijzelf. Hans vindt speelsheid en levensvreugde erg belangrijk, waardoor je alles meer gaat relativeren. Ik ben hierdoor vrijer geworden en ook meer van mijzelf gaan houden.”
Ingrid Wiggers  (HealingOpleiding)

Helderheid en veel meer basis

“De opleidingen hebben me helderheid gebracht en zoveel meer basis. Loslaten van wat ik denk, en van wat ik denk dat anderen denken, hoe ik zou moeten zijn. Mijn eigen opgestoken wijsvinger is er steeds minder en als ik ‘m zie kan ik ernaar grijnzen. Bijzonder mooi vind ik de manier waarop Essentiecoaching dit brengt: Met plezier, werkelijke ruimte voor wie je bent en gemak.”
Lida van den Heuvel  (ReadingOpleiding)

Vertrouwen in eigen helder Weten

“Wat ik geleerd heb in de Readingopleiding is vooral het vertrouwen in mezelf. Ik krijg steeds meer vertrouwen in mijn eigen helder Weten. Vooral door veel readings te doen, zie ik steeds een stukje verdieping. En ervaar ik weer andere dingen of ontdek ik dat ik steeds meer helder kan zien. Dat kan ik inzetten voor mezelf, in het kijken naar mijn eigen leven én voor anderen. Ik vind reading een heel mooie en krachtige manier om naar de ander te kijken en te zien waar die ander zich bevindt in zijn proces. Het overstijgt het denken. En iedere keer leer ik ook weer meer over mezelf.”
Esther Assink  (ReadingOpleiding)

Mijn lach kan weer enorm breed stralen

“Er is veel in beweging gebracht bij mij tijdens de opleidingsweekenden. Ik geef de mensen in mijn directe omgeving nu veel meer ruimte. Bemoei me er minder mee. En dat geeft mij zelf ook veel meer ruimte. Je hebt vaker de horizontale en verticale energetische lijn aangehaald. Ik merk dat het fijn is om letterlijk terug te kunnen gaan naar die verticale lijn en dat ik ook echt dan voel hoe ik zak in mijzelf. Zo fijn. Ik voel me vaak licht en blij. Mijn lach kan weer enorm breed stralen en dat is enorm fijn!”
Mariska Wijbenga  (HealingOpleiding)

Zelf ervaren?

Wil je zelf ervaren wat deze verdiepende opleiding met je kan doen? Lees dan hier wanneer de eerstvolgende training weer begint.

 

 

 

Deel dit via:

Ontvang een Reading door studenten

Nu direct afspreken