Ervaringen Opleiding

Lees hieronder hoe deelnemers de verschillende trainingen en opleiding ervaren. En laat me weten wat jíj wilt leren en ont-wikkelen. 

Een keerpunt in mijn leven

“Iets waarvan ik dacht dat het niet meer bestond was er opeens weer. Zo plots, BAM, mijn gevoel terug. Ik was niet meer doelloos en boos maar begon weer te leven. Ik voel me meer met mensen verbonden dan ooit. Ik ben ontzettend tevreden, blij en dankbaar met mezelf en hoe ik nu in het leven sta. Mijn stoutste droom is uitgekomen en overtrof alle verwachtingen.”
Ingrid Wesselink  (HealingOpleiding)
Deurningen

Helderheid en veel meer basis

“De opleidingen hebben me helderheid gebracht en zoveel meer basis. Loslaten van wat ik denk, en van wat ik denk dat anderen denken, hoe ik zou moeten zijn. Bijzonder mooi vind ik de manier waarop Essentiecoaching dit brengt: Met plezier, werkelijke ruimte voor wie je bent en gemak.”
Lida van den Heuvel  (ReadingOpleiding)
Amersfoort

Ik pluk nog elke dag de vruchten

“Ik heb de zegen gehad om de healing opleiding te doen. En pluk nog elke dag de vruchten ervan. Mijn weg is zo mooi aan het worden. En ik weet 100% zeker dat het voor mij in stroomversnelling is gekomen door deze opleiding. 1000 x dank. Ik wens een ieder dit geluk toe. Wordt JEZELF!”
Dick Sterk  (HealingOpleiding)
Amsterdam

Weer zo vrij als een kind

“Ik voel me weer zo vrij als een kind. Fijn voor mij, maar ook voor iedereen om mij heen!”
Kariene van Steenoven  (ReadingOpleiding)
Klundert

Mijn leven is interessanter

“Ik heb de opleidingen healing, reading en kort zelfs de trance medium opleiding gedaan. Maar als ik terugkijk, is mijn leven eigenlijk pas echt interessant geworden tijdens deze periode. Een soort leven voor-Hans en een leven Na-Hans… 🙂 (ipv voor en na Christus 😉hehe…).

Mijn leven is interessanter, kleurrijker, speelser, rijker, humoristischer, rustiger, dieper en gevoeliger geworden en ik leef veel meer in overeenstemming met wie ik ben. Nog steeds met hobbels, maar met een steeds grotere dankbaarheid voor wat ik – inmiddels ruim 4 jaar geleden – heb gedaan/geleerd.”
Maarten Groot (ReadingOpleiding)
Enschede

Wat een heerlijke ontdekkingsreis!

“In een veilige omgeving met respect voor elkaar heb ik zoveel oud zeer los kunnen/mogen laten en zo veel moois aan/in mijzelf ontdekt. Wat een heerlijke ontdekkingsreis! Ik word steeds meer mij-zelf. Soms is het best zwaar maar Hans brengt zoveel humor wat ook heerlijk relativerend werkt. Er wordt dan ook heel wat af gelachen. Ik ben een gelukkig mens dat ik deze weg mag gaan.”
Petra Takkenkamp  (HealingOpleiding)
Doetinchem

Zéér betrokken bij jou als mens

“Cursus wordt gegeven met veel humor, aandacht voor je eigen persoon maar kan ook best confronterend zijn. Iets waar dan weer heel verhelderend mee om gegaan wordt. Essentiecoaching is zeer, zéér, betrokken bij jou als mens en mede dat zorgt ervoor dat ik stappen heb kunnen maken die ik van te voren niet had durven dromen. Kan het een ieder van harte aanbevelen!”
Gert-Jan Hartog  (HealingOpleiding)
Duiven

Fitter, vitaler en gelukkiger

“Ik voel me fitter, vitaler en gelukkiger. Ik heb veel over mijzelf geleerd. Ik ben het waard om meer uit het leven te halen. Op mijn werk ben ik creatiever en inspirerender voor mijzelf en anderen. Ik leef!”
Ingrid Lemmink  (ReadingOpleiding)
Oldenzaal

Inzichten en vertrouwen

“Het heeft me veel inzichten gebracht en manieren om zelf eenvoudig overtuigingen of beelden te helen. Soms zijn er ook lastige momenten, maar het vertrouwen groeit! Vertrouwen in het proces (en dat lastige momenten voorbij gaan), vertrouwen dat ik zelf mag én kan bepalen in mijn leven, en vooral dat laatste is voor mij heel veel waard! “
Gratia Hopman  (HealingOpleiding)
Tiel

Vertrouwen in eigen helder Weten

“Wat ik geleerd heb in de Readingopleiding is vooral het vertrouwen in mezelf. Ik vind reading een heel mooie en krachtige manier om naar de ander te kijken en te zien waar die ander zich bevindt in zijn proces. Het overstijgt het denken. En iedere keer leer ik ook weer meer over mezelf.”
Esther Assink  (ReadingOpleiding)
Haaksbergen

Van introvert naar open

“De Healingopleiding heeft mij van een introvert persoon naar een meer open persoon gemaakt. Ik kijk nu anders naar anderen en vooral naar mezelf in wie ik ben en wat ik doe vanuit mezelf. 
Edwin Hospes  (HealingOpleiding)
Aalten

Van hoofd naar voelen

Ik ben in mijn leven altijd erg gericht geweest op hoe je je behoort te gedragen ten opzichte van de buitenwereld. Ik leef nu meer vanuit mezelf. Hans vindt speelsheid en levensvreugde erg belangrijk, waardoor je alles meer gaat relativeren. Ik ben hierdoor vrijer geworden en ook meer van mijzelf gaan houden.”
Ingrid Wiggers  (HealingOpleiding)
Enschede

Zelf ervaren?

Wil je zelf ervaren wat deze verdiepende opleiding met je kan doen? Lees dan hier wanneer de eerstvolgende training weer begint.

 

 

 

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak