Healingtraining Helder BewustZijn

Een Intuïtief ontwikkeltraject naar Vrijheid en Bewust ZIJN

Kom los van je beperkende gedachten en overtuigingen en geef ruimte aan wie jij in wezen bent. Dit is een ontdekkingsreis naar je werkelijke VRIJHEID en bewust ZIJN. Heel jeZelf, Heel je leven.

Heel JeZelf, Heel je Leven

In deze training begeleiden we je stap voor stap in technieken waarmee je steeds meer tot je Essentie komt. In jóuw vrijheid. Je maakt een krachtige bewustwordingsreis langs je Chakra’s.

We werken met gerichte meditaties, visualisaties en lichaamswerk. We mediteren, we bewegen en we lachen op tijd. Vanuit plezier groeien in Bewust-Zijn.

> “De training heeft me veel gebracht. Het gronden en centreren doe ik nu bijna automatisch en daardoor ervaar ik veel meer rust. Er is enorm veel veranderd. Ik zit nu veel meer in mijn lijf en heb rust en een enorm vertrouwen.”  Saskia

Zelfbewustzijn en Eigen kracht

Je gaat in deze training kijken naar je eigen leven, en hoe jij je leven (toekomst) verder wilt vormgeven. Je geeft ruimte aan je verlangens en je dromen.

Het begint dus bij jou. Dat jij lekker in je vel zit en bewustzijn hebt over je verschillende patronen. 

We werken onder andere met healingtechnieken omdat ze werken naar twee kanten: Zowel naar je-Zelf als naar de ander. Je verwerft hierbij steeds meer inzicht in (algemene) levensthema’s binnen jezelf.

> “Ik ervaar veel meer rust en helderheid. Ik kan gemakkelijker loslaten, maak me niet meer zo druk, leef veel meer vanuit een vanzelfsprekend vertrouwen.” Frans

Opbouw training

In deze training leer je veel over je energetisch systeem. Zeg maar: Hoe jij in elkaar zit. Je gaat het allereerst iedere keer waarnemen bij/binnen jezelf. Vervolgens leer je in het waarnemen bij de ander. En hoe je daar mee om kunt gaan.

We komen 5 weekenden live bij elkaar waarin je de diepte in gaat met jeZelf.

Daarnaast heb je een online toegang tot de 21 Helende Chakrameditaties.

Je krijgt ook een zogenaamde “check” om je voortgang te evalueren. Een Check is een korte reading door een ervaren en gecertificeerde DiepZielduiker®. Hieruit komen dan vaak aandachtspunten die je kunt meenemen in je verdere persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding en in je dagelijks leven.

Tijdens de opleiding kun je ook volledig gratis DiepZielsessies® ontvangen van studenten uit de opleiding DiepZielduiken®.

> “Het was een leerschool waarbij het in turbogang opschoot; steeds nieuwe inzichten in mezelf en daardoor ook in anderen. Ik voel me daardoor zekerder, lichter en om dat woord maar te gebruiken: gelukkiger!” Lea

Voor wie?

Deze training is voor mensen die in plaats van theorie en boekenwijsheid het nu écht eens zelf willen ervaren.

Prachtig om al die kennis te bezitten en het allemaal “in je hoofd” te weten, maar hoe doe je dat nu écht?

We geven je de tools voor een gelukkig leven. Relaxed zijn. Zelfvertrouwen. Weten wie je bent en wat je te doen hebt.

Niet voor iedereen

Dit is niet zomaar een meditatiecursus. Deze training brengt je grootse inzichten en bij je werkelijke vrijheid. Dat vraagt inzet van ons. Maar zeker ook van jou.

Kies je blijvend voor de slachtofferrol en wil je die niet loslaten, doe dan niet mee. Daarvoor is de diepgang en de voortgang te snel.

Het vraagt een bereidheid om jezelf te ont-wikkelen en aan te kijken. Dan garanderen we je een prachtig resultaat!

Wil je weten of deze training bij jou past? Vraag dan om een kennismaking, dan hebben we het er over.

Resultaat

Je ervaart meer vrijheid, vitaliteit en innerlijke rust. Je leeft veel meer vanuit je Eigen Wijsheid en Intuïtie.

Ervaringen

Wil je weten hoe anderen deze opleiding ervaren hebben? Dat vertellen ze hier.

Verder verdiepen

Na deze training kun je er voor kiezen om verder te verdiepen door de gecertificeerde Opleiding DiepZielduiken® te doen. Lees hier de info.

Alle informatie

Aantal lessen: 10 lesdagen verdeeld over 5 weekenden (vrijdag en zaterdag). Lestijden 10.00 – 16.00 uur.
Met daarbij: Thuisondersteuning door middel van gratis toegang tot 21 helende Chakra meditaties, Gratis DiepZielsessies® door studenten, Persoonlijke check/sessie door docent.
Locatie: Hengelo (ov), in onze eigen cursuslocatie.
Overnachten: Er zijn enkele prachtige (en voordelige) overnachtingslocaties vlakbij. Mail me even voor suggesties of kijk op Airbnb.
Data in 2023:
>> 13/14 januari, 27/28 januari, 10/11 februari, 24/25 februari en 10/11 maart 2023.
Daarnaast (in overleg) nog een moment voor je check via Skype. Geen probleem als je één weekend niet kunt. Indien je meerdere blokken verhinderd bent neem dan nu niet deel.
Investering: €1.490,- voor de training ínclusief de 21 online meditaties (twv €147,-).
Deze training wordt ook regelmatig vergoed door werkgevers onder loopbaancoaching/persoonlijke ontwikkeling.
Meld je aan vóór 1 november en je bijdrage is slechts €1.290,-.
LET OP: Indien je deze training op je bedrijf doet of laat vergoeden door je werkgever dan wordt dit bedrag verhoogd met 21% BTW. Mail me dan, zodat je ook een factuur met BTW krijgt. Via de webshop ontvang je geen BTW factuur.
Aanmelding: Via deze link of mail/telefoon.

Jolanda Beernink
Jolanda Beernink
23/07/2021
Geverifieerd
Wat een cadeau om bij Hans de training Helder BewustZijn te volgen! Het was intensief en op momenten confronterend, maar ik ervaar nu zoveel meer rust, stabiliteit en waardering voor mezelf. Echt een aanrader.
Evi
Evi
20/07/2021
Geverifieerd
Ik heb onlangs deelgenomen aan de zomertraining Leef je Essentie. Een zeer bijzondere en waardevolle week waarin je een reis maakt binnen jezelf. Ik voel me sterker, heb meer vertrouwen, negatieve gedachtepatronen kunnen doorbreken en ervaar meer rust. Een cadeautje. Dank je wel Hans en Benja!
Harriet Sterrenburg
Harriet Sterrenburg
18/07/2021
Geverifieerd
Ik heb de prachtige zomertraining ‘Leef je Essentie’ mogen ervaren deze week. Spinvis heeft dit perfect verwoord: ‘Reis ver, lach hard, duik diep, kom terug.’ Dankjewel Hans en Benja voor de veilige setting en fijne begeleiding ❤️🙏🏻🍀
Æbe Hooijenga
Æbe Hooijenga
17/07/2021
Geverifieerd
Hans en Benja hebben mij deze week begeleid in een energetische reis terug naar mijn gevoel. Vreugdevol, veilig en vrij om jezelf te zijn! Erg waardevolle inzichten verkregen... Leef je essentie!! Veel dank beiden 🌳💪🏻☀️
Margriet Moerenhout
Margriet Moerenhout
05/05/2021
Geverifieerd
Werken met Hans is een bijzondere belevenis. De healingopleiding heeft me weer dichter bij mezelf gebracht. Weer diepere lagen aangeraakt en geheeld. Het heeft me meer veerkracht gegeven en meer vertrouwen in wat ik voel en zie bij mezelf, maar ook bij anderen. Hans heeft me diep weten te raken met zijn oefeningen, inzichten en gewoon door te zijn wie hij is: authentiek, wijs, speels en vol humor. Dank je Hans! 🙏💚
Jeanette Praamsma
Jeanette Praamsma
05/05/2021
Geverifieerd
Geweldig om te ervaren je leert bij jezelf naar binnen te kijken bij Healing opleiding. Je gaat nog meer van jezelf houden dan je ooit heb gedacht dat mogelijk was. Meditaties geven veel ontspanning. Ook humor en genieten van dans. Geniet mee bij ontdekking van jezelf en het helen van jezelf.
Elles Kotter
Elles Kotter
05/05/2021
Geverifieerd
Hans is een heel prettig en kundig persoon die met veel humor zorgt voor een fijne sfeer in de groep. Met veel plezier heb ik aan de opleiding deelgenomen. Een heel waardevol cadeau voor jezelf!!
Charlotte kin
Charlotte kin
17/09/2020
Geverifieerd
“Wat voor training is het Lot?!” Nadat ik de healing training bij Hans heb gevolgd kan ik alleen maar antwoorden met: Een mega fijne training! Een om meer rust in mijn hoofd te krijgen, meer te genieten van het leven, ook als het tegen zit en om mij vrij te gaan voelen! Of ik het je adviseer?! JA! Het liefst heel de wereld. Want bij Hans leer je echt voor jezelf zorgen...En als je voor jezelf zorgt zorg je uiteindelijk voor de hele wereld! Ga maar lekker ervaren! Ik ben nu al nieuwsgierig naar jouw review! 😉
Marloes Hodes
Marloes Hodes
14/09/2020
Geverifieerd
Net de healingtraining bij Hans afgesloten. Wat een bijzondere ervaring om zo dicht bij jezelf te komen. Vele stappen gezet, samen met hele fijne mensen en super begeleiding in een heel veilige omgeving. Allemaal, maar vooral Hans, bedankt.
Peter Lohrmann
Peter Lohrmann
07/09/2020
Geverifieerd
Afgelopen half jaar heb ik de Coaching van Hans gevolgd.Het is eigenlijk niet in woorden te zeggen wat dit heeft betekend voor mij. Een hele bijzondere reis met prachtige mensen. In de cursus kon ik ontdekken wat mijn thema was en daarvoor kreeg ik door mijn medereizigers prachtige spiegels voor gehouden. Wat heb ik mooie zaken ontdekt en heb die kunnen toepassen in mijn dagelijkse leen. Mijn omgeving zag mij veranderen in de man en vader die er vanuit zijn gevoel voor hen was. Prachtig om te ontdekken en een reis waarin ik in een wereld ben beland waar ik nooit meer uit wil verhuizen. Alle reizigers daarvoor bedankt evenals onze reisleider. Ondanks Corona adviseer ik iedereen om op deze reis te gaan Peter Lohrmann
Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak