DiepZielduiken® basis: Helder BewustZijn

DiepzielduikenEen uniek ontwikkeltraject naar Vrijheid en Bewust ZIJN

Kom los van je beperkende gedachten en overtuigingen en geef ruimte aan wie jij in wezen bent. Dit is een ontdekkingsreis naar je werkelijke VRIJHEID en bewust ZIJN. Heel jeZelf, Heel je leven.

Heel JeZelf, Heel je Leven

In deze training begeleiden we je stap voor stap in technieken waarmee je steeds meer tot je Essentie komt. In jóuw vrijheid. Je maakt een krachtige bewustwordingsreis langs je Chakra’s.

We werken met gerichte meditaties, visualisaties en lichaamswerk. We mediteren, we bewegen en we lachen op tijd. Vanuit plezier groeien in Bewust-Zijn.

> “De training heeft me veel gebracht. Het gronden en centreren doe ik nu bijna automatisch en daardoor ervaar ik veel meer rust. Er is enorm veel veranderd. Ik zit nu veel meer in mijn lijf en heb rust en een enorm vertrouwen.”  Saskia

Zelfbewustzijn en Eigen kracht

Je gaat in deze training kijken naar je eigen leven, en hoe jij je leven (toekomst) verder wilt vormgeven. Je geeft ruimte aan je verlangens en je dromen.

Het begint dus bij jou. Dat jij lekker in je vel zit en bewustzijn hebt over je verschillende patronen. 

We werken onder andere met healingtechnieken omdat ze werken naar twee kanten: Zowel naar je-Zelf als naar de ander. Je verwerft hierbij steeds meer inzicht in (algemene) levensthema’s binnen jezelf.

> “Ik ervaar veel meer rust en helderheid. Ik kan gemakkelijker loslaten, maak me niet meer zo druk, leef veel meer vanuit een vanzelfsprekend vertrouwen.” Frans

Opbouw training

In deze training leer je veel over je energetisch systeem. Zeg maar: Hoe jij in elkaar zit. Je gaat het allereerst iedere keer waarnemen bij/binnen jezelf. Vervolgens leer je in het waarnemen bij de ander. En hoe je daar mee om kunt gaan.

We komen 7 weekenden live bij elkaar waarin je de diepte in gaat met jeZelf.

Daarnaast heb je een online toegang tot de 21 Helende Chakrameditaties.

Je krijgt ook een zogenaamde “check” om je voortgang te evalueren. Een Check is een kortereading door een ervaren en gecertificeerde DiepZielduiker®. Hieruit komen dan vaak aandachtspunten die je kunt meenemen in je verdere persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding en in je dagelijks leven.

Tijdens de opleiding kun je ook volledig gratis DiepZielsessies® ontvangen van studenten uit de opleiding DiepZielduiken®.

> “Het was een leerschool waarbij het in turbogang opschoot; steeds nieuwe inzichten in mezelf en daardoor ook in anderen. Ik voel me daardoor zekerder, lichter en om dat woord maar te gebruiken: gelukkiger!” Lea

Voor wie?


Deze training is voor mensen die in plaats van theorie en boekenwijsheid het nu écht eens zelf willen ervaren. Prachtig om al die kennis te bezitten en het allemaal “in je hoofd” te weten, maar hoe doe je dat nu écht? We geven je de tools voor een gelukkig leven. Relaxed zijn. Zelfvertrouwen. Weten wie je bent en wat je te doen hebt.

Niet voor iedereen

Deze training brengt je grootse inzichten en bij je werkelijke vrijheid. Dat vraagt inzet van ons. Maar zeker ook van jou.

Kies je blijvend voor de slachtofferrol en wil je die niet loslaten, doe dan niet mee. Daarvoor is de diepgang en de voortgang te snel.

Het vraagt een bereidheid om jezelf te ont-wikkelen en aan te kijken. Dan garanderen we je een prachtig resultaat!

Wil je weten of deze training bij jou past? Vraag dan om een kennismaking, dan hebben we het er over.

Resultaat

Je ervaart meer vrijheid, vitaliteit en innerlijke rust. Je leeft veel meer vanuit je Eigen Wijsheid en Intuïtie.

Ervaringen

Wil je weten hoe anderen deze opleiding ervaren hebben? Dat vertellen ze hier.

Verder verdiepen

Na deze training kun je er voor kiezen om verder te verdiepen door de gecertificeerde Opleiding DiepZielduiken® te doen. Je kunt (als je dat wilt) vervolgens deze werkwijze inzetten in je werk en/of praktijk. Het verrijkt je leven intens. Lees hier de info.

Alle informatie

Aantal lessen: 14 lesdagen verdeeld over 7 weekenden (vrijdag en zaterdag). Lestijden 10.00 – 16.00 uur.
Met daarbij: Thuisondersteuning door middel van gratis toegang tot 21 helende Chakra meditaties, Gratis DiepZielsessies® door studenten, Persoonlijke check/sessie door docent.
Locatie: Hengelo (ov), in onze eigen cursuslocatie.
Overnachten: Er zijn enkele prachtige (en voordelige) overnachtingslocaties vlakbij. Mail me even voor suggesties of kijk op Airbnb.
Data in 2024:
>> 2/3 maart (za+zo), 15/16 maart, 5/6 april, 26/27 april, 17/18 mei, 7/8 juni, 28/29 juni 2024. Dit is telkens een vrijdag en zaterdag, behalve het eerste weekend (za+zo).
Daarnaast (in overleg) nog een moment voor je check via Skype. Geen probleem als je één weekend niet kunt. Indien je meerdere blokken verhinderd bent neem dan nu niet deel.
Investering: €1.970,- voor de training (7 weekenden) ínclusief de 21 online meditaties (twv €147,-) en een persoonlijke check. (Wil je graag in termijnen voldoen neem dan contact met me op).
Meld je aan vóór 1 januari 2024 en je bijdrage is slechts €1.620,- (dat is dus €350,- korting).

Deze training wordt ook regelmatig vergoed door werkgevers onder loopbaancoaching/persoonlijke ontwikkeling.
LET OP: Je investering is INCLUSIEF BTW. Als zzp-er is je bijdrage dus lager indien je btw kunt aftrekken.
Aanmelding: Via deze link. (Voor betaling in termijnen kun je het beste even mailen).

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak