Online DiepZielsessie®/Coaching

Skype readingEen DiepZielsessie®/coaching kan ook telefonisch of via Skype/Zoom gedaan worden. Het principe blijft hetzelfde: ik stem me af op je energiestroom en geef je de informatie die ik waarneem, naar aanleiding van de vragen die je hebt. 

In en om je lichaam stroomt energie. Als de energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel en kan je zelfs ziek worden. De oorzaken zijn vaak (oude) patronen of denkbeelden die niet meer bij je passen, teveel spanning, onverwerkte emoties en onverwerkte ervaringen.

Tijdens een DiepZielsessie® maak ik contact met je ziel, je essentie, met wie je in wezen bent. Het is dan interessant om te kijken naar wat je werkelijk beweegt, waar je passie zit, wat je beweegredenen zijn, je wezenlijke verlangens, je kwaliteiten. Daarnaast is het ook nuttig om te kijken naar wat je blokkeert, wat je in de weg zit.

Vervolgens kijk ik dan naar wat jou op dit moment wezenlijk verder kan helpen. Hoe je in vrijheid jouw unieke pad kunt bewandelen. In de sessies die ik doe zit altijd veel helende informatie. Er ontstaat diepgaande ruimte voor verandering.

> “Ik denk nog altijd in dankbaarheid en bewondering terug aan de Coaching die ik ooit van je kreeg: het was onderdeel van een belangrijk keerpunt in m’n leven.” – Sabien

Het benoemen van wat je beweegt en wat je belemmert geeft een stuk inzicht, bewustwording en ruimte om er iets mee te doen. De keuze wat je met deze informatie doet/niet doet blijft altijd bij jezelf, dat is jouw vrijheid. Het inzicht geeft je in ieder geval de mogelijkheid jezelf los te maken van patronen die niet meer bij je passen. Hiermee maak je meer ruimte voor jouw eigen unieke manier van zijn en genieten.

Tijdens een DiepZielsessie® maak ik contact met je wezenlijke ziele niveau en stem ik me af op je energiestroom. Dit doe ik door een paar keer naar je naam te vragen. Ik kan dan onder andere kijken naar:

  • Hoe je nu in het leven staat, en wat je nu kan helpen
  • Bepalende ervaringen uit je leven die je in het nu belemmeren, en wat je kunt doen om het niet meer belemmerend te laten zijn, hoe je het kunt helen
  • In hoeverre je contact maakt met je intuïtie, en wat je kunt doen om je er nog meer mee te verbinden, leven naar je innerlijke wijsheid
  • Hoe je in je man/vrouw energie zit, en thema’s op dit vlak, relaties
  • Je relatie met je omgeving (werk, vrienden, partner,familie)
  • Waar je kwaliteiten en mogelijkheden liggen
  • Wat je kunt doen om je energie vrij te laten stromen, in verbinding te blijven met jouw unieke energiestroom
  • Hoe je dat kunt realiseren waar je wezenlijk naar verlangt. Wat is er nodig, welke stappen, acties en inzichten.

Deze zaken lees ik vanuit veiligheid en respect. Je vragen zijn hierbij altijd het uitgangspunt. Tijdens deze sessie/coaching kun je me gewoon vragen blijven stellen. Tijdens de DiepZielsessie® breng ik ook altijd ruimte en heling in.
Maak nu gelijk een afspraak via mail.

> “Dankbaar voor de sessie die ik mocht ontvangen in deze voor mij moeilijke periode. Ik voel me zoveel beter: ik kan weer lachen!” – Carla

Het is ook mogelijk om een DiepZielsessie® helemaal te laten doen op een specifiek thema: gezondheid, werk, relatie, familie/gezin, ouder/kind, of over je doelen. Zo kun je ook samen met je partner jullie relatie laten lezen. Een zogenaamde relatiesessie waarbij je helderheid krijgt over de patronen in jullie relatie en waarom jullie wezenlijk bij elkaar zijn; de lessen en thema’s die in de relatie uitgewerkt worden. Dit om wederzijds begrip en verdieping te realiseren.

Ook is het mogelijk om een organisatie te lezen. Een zogenaamde bedrijfssessie waarin er gekeken wordt naar de bundelende energie, doelen, omgeving, strategieën, enz. Wil je meer weten over de themasessies, neem dan contact met me op.

Met name als je opziet tegen de reisafstand/tijd kan het handig zijn om een telefonische / Skype / Zoom reading te doen. Voor de informatie die ik waarneem maakt het geen verschil. Jij bespaart reistijd/-kosten. Voor een telefonische DiepZielsessie®/Coaching kun je vaak ook sneller bij me terecht.

We spreken vooraf een tijdstip af waarop ik je (beeld)bel en hebben vervolgens een gesprek via de telefoon / Zoom. Deze sessie neem ik ook digitaal op zodat je deze later nog eens na kunt luisteren. Je krijgt deze dan vervolgens toegemaild.

Je investering in een online DiepZielsessie®/Coaching via Skype/telefoon is €197,-.

Op onze locatie in Hengelo is je bijdrage €277,-.

Bedragen zijn INCLUSIEF btw.

Voor het maken van een afspraak kun je me mailen of direct via de webshop bestellen.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak