Hans van den Boomen

Oprichter EssentieCoaching, senior trainer en loopbaancoach

Praktische spiritualiteit

Hans van den Boomen

In mijn werk maak ik een gebalanceerde mix tussen spiritualiteit/bewustzijn en het praktisch vormgeven van je leven (en je werk hierin).

Ik ben helderziend en heldervoelend. Dit zet ik niet in om je allerhande informatie te brengen als absolute waarheid. Wat ik wél doe is je uitnodigen, begeleiden en stimuleren in het onderzoeken van JÓUW waarheid. Dat je middels eigen ervaring en bewustwording wezenlijke keuzes maakt die kloppen voor jóu.

Een laag dieper kijken

Het komt regelmatig voor dat mensen zichzelf onbewust saboteren in het succesvol zijn. Dat vraagt om een andere aanpak, namelijk “een laag dieper” kijken. En dat steeds dieper kijken naar overtuigingen en motivaties, levert prachtige resultaten op.

Ik heb me volop verdiept in energiewerk, en ging hierbij ook volledig mijn zelfonderzoek aan. Hierbij ging ik door stevige, confronterende en helende processen, die me bijzonder veel gebracht hebben.

Dit is ook mijn overtuiging: Je kunt de processen/overtuigingen/energie bij anderen pas wérkelijk zien, als je deze allereerst bij jezelf kunt zien en hebt aangekeken. En dat ook blijft doen. Als dit niet gebeurt zijn alle Healingtrucjes en -kunstjes die je kent voor mij van geen waarde.

Geïnspireerd leven

Als kind al merkte ik op dat ik heel veel waarnam (door verschillende dimensies heen), maar wist dit niet altijd een plek te geven. Toen ik in 1997 besloot een vierjarige opleiding tot aurareader te volgen kwam er heel veel ruimte voor dit grotere bewustZijn. Vervolgens heb ik ook een docentenjaar gevolgd en ben ik in Zutphen als docent in energiewerk werkzaam geweest.

In 2001 ben ik daarnaast ook gestart met een eigen praktijk voor reading en healing in Nijmegen en Hengelo. In dat jaar ben ik ook gestart met Essentiecoaching: Hierin combineer ik het intuïtief werken met het daadwerkelijk vormgeven van geïnspireerd leven.

Het volgen van verdiepende opleidingen en trainingen is voor mij nooit gestopt. Ik volgde (en volg nog steeds) opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke bewustwording, ontwikkeling en groei (o.a. EFT, Emotioneel Evenwicht, Systemisch werken van Hellinger, Hands on Healing, Prenataaltherapie, Lichaamswerk, Tantra, Ademwerk, verschillende dansvormen, enz.).

Van 2007 tot 2011 volgde ik in Nederland ook het Trance Medium programma (is dus géén Transcendente Meditatie) van Aesclepion, California. Een training die me veel gebracht heeft, en een uitermate krachtige healingmethode. Hierin heb ik zicht gekregen op nog veel ruimere dimensies. Parallel daaraan volgde ik ook nog het tweejarige “One to One programma” van Aesclepion. Zelf heb ik blijvend de verbindende combinatie gemaakt tussen dit energiewerk en het fysieke lichaam (lichaamswerk, dans-, lach- en ademworkshops).

Ik nodig je uit om zèlf te ervaren

Door de jaren heen heb ik een uniek eigen programma en een professionele opleiding ontwikkeld. Hierbij nodig ik je telkens uit om te ERVAREN hoe dingen voor jou persoonlijk zijn. Niet volgens dogma’s of opgelegde patronen. De uitnodiging is juist dat je steeds meer jouw eigen waarheid en kern gaat leven.

Hierbij werk ik met veel verschillende oefeningen en technieken uit diverse stromingen. Belangrijkste is dat jíj telkens centraal staat. Plezier en humor zijn hierbij voor mij belangrijk in mijn werkwijze. Dat maakt alles veel lichter. Ik nodig je bij deze uit om het zèlf te ervaren!

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak