Trance Medium programma

Trance Medium energie is een heel ruim gebied waarin veel te onderzoeken, te erkennen en te herkennen valt. Daarvoor heb je echter wel een bepaalde stevigheid nodig. Met name bij Trance Medium gaat het er niet over hoeveel je doet, maar veel meer over hoe waarachtig je het doet. Oftewel, met welke wezenlijke diepgang. Daarom dien je als je hier mee wilt starten het Readingprogramma (bijna) afgerond te hebben. Bij Essentiecoaching of elders.

Opbouw

Om in te stromen start je met een TM-introductie cursus van 10 dagdelen verspreid over 5 dagen. Hierin maak je kennis met deze vorm van energie stromen. Je exploreert dit gebied en gaat het met name zelf ervaren. Hoe het werkt en wat het betekent. Voor jou en voor de ander.

Vervolgens kun je instromen in de opleiding. In deze jaartraining komen verschillende onderwerpen en benaderingen aan bod. Je hebt iedere maand een dagdeel verdiepend programma, en je doet iedere 2 weken samen met je medecursisten TM Healings op bezoekers van buiten. Hiermee zul je bijzonder sterk ont-wikkelen in het verder in eigendom nemen van je autonomie. Na deze jaartraining kun je (als je dat wilt) nog een verdiepend vervolgjaar doen.

Met name bij Trance Medium is het belangrijk om op regelmatige basis te stromen om je unieke groeiproces gaande te houden.

Onderwerpen

Wat onderwerpen en thema’s die in het eerste deel van deze training aan bod komen: Ruimte boven je hoofd, Autonomie en eigendom 7e Chakra, Van Toestemming naar Control, Trance Medium kanalen, Loskomen van lichaam, Verbinden met je fysieke lichaam, Opruimen van lichaamsvreemde energie, Trance Medium Healings doen.

Het is mooi dat je in de intro (het eerste deel van 10 lessen) kunt ervaren of je dit pad verder wilt bewandelen. Zo ja, dan kun je dus instromen in de jaartraining Trance Medium energie.

Deze training staat ook open voor mensen die elders een meerjarige readingopleiding hebben doorlopen en een intake hebben gehad bij Hans.

Overweging

Zelf vinden we het een prachtig programma. Het zal je (visie op je) leefwereld prachtig verdiepen en verruimen. Dit is iets waar je echt voor kiest. Je kunt het dus niet “half” doen, het vraagt echt een commitment. Met name aan jezelf en jóuw leven. Twijfel je, neem dan contact op met Hans, dan kunnen we het er over hebben.

Alle informatie

Intro: 10 lessen verspreid over 5 dagen. Lestijden 10.00 – 12.30 en 13.30 – 16.00 uur.
Jaartraining: Maandelijks een verdiepende les. Tweewekelijks TM Healings met aanvullend les.
Checks: Je krijgt tijdens de intro een Check over je voortgang en welke aandachtspunten en ontwikkelpunten er zijn. Dit helpt je in je beslissing over of je verder wilt in dit programma.
Locatie: Hengelo (ov), Esrein 19A
Data 2020:
Intro: Vijf dagen, 9 en 23 oktober, 13 november, 4 en 18 december 2020.
Jaartraining: De verdiepende lessen zijn telkens op de eerste dinsdagavond van de maand. Overige twee-wekelijkse dinsdagavonden doe je TM Healings. Behalve vakanties en feestdagen. Indien je meer info wilt over data neem dan even contact op.
Vooropleiding: Je dient een meerjarige Readingopleiding afgerond te hebben. Heb je dit elders gedaan neem dan even contact op om te checken of je kunt instromen.
Investering:
Intro: Eenmalig €545,-.
Jaartraining: Aanbetaling (als commitment) van 500,- en vervolgens 10 maandtermijnen van €150,-. Of in één keer €1.950,-.
Opleidingskosten kun je aftrekken van de belasting (informeer voor exacte wet- en regelgeving bij je adviseur en/of belastingdienst).
Aanmelding: Via deze link of mail/telefoon. We doen eerst een telefonische intake/kennismaking voordat je daadwerkelijk kunt instromen in deze training.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten Kennismakings-sessie

Nu direct afspreken