Ervaringen LoopbaanCoaching

Inmiddels hebben we honderden deelnemers mogen begeleiden in het (her)vinden van hun passie in leven en werk.

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Vraag HIER een gratis kennismaking aan.

Irma den Besten. Een zelfstandige NEI-praktijk.

“Mijn eerste indruk van Essentiecoaching was meteen goed, voelde als de juiste plek en de juiste aanpak voor mij. Niet iemand die me helpt met sollicitatiebrieven schrijven of op internet zoeken maar juist met mij op zoek gaat naar datgene binnen in me wat me ervan afhoudt dát te doen wat ik werkelijk wil. Ik wist wat ik wilde, een eigen NEI-praktijk opzetten, waarin ik mijn eigen uren kan plannen en mijn grenzen goed bewaken. Dit zijn ook de redenen waarom werken voor een baas voor mij niet meer reëel was.

irma-den-bestenIk kreeg hulp bij het onderzoeken waarom ik mezelf niet zichtbaar durf te maken, mezelf te weinig waard vond om geld te vragen voor mijn diensten. Een proces wat erin geresulteerd heeft dat ik nu inderdaad mijn eigen NEI praktijk run! Inkomen genereer, mezelf steeds beter neerzet.

Naast de persoonlijke aanpak heb ik ook veel aan de economische achtergrond van Hans gehad. Hoe doe je dat, een eigen zaak. Ik kon workshops volgen, kreeg tips over adverteren op internet, het opstellen van een ondernemersplan en nog veel meer praktische handvatten.

Wat me erg goed beviel is dat er echt wordt geluisterd, tijd genomen en gewerkt aan de dingen waar het echt om gaat, binnen in jezelf. Wat blokkeert, en vooral hoe los je het op, doordat ik steeds met dezelfde coach werkte werd er een goede band opgebouwd die het proces ten goede kwam.

En het hoeft niet altijd binnen 4 muren te gebeuren, ook op je blote voeten door de modderplassen lopend kom je weer een stap verder in het proces! Zie foto!”

www.blijmetnei.nl

Remko Sieben. Webdesigner.

“Ik ben bij Hans terecht gekomen omdat ik, vanwege aanhoudende druk op het werk en enkele privé-omstandigheden, in een burn-out terecht was gekomen. Vanaf april 2017 zat ik thuis en een jaar later ontmoette ik Hans. Hij zat met zijn scherpe readings meteen to-the-point en kon direct benoemen hoe mijn patroon werkte en welke mechanismen ik had om met de ‘buitenwereld’ om te gaan.

Door verschillende sessies en ook deelname aan een groepstraining kreeg ik inzichtelijk (en eigenlijk wist ik dit al) dat het niet om de buitenwereld ging, maar om mijzelf. Maar weten doe ik al zoveel. Ik heb het in de coaching door Hans ook kunnen voelen. En daarmee beklijft het bij mij. En kon ik het patroon eindelijk doorbreken.

Remko SiebenIn het traject hebben we onderzocht waar mijn passie ligt. Ik wilde heel graag mijn hobby ‘websites maken’ uitbreiden.

In diverse sessies, waarin niet alleen aandacht aan mijn patronen werd geschonken maar zeker ook de praktische kant van het starten van een onderneming werd uitgelicht, voelde ik aan alles dat ik de stap naar zelfstandig ondernemerschap wilde maken. Liefst in combinatie met part-time loondienst.

Mét mijn nieuwe overtuiging (die ik steeds beter beheers): ik doe het met plezier of ik doe het niet. Dan weet de ander uiteindelijk ook beter wat die aan mij heeft.

Sinds september 2019 heb ik Your Web Creations opgericht, gevestigd in Enschede. Ik help graag zzp’ers en andere kleine ondernemers bij het zetten van hun volgende stap: het succesvol online neerzetten en zichtbaar maken van hun bedrijf.

Hiervoor gebruik ik webdesign, brand design (logo, visitekaartje, etc.) en e-mailmarketing. Ik regel alle technische zaken voor de nieuwe website –zonder eenmalige opstartkosten met een vaste prijs per maand– zodat de ondernemer zich kan blijven richten op de inhoud.

De klant blij én ik blij! Daarnaast werk ik ook met veel plezier in mijn nieuwe baan waarin ik heel goed op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen.”

www.yourwebcreations.nl

Marleen van Baal. Hondengedragsdeskundige.

“De belangrijkste boodschap die ik van Hans heb geleerd is dat je dicht bij jezelf moet blijven. In wat je leuk vindt en hoe je het vorm wilt en kunt geven. En wat gebeurt er als je dicht bij jezelf blijft? Dan kies je datgene wat je het liefste doet, waar je je ziel en zaligheid in kan leggen. Op een manier die bij jou past. En zo ontstond Hond InZicht.

marleen-van-baalAls kind was ik idolaat van honden, vanaf m’n 18e werkte ik met honden tot ik een ommezwaai maakte naar het bedrijfsleven. Daar werkte ik uiteindelijk als personeelsadviseur en coach. In Hond InZicht komen die werelden samen.

Ik coach mens met hond in de breedste zin van het woord. Ik kan het werk zo indelen dat ik voldoende energie overhoud en doordat het zo ontzettend leuk is wat ik doe, krijg ik steeds meer energie. Een volledige win-win situatie.

Nu, een aantal jaren na de start van Hond in Zicht, zijn mijn activiteiten op dit gebied sterk uitgebreid. Inmiddels ben ik ook actief met www.actiefmetinzicht.nl, www.hersenwerkvoorhonden.nl en www.dogeye.nl.

Bij het opzetten van Hond InZicht kwam Hans in beeld. Hoe zet je een bedrijf op, wat wil je verdienen, wat moet je daar voor doen? En op het moment dat er bij mij weer een batterij beren op de weg kwam aanlopen en ik het even niet meer zag zitten, hielp hij mij zicht te houden op mijn eigen kracht en mogelijkheden. Geloven dat alles wat je wilt bereiken ook bereikbaar is.”

www.hondinzicht.nl

Geïnspireerd?

Vraag HIER je gratis kennismakingsessie aan als eerste stap naar een mooie (nieuwe) toekomst!

We zien je graag.

Hans van den Boomen en Claar Grooten

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak