Coaching

ChakraHealingWat wil jij wezenlijk realiseren? Waar verlang je naar? Wat is daarvoor nodig?

Als Reader lees ik je energetische blauwdruk. Dit brengt heel snel helderheid. Zo laat die me het conflict zien tussen wie je bent geworden (wat omgeving van je verwacht dat je doet en wat je zelf denkt wat je zou moeten doen), en wie je écht bent: Je ware zelf, je Ziel, met al je gaven, talenten en waardevolle eigenschappen. Dit is heel bruikbaar in mijn coaching. Je kunt kiezen voor verschillende coachtrajecten.

Coaching Intensive

Rode draad in mijn werkwijze is dat je steeds meer contact gaat maken met de wijsheid die al in je is. En van hieruit kijken wat er nodig is om je leven zo te creëren als jij het graag wil hebben. Ik werk vanuit het helder(ziend/-voelend) waarnemen en dit benoemen. Dit kun je aanwenden om je kwaliteiten steeds meer in eigendom te nemen. Om steeds meer in je eigen autoriteit (=zelfbeschikking) te komen.

De coaching intensive is een uitgebreid dagdeel coaching met daarin alles wat jou op dat moment verder helpt en transformeert. We starten met een Reading en vervolgens doe je unieke oefeningen die je gelijk naar je Essentie brengen en heling en transformatie genereren. Lees hier verder.

Loopbaancoaching / Outplacement / Reïntegratie

Wat ik voornamelijk doe is je begeleiden in het helder krijgen van je kwaliteiten, je verlangens en wat je belemmert. En vervolgens in het bepalen van welke stappen je te zetten hebt, en wat hierbij nodig is. Daarbij begeleid en coach ik je dan in de uitvoering van deze stappen. Zodat je vanuit je zelfbewustzijn steeds meer helder krijgt waar je voor staat en waar je voor gaat. Deze coaching wordt bijna altijd vergoed door de werkgever.
Lees hier verder.

Ervaringen coaching

Inmiddels heb ik honderden mensen begeleid richting een prachtige nieuwe werkinvulling.
Lees hier enkele ervaringen.

Jolanda Beernink
Jolanda Beernink
23/07/2021
Wat een cadeau om bij Hans de training Helder BewustZijn te volgen! Het was intensief en op momenten confronterend, maar ik ervaar nu zoveel meer rust, stabiliteit en waardering voor mezelf. Echt een aanrader.
Evi
Evi
20/07/2021
Ik heb onlangs deelgenomen aan de zomertraining Leef je Essentie. Een zeer bijzondere en waardevolle week waarin je een reis maakt binnen jezelf. Ik voel me sterker, heb meer vertrouwen, negatieve gedachtepatronen kunnen doorbreken en ervaar meer rust. Een cadeautje. Dank je wel Hans en Benja!
Harriet Sterrenburg
Harriet Sterrenburg
18/07/2021
Ik heb de prachtige zomertraining ‘Leef je Essentie’ mogen ervaren deze week. Spinvis heeft dit perfect verwoord: ‘Reis ver, lach hard, duik diep, kom terug.’ Dankjewel Hans en Benja voor de veilige setting en fijne begeleiding ❤️🙏🏻🍀
Æbe Hooijenga
Æbe Hooijenga
17/07/2021
Hans en Benja hebben mij deze week begeleid in een energetische reis terug naar mijn gevoel. Vreugdevol, veilig en vrij om jezelf te zijn! Erg waardevolle inzichten verkregen... Leef je essentie!! Veel dank beiden 🌳💪🏻☀️
Margriet Moerenhout
Margriet Moerenhout
05/05/2021
Werken met Hans is een bijzondere belevenis. De healingopleiding heeft me weer dichter bij mezelf gebracht. Weer diepere lagen aangeraakt en geheeld. Het heeft me meer veerkracht gegeven en meer vertrouwen in wat ik voel en zie bij mezelf, maar ook bij anderen. Hans heeft me diep weten te raken met zijn oefeningen, inzichten en gewoon door te zijn wie hij is: authentiek, wijs, speels en vol humor. Dank je Hans! 🙏💚
Jeanette Praamsma
Jeanette Praamsma
05/05/2021
Geweldig om te ervaren je leert bij jezelf naar binnen te kijken bij Healing opleiding. Je gaat nog meer van jezelf houden dan je ooit heb gedacht dat mogelijk was. Meditaties geven veel ontspanning. Ook humor en genieten van dans. Geniet mee bij ontdekking van jezelf en het helen van jezelf.
Elles Kotter
Elles Kotter
05/05/2021
Hans is een heel prettig en kundig persoon die met veel humor zorgt voor een fijne sfeer in de groep. Met veel plezier heb ik aan de opleiding deelgenomen. Een heel waardevol cadeau voor jezelf!!
Charlotte kin
Charlotte kin
17/09/2020
“Wat voor training is het Lot?!” Nadat ik de healing training bij Hans heb gevolgd kan ik alleen maar antwoorden met: Een mega fijne training! Een om meer rust in mijn hoofd te krijgen, meer te genieten van het leven, ook als het tegen zit en om mij vrij te gaan voelen! Of ik het je adviseer?! JA! Het liefst heel de wereld. Want bij Hans leer je echt voor jezelf zorgen...En als je voor jezelf zorgt zorg je uiteindelijk voor de hele wereld! Ga maar lekker ervaren! Ik ben nu al nieuwsgierig naar jouw review! ;)
Marloes Hodes
Marloes Hodes
14/09/2020
Net de healingtraining bij Hans afgesloten. Wat een bijzondere ervaring om zo dicht bij jezelf te komen. Vele stappen gezet, samen met hele fijne mensen en super begeleiding in een heel veilige omgeving. Allemaal, maar vooral Hans, bedankt.
Peter Lohrmann
Peter Lohrmann
07/09/2020
Afgelopen half jaar heb ik de Coaching van Hans gevolgd.Het is eigenlijk niet in woorden te zeggen wat dit heeft betekend voor mij. Een hele bijzondere reis met prachtige mensen. In de cursus kon ik ontdekken wat mijn thema was en daarvoor kreeg ik door mijn medereizigers prachtige spiegels voor gehouden. Wat heb ik mooie zaken ontdekt en heb die kunnen toepassen in mijn dagelijkse leen. Mijn omgeving zag mij veranderen in de man en vader die er vanuit zijn gevoel voor hen was. Prachtig om te ontdekken en een reis waarin ik in een wereld ben beland waar ik nooit meer uit wil verhuizen. Alle reizigers daarvoor bedankt evenals onze reisleider. Ondanks Corona adviseer ik iedereen om op deze reis te gaan Peter Lohrmann
Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak