Coaching

ChakraHealingWat wil jij wezenlijk realiseren? Waar verlang je naar? Wat is daarvoor nodig?

Als Reader lees ik je energetische blauwdruk. Dit brengt heel snel helderheid. Zo laat die me het conflict zien tussen wie je bent geworden (wat omgeving van je verwacht dat je doet en wat je zelf denkt wat je zou moeten doen), en wie je écht bent: Je ware zelf, je Ziel, met al je gaven, talenten en waardevolle eigenschappen. Dit is heel bruikbaar in mijn coaching. Je kunt kiezen voor verschillende coachtrajecten.

Life Coaching

Rode draad in mijn werkwijze is dat je steeds meer contact gaat maken met de wijsheid die al in je is. En van hieruit kijken wat er nodig is om je leven zo te creëren als jij het graag wil hebben. Ik werk vanuit het helder(ziend/-voelend) waarnemen en dit benoemen. Dit kun je aanwenden om je kwaliteiten steeds meer in eigendom te nemen. Om steeds meer in je eigen autoriteit (=zelfbeschikking) te komen.
Lees hier verder.

Loopbaancoaching / Outplacement / Reïntegratie

Wat ik voornamelijk doe is je begeleiden in het helder krijgen van je kwaliteiten, je verlangens en wat je belemmert. En vervolgens in het bepalen van welke stappen je te zetten hebt, en wat hierbij nodig is. Daarbij begeleid en coach ik je dan in de uitvoering van deze stappen. Zodat je vanuit je zelfbewustzijn steeds meer helder krijgt waar je voor staat en waar je voor gaat. Deze coaching wordt bijna altijd vergoed door de werkgever.
Lees hier verder.

Ervaringen coaching

Inmiddels heb ik honderden mensen begeleid richting een prachtige nieuwe werkinvulling.
Lees hier enkele ervaringen.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken