Loopbaan / Werk / Re-integratie

Je droomwerk - Essentiecoaching.nlLeven en werken vanuit je Essentie

In een traject begeleiden we je in het helder krijgen van je kwaliteiten, je verlangens en je belemmeringen. En vervolgens in het bepalen welke stappen je te zetten hebt, en wat er nodig is.

Daarbij begeleiden en coachen we je dan in de uitvoering van deze stappen.

Voordeel is dat je ook vaak (een gedeelte van) onze trainingen kunt volgen binnen je coachtraject.

Klanten/Opdrachtgevers

We werken voor veel verschillende opdrachtgevers. In onze trajecten halen we door onze persoonlijke aanpak en unieke werkwijze een beduidend hoger uitstroompercentage (72%) dan het landelijk gemiddelde (53%). Bron: Blik op Werk onderzoek.

Tot onze opdrachtgevers behoren o.a.: UWV, VGZ, Delta Lloyd, Carmel college, KPMG, Heineken, Gemeente Arnhem, Yarden, Rabobank, Wegener, Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, Artez Hogeschool, KLM en verschillende werkgevers, arbodiensten en collega Outplacementbureaus.

Zie onderaan deze pagina.

Binnen Essentiecoaching werken we met verschillende professionals samen aan loopbaanbegeleiding vanuit een breed perspectief. We begeleiden mensen naar (weer) zinvol en plezierig werken, bij de bestaande werkgever dan wel in een nieuwe werkomgeving. We doen kortdurende begeleiding, maar ook volledige reïntegratie- en Outplacementtrajecten. Ook beschikken we over ruime kennis en ervaring in begeleiding richting zelfstandig ondernemerschap.

Onze werkwijze gaat uit van het nemen van verantwoording. Dat kan soms confronterend zijn. Dat betekent dat onze werkwijze niet voor iedereen geschikt is.

Vaak geven mensen zelf al aan dat ze bij Essentiecoaching een traject willen doen. Oftewel: onze doelgroep vindt ons meestal zelf.

Dit zijn mensen die op zoek zijn naar waarde en zingeving in leven en werk. We gaan heel concreet aan de slag met doelstellingen en verlangens. Waarbij we mensen bewust maken van eigen verantwoordelijkheid in het realiseren van verlangens.

Wat onze werkwijze oplevert? Werknemers die bewust kiezen om ergens voor te gaan. Werknemers die verantwoording nemen voor hun eigen handelen en keuzes. Werknemers die zich gehoord voelen en van daaruit meer commitment hebben. Resultaat is dat het eventueel benodigde herstel sneller gerealiseerd wordt, evenals een succesvolle uitstroom richting (nieuw) werk. Daarmee scoren we ruim bovengemiddeld.

Je Coaches

Hans van den Boomen en Benja Teijken doen de loopbaan- en spoor 2 trajecten. Daarbij zetten we regelmatig ook externe specialismes en collega’s in als het traject daar om vraagt.

Hans van den Boomen
Benja Teijken
Benja Teijken

Investering

Ter indicatie: Bijdrage voor een loopbaan-/rea-traject bij Essentiecoaching ligt tussen de €3.900,- en €7.900,- afhankelijk van de coach- en hulpvraag. Vraag om een gratis kennismaking zodat we een passend (vrijblijvend) voorstel kunnen doen.

De eerste stap

Als je overweegt een traject te gaan doen starten we altijd met een intake waarin we een korte readingsessie doen. Je krijgt dan een indruk van hoe we werken en wij krijgen een indruk van je wensen in een traject. Vervolgens komen we dan samen tot de conclusie of het zinvol is om bij ons een traject te doen. Vraag HIER een gratis intakegesprek aan

Als je vooraf nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon. Zie daarvoor onze contactpagina.

Klanten/Opdrachtgevers

We werken voor veel verschillende opdrachtgevers. In onze trajecten halen we door onze persoonlijke aanpak en unieke werkwijze een beduidend hoger uitstroompercentage (72%) dan het landelijk gemiddelde (53%). Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere de volgende organisaties:

gemeente-arnhem

 

 

 

delta_lloyd hnv_logo

kpmg rabobank saxion universiteit_twente_logouwv vgzwegener yarden

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak