Loopbaan / Outplacement

Je droomwerk - Essentiecoaching.nlEssentiecoaching is werkzaam sinds 2002 en sindsdien heb ik loopbaan- en outplacementtrajecten uitgevoerd voor o.a. VGZ, Delta Lloyd, KPMG, Heineken, Gemeente Arnhem, UWV, Yarden, Rabobank, Wegener, Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, Artez Hogeschool en Postkantoren B.V. Deze trajecten worden vaak volledig vergoed door de werkgever.

Als je bij Essentiecoaching een traject wil doen dan is het belangrijk dat je je aangesproken voelt door onze werkwijze. We zien je werk/onderneming namelijk als onderdeel van jouw totale “zijn”, en niet als een op zichzelf staand iets. Een traject wordt bijna altijd vergoed door de werkgever.

In een traject begeleid ik je in het helder krijgen van je kwaliteiten, je verlangens en je belemmeringen. En vervolgens in het bepalen welke stappen je te zetten hebt, en wat er nodig is. Daarbij begeleid en coach ik je dan in de uitvoering van deze stappen. Zodat je vanuit je zelfbewustzijn steeds meer helder krijgt waar je voor staat en waar je voor gaat. Mijn ervaring is dat wanneer je dit overtuigend helder hebt, de rest (het daadwerkelijk verwerven van een nieuwe baan/eigen bedrijf) vanzelf lijkt te gaan.

Leven en werken vanuit je Essentie

Soms ben je “het overzicht” kwijt, of weet je wel wát je wilt, maar niet hóe daar te komen. Daarin helderheid krijgen is mijn specialiteit. Dat JIJ doet (of gaat doen), wat voor JOU wezenlijk klopt. In dit proces werk ik met Reading, visualisaties, lichaamswerk, systemisch werk, Eft, creatieve oefeningen, wandelend coachen, enz., in die volgorde die op dat moment het meest passend is. Ik gebruik alleen wat werkt voor JOU.

Enkele coachsessies of een traject kunnen veel verhelderen en je verder helpen. Als je wilt weten hoe anderen een traject bij Essentiecoaching hebben ervaren, lees dan hun ervaringen.

In concrete stappen:

  • Heldere omschrijving/definiëring van de gewenste situatie. Wat is je verlangen, je passie?
  • Waarom zit je in je huidige situatie, wat ligt daarachter. Zijn er nog verborgen/niet bewuste aanleidingen/redenen? Dit is bewustworden en verantwoording nemen.
  • Wat is er nodig om bij je gewenste situatie te komen? Welke stappen, acties, ont-wikkelingen zijn er nodig?
  • Acties ondernemen en concrete stappen zetten.
  • Regelmatige feedback en terugkoppeling over de vorderingen die je maakt en wat je daarbij tegenkomt en ervaart: Overtuigingen, drijfveren, plezier, belemmeringen en verlangens, en hieraan/hiermee werken.

Klanten/Opdrachtgevers

Ik werk voor veel verschillende opdrachtgevers. In mijn trajecten haal ik door mijn persoonlijke aanpak en unieke werkwijze een beduidend hoger uitstroompercentage (72%) dan het landelijk gemiddelde (53%). Tot mijn opdrachtgevers behoren onder andere de volgende organisaties:

gemeente-arnhemdelta_lloyd hnv_logo kpmg rabobank saxion universiteit_twente_logouwv vgzwegener yarden

De eerste stap

Spreekt mijn werkwijze je aan, en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen in een loopbaantraject, neem dan even contact met me op. Als je overweegt een traject te gaan doen start ik altijd met een intake waarin ik een reading doe. Je krijgt dan een indruk van hoe ik werk en ik krijg een indruk van je wensen in een traject. Vervolgens komen we dan samen tot de conclusie of het zinvol is om bij mij een traject te doen.

Mail me indien je meer informatie wilt over wat ik voor je kan betekenen. 

Deel dit via:

Ontvang een Reading door studenten

Nu direct afspreken