Coaching Intensive

Ben je bereid de diepte in te gaan?

En zo direct een transformatie door te maken?

De coaching intensive is een uitgebreid dagdeel coaching met daarin alles wat jou op dat moment verder helpt en transformeert.

We starten met een Reading en vervolgens doe je unieke oefeningen die je gelijk naar je Essentie brengen en heling en transformatie genereren.

Deze intensive is een volledig dagdeel live op een prachtige locatie in het buitengebied van Enschede, zodat ik je in aanwezigheid kan begeleiden in de oefeningen.

Belangrijkste vraag: Ben je bereid jeZelf ten diepste aan te kijken en te aanvaarden? Dan zal deze dag levensveranderend zijn!

In en om je lichaam stroomt energie. Als de energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel en kan je zelfs ziek worden. De oorzaken zijn vaak (oude) patronen of denkbeelden die niet meer bij je passen, teveel spanning, onverwerkte emoties en onverwerkte ervaringen.

Tijdens deze coaching intensive doe ik als start een Reading en maak ik contact met je ziel, je essentie, met wie je in wezen bent. Het is dan interessant om te kijken naar wat je werkelijk beweegt, waar je passie zit, wat je beweegredenen zijn, je wezenlijke verlangens, je kwaliteiten. Daarnaast is het ook nuttig om te kijken naar wat je blokkeert, wat je in de weg zit.

Vervolgens kijk ik dan naar wat jou op dit moment wezenlijk verder kan helpen. Hoe je in vrijheid jouw unieke pad kunt bewandelen. In de sessies die ik doe zit altijd veel helende informatie. Er ontstaat diepgaande ruimte voor verandering.

> “Ik denk nog altijd in dankbaarheid en bewondering terug aan de Coaching die ik ooit van je kreeg: was onderdeel van een belangrijk keerpunt in m’n leven.” – Sabien – Zorgmanager

Coaching Intensive

Met deze Coaching Intensive ga je gelijk de diepte in met jeZelf. Je hebt al een bepaalde helderheid en stevigheid in je zijn en je hebt duidelijk wat je nog wilt ont-wikkelen en/of helen voor jeZelf.

Je hebt geen behoefte aan langslepende trajecten die in de oppervlakte blijven hangen. Je bent bereid verantwoording te nemen voor jóuw leven, handelen en functioneren.

> “Het heeft me veel helderheid gegeven welke keuzes ik met m’n ondernemingen moet maken. Met name de opstelling die we deden legde duidelijk bloot waar voor mij de bottleneck zit (of beter: zat).” – Mark – Ondernemer

Allereerst plannen we een afspraak in. Dat is meestal in de middag, maar een ochtend is ook mogelijk. Vervolgens mail ik je voorafgaand aan deze coaching een paar vragen. Zodat het (ook voor jezelf) helder is waarom je deze coaching intensive aangaat.

We spreken af op een prachtige locatie in het buitengebied van Enschede. We hebben de volledige ruimte ter beschikking. En we kunnen als daar behoefte aan is ook naar buiten.

Ik start met een korte reading/diepzielsessie® zodat we gelijk naar de essentie gaan. Zo kan ik je nog beter maatwerk leveren.

Vervolgens gaan we met je vraag/vragen aan de slag. Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat jou op dat moment wérkelijk verder helpt. Ik ben niet van de “trucjes” maar veel meer van de diepgang die op diepere bewustzijnslagen processen en gedragingen verandert of in beweging zet.

Hierbij werk ik vanuit veiligheid en respect. Je vragen zijn hierbij altijd het uitgangspunt. Tijdens de Coaching Intensive blijven we in afstemming zodat het ook daadwerkelijk klopt wat we doen. Maak nu gelijk een afspraak via mail.

> “Prachtig om te ontdekken, een reis waarin ik in een wereld ben beland waar ik nooit meer uit wil verhuizen.” – Peter – Teamleider hoger onderwijs

Ik laat je unieke oefeningen doen die je gelijk laten ervaren hoe je vanuit jóuw Essentie in vrijheid kunt leven. En dat je dát manifesteert en realiseert wat werkelijk klopt voor jou. Op het gebied van relaties, gezondheid en werk.

Wil je eerst overleggen en checken of deze Coaching Intensive nu het juiste en passende is voor jou, vraag dan een gratis kennismaking aan.

Of kies je voor een traject?

Wil je meer dan één dagdeel kies dan voor een Coaching Intensive Traject. Lees HIER de informatie.

Wil je enkel een Readingsessie dan kan dit ook telefonisch of via Skype/Zoom gedaan worden. We spreken vooraf een tijdstip af waarop ik je bel en hebben vervolgens een gesprek via de telefoon/Skype/Zoom. Deze sessie neem ik ook digitaal op zodat je deze later nog eens na kunt luisteren. Je krijgt deze dan vervolgens toegemaild.

Met name als je opziet tegen de reisafstand/tijd kan het handig zijn om een telefonische / Skype sessie te doen. Voor de informatie die ik waarneem maakt het geen verschil. Jij bespaart reistijd/-kosten. Voor een telefonische reading/coaching kun je vaak ook sneller bij me terecht. Kijk hier voor een online Reading/Coaching.

Je investering in deze Coaching Intensive is €990,- (inclusief! btw).
Bij bestelling/betaling via de website krijg je gelijk een factuur.

Voor het maken van een afspraak kun je me mailen of direct via de webshop bestellen.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak