Coaching Intensive

Ben je bereid de diepte in te gaan?

En zo direct een transformatie door te maken?

De coaching intensive is een uitgebreid dagdeel coaching met daarin alles wat jou op dat moment verder helpt en transformeert.

We starten met een Reading en vervolgens doe je unieke oefeningen die je gelijk naar je Essentie brengen en heling en transformatie genereren.

In totaal nemen we 3,5 uur. Deze sessie is live in Hengelo, zodat ik je in aanwezigheid kan begeleiden in de oefeningen.

Belangrijkste vraag: Ben je bereid jeZelf ten diepste aan te kijken en te aanvaarden? Dan zal deze dag levensveranderend zijn!

In en om je lichaam stroomt energie. Als de energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel en kan je zelfs ziek worden. De oorzaken zijn vaak (oude) patronen of denkbeelden die niet meer bij je passen, teveel spanning, onverwerkte emoties en onverwerkte ervaringen.

Tijdens deze coaching intensive doe ik als start een Reading en maak ik contact met je ziel, je essentie, met wie je in wezen bent. Het is dan interessant om te kijken naar wat je werkelijk beweegt, waar je passie zit, wat je beweegredenen zijn, je wezenlijke verlangens, je kwaliteiten. Daarnaast is het ook nuttig om te kijken naar wat je blokkeert, wat je in de weg zit.

Vervolgens kijk ik dan naar wat jou op dit moment wezenlijk verder kan helpen. Hoe je in vrijheid jouw unieke pad kunt bewandelen. In de Readings die ik doe zit altijd veel helende informatie. Er ontstaat diepgaande ruimte voor verandering.

> “Ik denk nog altijd in dankbaarheid en bewondering terug aan de Reading die ik ooit van je kreeg: was onderdeel van een belangrijk keerpunt in m’n leven.” – Sabien

Het benoemen van wat je beweegt en wat je belemmert geeft een stuk inzicht, bewustwording en ruimte om er iets mee te doen. De keuze wat je met deze informatie doet/niet doet blijft altijd bij jezelf, dat is jouw vrijheid. Het inzicht geeft je in ieder geval de mogelijkheid jezelf los te maken van patronen die niet meer bij je passen. Hiermee maak je meer ruimte voor jouw eigen unieke manier van zijn en genieten.

Tijdens een aurareading maak ik contact met je wezenlijke zielsniveau en stem ik me af op je energiestroom. Dit doe ik door een paar keer naar je naam te vragen. Ik kan dan onder andere kijken naar:

  • Hoe je nu in het leven staat, en wat je nu kan helpen
  • Bepalende ervaringen uit je leven die je in het nu belemmeren, en wat je kunt doen om het niet meer belemmerend te laten zijn, hoe je het kunt helen
  • In hoeverre je contact maakt met je intuïtie, en wat je kunt doen om je er nog meer mee te verbinden, leven naar je innerlijke wijsheid
  • Hoe je in je man/vrouw energie zit, en thema’s op dit vlak, relaties
  • Je relatie met je omgeving (werk, vrienden, partner,familie)
  • Waar je kwaliteiten en mogelijkheden liggen
  • Wat je kunt doen om je energie vrij te laten stromen, in verbinding te blijven met jouw unieke energiestroom
  • Hoe je dat kunt realiseren waar je wezenlijk naar verlangt. Wat is er nodig, welke stappen, acties en inzichten.

Deze zaken lees ik vanuit veiligheid en respect. Je vragen zijn hierbij altijd het uitgangspunt. Tijdens de reading kun je me gewoon vragen blijven stellen. Maak nu gelijk een afspraak via mail.

Vanuit mijn jarenlange ervaring wet ik wat jij vervolgens te doen hebt, en wat je verder helpt. We gaan hiermee gelijk aan de slag.

Ik laat je unieke oefeningen doen die je gelijk laten ervaren hoe je vanuit jóuw Essentie in vrijheid kunt leven. En dat je dát manifesteert en realiseert wat werkelijk klopt voor jou. Op het gebied van relaties, gezondheid en werk.

Wil je eerst overleggen en checken of deze Coaching Intensive nu het juiste en passende is voor jou, vraag dan een gratis kennismaking aan.

Wil je enkel een Readingsessie dan kan dit ook telefonisch of via Skype gedaan worden. We spreken vooraf een tijdstip af waarop ik je bel en hebben vervolgens een gesprek via de telefoon / Skype. Deze sessie neem ik ook digitaal op zodat je deze later nog eens na kunt luisteren. Je krijgt deze dan vervolgens toegemaild.

Met name als je opziet tegen de reisafstand/tijd kan het handig zijn om een telefonische / Skype sessie te doen. Voor de informatie die ik waarneem maakt het geen verschil. Jij bespaart reistijd/-kosten. Voor een telefonische reading/coaching kun je vaak ook sneller bij me terecht. Kijk hier voor een telefonische Reading/Coaching.

Je investering in een dagdeel Coaching Intensive is €747,-.
Wil je een factuur op je bedrijf of werkgever dan komt er 21% BTW bij. Mail me dan en bestel niet hier via de website.

Voor het maken van een afspraak kun je me mailen of direct via de webshop bestellen.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak