Opleiding DiepZielduiken®

Deze (coach)opleiding is voor mensen die bereid zijn zichzelf op een diep niveau aan te kijken. Je leven zal daadwerkelijk veranderen. Zo ook je kijk op de (je) wereld. Je energie gaat veel authentieker stromen, waardoor er ook BewustZijn ontstaat in je omgeving: Transformational Awareness. Zo kun je vervolgens anderen coachen en begeleiden op dit pad.

Je gaat “kijken en zien” vanuit een groter overzicht en neemt je eigen weten nog meer in eigendom. Je leert hoe je vanuit bewustzijn de mooiste veranderingen in je leven brengt. 

Autonomie en helder waarnemen

In de opleiding DiepZielduiken® zet je krachtig verdiepende stappen in bewustzijn. Je gaat steeds meer de onderliggende patronen zien. Bij anderen en bij jezelf. En je gaat dit steeds meer aankijken vanuit neutraliteit.

De huidige deelnemers ervaren het als een veel meer gecentreerd aanwezig zijn in hun persoonlijk leven. Eigen patronen doorzien, er een “hallo” aan geven en helen. Stap voor stap.

Dit maakt dat er meer ruimte komt voor wie jij in wezen bent. Je gaat steeds meer leven vanuit je Essentie. Je verlangens krijgen ruimte en je ervaart hierin bijzonder veel kracht.

Tijdens dit diepgaande traject komen er veel verschillende thema’s en levensgebieden aan bod.

Werkwijze

We doen diverse ervaringsoefeningen, meditaties en visualisaties. En tegelijkertijd ga je veel DiepZielsessies uitwisselen met je medecursisten. Geleidelijk ga je tijdens de bijeenkomsten ook steeds vaker mensen van buiten de opleiding deze sessies geven. Je krijgt opdrachten en oefeningen, die je steeds meer terugbrengen naar jóuw essentie en kwaliteiten als mens en als DiepZielduiker/Coach.

Je hebt bij aanvang enkele cursusdagen in de nieuwe groep. Daarna stroom je in bij de bestaande groep. Dit geeft een prachtige dynamiek die je leerproces versnelt.

Als de bestaande groep afrondt ga jij door met de overige lessen en stroomt er weer een nieuwe groep in. Zo blijft het een dynamisch en lerend geheel waarin ruimte is voor ieders groei en ontwikkeling.

Alles met als doel om steeds krachtiger vanuit zelfbewustzijn in het leven te staan. En om jezelf (én de ander) een steeds groter hallo te kunnen geven vanuit dat wat er is. En te gaan zien en ervaren dat je vanuit je bewustzijn creëert.

Het is nodig dat je vóór deze Opleiding de Training DiepZielduiken® Basics (Helder BewustZijn) hebt afgerond, óf dat je elders al een opleiding hebt gedaan die hiermee vergelijkbaar is. Overleg even met ons als je twijfelt.

Een transformationeel ontwikkeltraject

Je leven zal veranderen. Je bewustzijn verandert. En daarmee ook het bewustzijn van je Coachees.

De opleiding DiepZielduiken® bestrijkt zo’n anderhalf jaar (17 maanden).

In deze opleiding leer je bijzonder veel over jezelf. Na afronding van deze opleiding DiepZielduiken® kun je het lezen van energie ook beroepsmatig inzetten. Wil je gecertificeerd zijn en op mijn website vermeld worden dan dien je aan enkele voorwaarden te voldoen. Zie onderaan deze pagina. Je kunt dan ook gecertificeerd blijven door ieder jaar twee dagen intervisie/verdieping te ontvangen.

Je krijgt gedurende de opleiding drie keer een check (van een collega). Een check is een korte reading en geeft je helderheid over je voortgang en mogelijke vervolgontwikkeling.

Het is een prachtig en intensief ontwikkeltraject. Wat door deelnemers als bijzonder transformerend en helend wordt ervaren. Dit proces verandert daadwerkelijk je leven. Dus ben voorbereid. We steunen je hierbij continu in je ont-wikkeling.

Inhoud

HealingsessieJe start met het aanleren en het je eigen maken van de basistechnieken van het DiepZielduiken®. Vervolgens stroom je in bij de opleiding.

Zodra je dit vaker geoefend hebt brengen we extra thema’s in. Hierbij kun je denken aan Familie-energie, Relaties, Werk en Levensinvulling, Relevante vorige levens,  Liefde emoties en sexualiteit, Lichaam en gezondheid, enz.

Je leert veel over jezelf tijdens deze lessen. Ook omdat je steeds meer gaat “zien” bij anderen. Telkens heb je hierbij een spiegel voor je eigen proces en ontwikkeling.

Aantal bijeenkomsten

Het programma is efficiënt én met diepgang ingericht. Je bent gemiddeld één keer per maand in onze cursuslocatie.

Gedurende 18 maanden heb je in totaal 8 trainingsweekenden (op vrijdag en zaterdag) en meerdere coachings- en oefendagen (deze zijn éénmaal per 2 maanden op vrijdag).

Je leert ook om op afstand via beeldbellen DiepZielsessies te doen. 1 keer per maand is er ook een online avond en deze doe je vanuit je thuisomgeving.

Om de opleiding DiepZielduiken® met een certificaat af te ronden dien je minimaal 35 sessies gedaan te hebben. Juist tijdens de oefensessies doe je veel verdiepende ervaring op. Na iedere coaching doen we ook altijd een stuk verdiepende les.

Assisteren

Daarnaast ga je als deelnemer ook assisteren in de training DiepZielduiken® the Basics (Helder BewustZijn). Dit geeft een krachtige verdieping aan je leerproces. Je doet tenslotte ook nog extra ervaring op door het doen van korte DiepZielsessies bij de open dagen en de verdiepingsdagen.

Checks

Een check is een korte Reading door één van de (afgestudeerde) docenten. Tijdens een check kijken we naar je leer- en ontwikkelproces en krijg je iedere keer feedback hoe je optimaal resultaat haalt uit de opleiding en je ontwikkeldoelen. Tijdens deze opleiding ontvang je 3 keer een individuele voortgangscheck.

Data jaaropleiding

Eerstvolgende startdata/instroomdata opleiding zijn:

9/10 februari 2024.

De inhoud voor deze opleiding in 2024/2025 ziet er als volgt uit:

Lesblok 1: Basisvaardigheden Helder Waarnemen en delen. Readen.

Lesblok 2: Relaties, Man/Vrouw, Sexualiteit.

Lesblok 3: Vorige levens, Energetische contracten.

Lesblok 4: Werk, Geld, Levenspad.

Lesblok 5: Adem, Emoties, Lichaam en Gezondheid.

Lesblok 6: Familie. Je plek in een systeem.

Lesblok 7: Coachen, Eigenheid, Authenticiteit.

Lesblok 8: Dromen, Missie, Manifesteren, Zichtbaarheid

Heb je elders een HealingOpleiding gedaan of een diepgaande energetische training? Informeer dan naar de mogelijkheid om in te stromen.

Gecertificeerd DiepZielduiker®

Als je er voor kiest om gecertificeerd te zijn dien je in totaal 35 sessies gedaan te hebben. Daarna kun je deelnemen in het landelijk netwerk van DiepZielduikers en kun je gecertificeerd blijven door twee dagen per jaar verdiepingsdagen/professionalisering te volgen. Je komt dan in een netwerk waarin je blijft ontwikkelen en op de hoogte blijft van de nieuwste inzichten. Hiermee blijven we in contact.

Investering

Eenmalig €500,- en vervolgens 18 maandtermijnen van €215,-. Ontvang €250,- korting door in één keer te voldoen.
Indien je deze training op je bedrijf doet of laat vergoeden door je werkgever dan wordt dit bedrag verhoogd met 21% BTW. Mail me dan, zodat je ook een factuur met BTW krijgt. Via de webshop ontvang je geen BTW factuur.

Aanmelden

Via de webshop met termijnbetaling. Wil je in één keer voldoen (€250,- korting) mail me dan.
Als je mee wilt doen laat het me dan zo snel mogelijk weten. Voor ons prettig in verband met de planning en groepsgrootte.

Ik hoop je zo duidelijkheid verschaft te hebben wat er mogelijk is. Indien je nog vragen hebt mail me dan gerust even.

Hans van den Boomen

EssentieCoaching.nl

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak