Opleiding DiepZielduiken® (Reading)

Dit is de voormalige ReadingOpleiding die volledig vernieuwd is. Deze opleiding is voor mensen die bereid zijn zichzelf op een diep niveau aan te kijken. Je leven zal daadwerkelijk veranderen. Zo ook je kijk op de (je) wereld. Je energie gaat veel authentieker stromen, waardoor er ook BewustZijn ontstaat in je omgeving: Transformational Awareness.

Je gaat “kijken en zien” vanuit een groter overzicht. Je neemt je eigen weten nog meer in eigendom. Je wordt een ware Levenskunstenaar. Je leert hoe je vanuit bewustzijn de mooiste veranderingen in je leven brengt. Het lijkt te mooi om waar te zijn. Dat is het niet. Wil je bewijs? Kom eens naar een open dag of een workshop waar je afgestudeerden uit deze opleiding kunt ont-moeten.

Autonomie en helder waarnemen

In de opleiding DiepZielduiken® zet je krachtig verdiepende stappen in bewustzijn. Je gaat steeds meer de onderliggende patronen zien. Bij anderen en bij jezelf. En je gaat dit steeds meer aankijken vanuit neutraliteit.

De huidige deelnemers ervaren het als een veel meer gecentreerd aanwezig zijn in hun persoonlijk leven. Eigen patronen doorzien, er een “hallo” aan geven en helen. Stap voor stap.

Dit maakt dat er meer ruimte komt voor wie jij in wezen bent. Je gaat steeds meer leven vanuit je Essentie. Je verlangens krijgen ruimte en je ervaart hierin bijzonder veel kracht.

Tijdens dit diepgaande traject komen er veel verschillende thema’s en levensgebieden aan bod.

Werkwijze

We doen diverse ervaringsoefeningen, meditaties en visualisaties. En tegelijkertijd ga je veel Readings uitwisselen met je medecursisten. Geleidelijk ga je tijdens de bijeenkomsten ook steeds vaker mensen van buiten de opleiding Readings geven. Je krijgt opdrachten en oefeningen, die je steeds meer terugbrengen naar jóuw essentie en kwaliteiten als mens en als Reader/Coach.

Je hebt bij aanvang enkele cursusdagen in de nieuwe groep. Daarna stroom je in bij de bestaande Readinggroep. Dit geeft een prachtige dynamiek die je leerproces versnelt.

Als de bestaande groep afrondt ga jij door met de overige lessen en stroomt er weer een nieuwe groep in. Zo blijft het een dynamisch en lerend geheel waarin ruimte is voor ieders groei en ontwikkeling.

Onderwerpen

Wat onderwerpen en thema’s die je leert lezen en bewust waarnemen zijn onder andere:

 • Veiligheid
 • Verlangens realiseren
 • Autonomie in je leven
 • Verbinding met je hoger zelf, je Eigen Wijsheid
 • Relatie met je omgeving
 • Familie-dynamiek die je heeft gevormd
 • Liefdes- en partnerrelaties
 • Vorig levens energie die nu nog van invloed is
 • Fysieke gezondheid, wisselwerking energie en lichaam
 • Werk-/loopbaan die je vervult
 • Man-Vrouw-energie
 • Enz, enz.

Alles met als doel om steeds krachtiger vanuit zelfbewustzijn in het leven te staan. En om jezelf (én de ander) een steeds groter hallo te kunnen geven vanuit dat wat er is. En te gaan zien en ervaren dat je vanuit je bewustzijn creëert.

Het is nodig dat je vóór deze Opleiding de Training Helder BewustZijn hebt afgerond, óf dat je elders al een opleiding hebt gedaan die hiermee vergelijkbaar is. Overleg even met me als je twijfelt.

Een transformationeel ontwikkeltraject

Je leven zal veranderen. Je bewustzijn verandert. En daarmee ook het bewustzijn van je Readee’s.

De opleiding DiepZielduiken® bestrijkt 12 maanden. Indien je vervolgens nog verder wilt verdiepen/professionaliseren kun je nog een tweede deel doen van 6 maanden.

In dit jaar leer je bijzonder veel over jezelf. In het mogelijke vervolg (half jaar) ga je verder verdiepen en wordt je nog “steviger” in het readen. Na afronding van de volledige anderhalf jaar opleiding DiepZielduiken® kun je het lezen van energie ook beroepsmatig inzetten en wordt je vermeld op mijn website als afgestudeerd DiepZielduiker®. Je kunt dan ook gecertificeerd blijven door ieder jaar twee dagen intervisie/verdieping te ontvangen.

Je krijgt gedurende jaar 1 twee keer een check (van een collega). Dit geeft je helderheid over je voortgang en mogelijke vervolgontwikkeling.

Het is een prachtig en intensief ontwikkeltraject. Wat door deelnemers als bijzonder transformerend en helend wordt ervaren. Dit proces verandert daadwerkelijk je leven. Dus ben voorbereid. We steunen je hierbij continu in je ont-wikkeling.

Readingopleiding

Inhoud

HealingsessieJe start met het aanleren en het je eigen maken van de basistechnieken van Reading. Vervolgens stroom je in bij de opleiding.

Zodra je dit vaker geoefend hebt brengen we extra thema’s in. Hierbij kun je denken aan Familie-energie (het lezen van familie, ouders, broers zussen), Relaties, Relevante vorige levens, Werk en loopbaan, Energie van organisaties/bedrijven, enz.

Tijdens deze training volg je ook vier verdiepende weekenden met thema’s als Relaties en familie, Werk en Levensinvulling, Liefde emoties en sexualiteit, Lichaam gezondheid en kracht.

Je leert veel over jezelf tijdens deze lessen. Ook omdat je steeds meer gaat “zien” bij anderen. Telkens heb je hierbij een spiegel voor je eigen proces en ontwikkeling.

Aantal bijeenkomsten

Het programma is efficiënt én met diepgang ingericht. Je bent gemiddeld één keer per maand in onze cursuslocatie.

Gedurende 12 maanden heb je in totaal 6 trainingsweekenden (op vrijdag en zaterdag) en verschillende readinglessen (deze zijn éénmaal per maand op woensdagmiddag en -avond).

Je leert ook om op afstand via beeldbellen Readings te doen. 1 keer per 2 maanden is online en doe we vanuit je thuisomgeving.

Je dient voor het succesvol afronden van de opleiding DiepZielduiken® minimaal 25 readings gedaan te hebben. Juist tijdens de readings doe je veel verdiepende ervaring op. Na iedere reading doen we ook altijd een stuk verdiepende les.

Wil je gecertificeerd worden als DiepZielduiker® dan dien je het vervolgdeel van een half jaar te doen en in totaal (met het eerste jaar) minimaal 50 readings gedaan te hebben.

Assisteren

Daarnaast ga je als deelnemer tijdens het tweede jaar ook assisteren gedurende 6 dagen van de training Helder BewustZijn. Dit geeft een krachtige verdieping aan je leerproces. Je doet tenslotte ook nog extra ervaring op door het doen van korte readings bij de open dagen en de verdiepingsdagen.

Checks

Een check is een korte Reading door één van de (afgestudeerde) docenten. Tijdens een check kijken we naar je leer- en ontwikkelproces en krijg je iedere keer feedback hoe je optimaal resultaat haalt uit de opleiding en je ontwikkeldoelen. Tijdens dit eerste jaar ontvang je 2 keer een individueel voortgangscheck.

Data jaaropleiding

Eerstvolgende startdatum jaartraining is:

18 en 19 februari 2022.

Het schema voor deze jaartraining in 2022 ziet er als volgt uit:

18/19 februari  Lesblok 1: Basisvaardigheden Helder Waarnemen en delen. Readen.

 • 2 maart: Oefendag + verdieping
 • 9 maart: Online sessies

18/19 maart  Lesblok 2: Adem, Emoties, Lichaam en Gezondheid.

 • 30 maart: Oefendag + verdieping
 • 13 april: Online sessies
 • 27 april: Oefendag + verdieping

13/14 mei  Lesblok 3: Familie. Je plek in een systeem.

 • 25 mei: Oefendag + verdieping
 • 8 juni: Online sessies
 • 22 juni: Oefendag + verdieping

1/2 juli  Lesblok 4: Relaties, Man/Vrouw, Sexualiteit.

 • 6 juli: Oefendag + verdieping
 • 31 augustus: Online sessies

9/10 september  Lesblok 5: Vorige levens, Energetische contracten.

 • 21 september: Oefendag + verdieping
 • 5 oktober: Online sessies
 • 19 oktober: Oefendag + verdieping

4/5 november  Lesblok 6: Werk, Geld.

 • 16 november: Oefendag + verdieping
 • 30 november: Online sessies
 • 14 december: Afsluiting Opleiding jaar 1.

Heb je elders een HealingOpleiding gedaan of een gedeelte van een ReadingOpleiding? Informeer dan naar de mogelijkheid om tussentijds in te stromen.

Gecertificeerd DiepZielduiker®

Als je na de jaaropleiding deelneemt aan het vervolgdeel professionalisering (waarna je ook gecertificeerd bent als diepZielduiker®) heb je nog drie weekenden gedurende een half jaar:

Lesblok 7: Universele liefde, Geluk, Hallo, Heling.

Lesblok 8: Coachen, Eigenheid, Authenticiteit.

Lesblok 9: Eigen Praktijk, Missie, Zichtbaarheid

Je neemt dan ook deel aan de woensdagen tot je minimaal 50 sessies (inclusief eerste jaar) hebt gedaan.

Bewijs van deelname of Certificaat

Na afloop van de opleiding DiepZielduiken® krijg je een certificaat, mits je minimaal hebt deelgenomen aan 80% van de lesdagen en 25 of meer Readings op externen gedaan hebt. Dit houden we samen bij.

Wil je gecertificeerd worden als DiepZielduiker® dan dien je ook het vervolgdeel van 6 maanden te doen en minimaal 50 Readings gedaan te hebben. Je komt dan vervolgens in een netwerk waarin je blijft ontwikkelen en op de hoogte blijft van de nieuwste inzichten.

Investering

Eenmalig €490,- en vervolgens 10 maandtermijnen van €275,-. Ontvang €250,- korting door in één keer te voldoen. Je bijdrage is dan €2.990,-.

Bijdrage voor het vervolgdeel (is dus vrij of je daar voor kiest) is €1.490,-.

Aanmelden

Via deze link of gelijk via de webshop.
Als je mee wilt doen laat het me dan zo snel mogelijk weten. Voor ons prettig in verband met de planning en groepsgrootte.

Ik hoop je zo duidelijkheid verschaft te hebben wat er mogelijk is. Indien je nog vragen hebt mail me dan gerust even.

Hans van den Boomen

EssentieCoaching.nl

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken