Opleiding DiepZielduiken® (Reading)

Dit is de voormalige ReadingOpleiding die volledig vernieuwd is. Deze opleiding is voor mensen die bereid zijn zichzelf op een diep niveau aan te kijken. Je leven zal daadwerkelijk veranderen. Zo ook je kijk op de (je) wereld. Je energie gaat veel authentieker stromen, waardoor er ook BewustZijn ontstaat in je omgeving: Transformational Awareness.

Je gaat “kijken en zien” vanuit een groter overzicht. Je neemt je eigen weten nog meer in eigendom. Je wordt een ware Levenskunstenaar. Je leert hoe je vanuit bewustzijn de mooiste veranderingen in je leven brengt. Het lijkt te mooi om waar te zijn. Dat is het niet. Wil je bewijs? Kom eens naar een open dag of een workshop waar je afgestudeerden uit deze opleiding kunt ont-moeten.

Autonomie en helder waarnemen

In de opleiding DiepZielduiken® zet je krachtig verdiepende stappen in bewustzijn. Je gaat steeds meer de onderliggende patronen zien. Bij anderen en bij jezelf. En je gaat dit steeds meer aankijken vanuit neutraliteit.

De huidige deelnemers ervaren het als een veel meer gecentreerd aanwezig zijn in hun persoonlijk leven. Eigen patronen doorzien, er een “hallo” aan geven en helen. Stap voor stap.

Dit maakt dat er meer ruimte komt voor wie jij in wezen bent. Je gaat steeds meer leven vanuit je Essentie. Je verlangens krijgen ruimte en je ervaart hierin bijzonder veel kracht.

Tijdens dit diepgaande traject komen er veel verschillende thema’s en levensgebieden aan bod.

Werkwijze

We doen diverse ervaringsoefeningen, meditaties en visualisaties. En tegelijkertijd ga je veel Readings uitwisselen met je medecursisten. Geleidelijk ga je tijdens de bijeenkomsten ook steeds vaker mensen van buiten de opleiding Readings geven. Je krijgt opdrachten en oefeningen, die je steeds meer terugbrengen naar jóuw essentie en kwaliteiten als mens en als Reader/Coach.

Je hebt bij aanvang enkele cursusdagen in de nieuwe groep. Daarna stroom je in bij de bestaande Readinggroep. Dit geeft een prachtige dynamiek die je leerproces versnelt.

Als de bestaande groep afrondt ga jij door met de overige lessen en stroomt er weer een nieuwe groep in. Zo blijft het een dynamisch en lerend geheel waarin ruimte is voor ieders groei en ontwikkeling.

Onderwerpen

Wat onderwerpen en thema’s die je leert lezen en bewust waarnemen zijn onder andere:

 • Veiligheid
 • Verlangens realiseren
 • Autonomie in je leven
 • Verbinding met je hoger zelf, je Eigen Wijsheid
 • Relatie met je omgeving
 • Familie-dynamiek die je heeft gevormd
 • Liefdes- en partnerrelaties
 • Vorig levens energie die nu nog van invloed is
 • Fysieke gezondheid, wisselwerking energie en lichaam
 • Werk-/loopbaan die je vervult
 • Man-Vrouw-energie
 • Enz, enz.

Alles met als doel om steeds krachtiger vanuit zelfbewustzijn in het leven te staan. En om jezelf (én de ander) een steeds groter hallo te kunnen geven vanuit dat wat er is. En te gaan zien en ervaren dat je vanuit je bewustzijn creëert.

Het is nodig dat je vóór deze Opleiding de Training Helder BewustZijn hebt afgerond, óf dat je elders al een opleiding hebt gedaan die hiermee vergelijkbaar is. Overleg even met me als je twijfelt.

Een transformationeel ontwikkeltraject

Je leven zal veranderen. Je bewustzijn verandert. En daarmee ook het bewustzijn van je Readee’s.

De opleiding DiepZielduiken® bestrijkt 20 maanden. In het eerste deel leer je bijzonder veel over jezelf. In het tweede deel ga je verder verdiepen en wordt je nog “steviger” in het readen. Na afronding van de opleiding DiepZielduiken® kun je het lezen van energie ook beroepsmatig inzetten en wordt je vermeld op mijn website als afgestudeerd DiepZielduiker®.

Je krijgt gedurende de opleiding vier keer een check (van een collega). Dit geeft je helderheid over je voortgang en mogelijke vervolgontwikkeling.

Het is een prachtig en intensief ontwikkeltraject. Wat door deelnemers als bijzonder transformerend en helend wordt ervaren. Dit proces verandert daadwerkelijk je leven. Dus ben voorbereid. We steunen je hierbij continu in je ont-wikkeling.

Readingopleiding

Inhoud

HealingsessieJe start met het aanleren en het je eigen maken van de basistechnieken van Reading. Vervolgens stroom je in bij de opleiding.

Zodra je dit vaker geoefend hebt brengen we extra thema’s in. Hierbij kun je denken aan Familie-energie (het lezen van familie, ouders, broers zussen), Relaties, Relevante vorige levens, Werk en loopbaan, Energie van organisaties/bedrijven, enz.

Tijdens deze training volg je ook vier verdiepende weekenden met thema’s als Relaties en familie, Werk en Levensinvulling, Liefde emoties en sexualiteit, Lichaam gezondheid en kracht.

Je leert veel over jezelf tijdens deze lessen. Ook omdat je steeds meer gaat “zien” bij anderen. Telkens heb je hierbij een spiegel voor je eigen proces en ontwikkeling.

Aantal bijeenkomsten

Het programma is efficiënt én met diepgang ingericht. Je hoeft enkel twee keer per maand de woensdag namiddag en -avond te reserveren.

Zo heb je twee woensdagen per maand (behalve de vakanties). Één keer in de twee maanden heb je op de woensdag een online bijeenkomst zodat je ook op afstand leert werken/waarnemen. We starten om 15.00 uur (binnenkomst vanaf 14.30 uur) en eindigen om 21.00 uur. Je doet ‘s-avonds een reading, en soms ook op de middag.

Van de 2 woensdagen per maand in Hengelo is het middagdeel een verdiepende les. Zorg dat je daar sowieso bij bent.

Gedurende 20 maanden heb je in totaal minimaal 35 instructielessen (op woensdagen en bij aanvang ook op vrijdag en zaterdag) en minimaal 65 dagdelen readinglessen (deze kun je volgen op woensdagmiddag en -avond).

Readingopleiding

Je leert ook om op afstand via beeldbellen Readings te doen. 1 keer per 2 maanden is online en doe we vanuit je thuisomgeving.

Je dient voor het succesvol afronden van de opleiding DiepZielduiken® minimaal 50 readings gedaan te hebben. Juist tijdens de readings doe je veel verdiepende ervaring op. Na iedere reading doen we ook altijd een stuk verdiepende les.

Assisteren

Daarnaast ga je als deelnemer tijdens het tweede jaar ook assisteren gedurende 6 dagen van de Healingopleiding. Dit geeft een krachtige verdieping aan je leerproces. Je doet tenslotte ook nog extra ervaring op door het doen van korte readings bij de open dagen en de verdiepingsdagen.

Checks

Een check is een korte Reading door één van de (afgestudeerde) docenten. Tijdens een check kijken we naar je leer- en ontwikkelproces en krijg je iedere keer feedback hoe je optimaal resultaat haalt uit de opleiding en je ontwikkeldoelen. Tijdens de volledige opleiding ontvang je 4 keer een individuele voortgangscheck.

Data

Eerstvolgende startdatum is:

4 en 5 september 2021.

Vervolgens 2 woensdagen per maand van 15.00 tot 21.00 uur én 4 themaweekenden (vrijdag en zaterdagochteend)

De totale duur van de opleiding is 20 maanden (wat je – gratis – kunt verlengen tot maximaal 24 maanden om aan je vereiste 50 sessies te komen).

Heb je elders een HealingOpleiding gedaan of een gedeelte van een ReadingOpleiding? Informeer dan naar de mogelijkheid om tussentijds in te stromen.

Bewijs van deelname of Certificaat

Na afloop van de opleiding DiepZielduiken® krijg je een certificaat, mits je minimaal hebt deelgenomen aan 80% van de lesdagen en 50 of meer Readings op externen gedaan hebt. Dit houden we samen bij. Vervolgens kun je gecertificeerd blijven als DiepZielduiker®, een netwerk waarin je blijft ontwikkelen en op de hoogte blijft van de nieuwste inzicchten.

Investering

Eenmalig €500,- en vervolgens 20 maandtermijnen van €215,-. Betaal je in één keer dan ontvang je €300,- korting.

Zakelijk of bij vergoeding door werkgever komt hier nog 21% BTW bij. Opleidingskosten kun je wellicht ook aftrekken van de belasting (informeer voor exacte wet- en regelgeving bij je adviseur en/of belastingdienst).

Aanmelden

Via deze link of gelijk via de webshop.
Als je mee wilt doen laat het me dan zo snel mogelijk weten. Voor ons prettig in verband met de planning en groepsgrootte.

Ik hoop je zo duidelijkheid verschaft te hebben wat er mogelijk is. Indien je nog vragen hebt mail me dan gerust even.

Hans van den Boomen

EssentieCoaching.nl

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken