Coaching Intensive Traject

Coaching Intensive Traject

Een individueel transformatief traject

Wil je een traject aangaan waarin je grote stappen zet én volledig individueel door mij begeleid wordt, kies dan voor een Coaching Intensive Traject.

Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden wordt alles in beweging gebracht wat er om vraagt in jouw leven. Jij staat aan het roer en je krijgt samen met mij helder wat je te ontwikkelen en wat je te doen hebt. En je gaat hier daadwerkelijk stappen in zetten.

Belangrijkste vraag voor het aangaan van dit traject: Ben je bereid jeZelf ten diepste aan te kijken en te aanvaarden? Dan zal dit traject helend, verhelderend én levensveranderend zijn!

“Ik denk in dankbaarheid en bewondering terug aan de Coaching die ik van je kreeg: het was onderdeel van een belangrijk keerpunt in m’n leven. Ik kwam voor mijn werk-doel, maar uiteindelijk zat de crux in mijn privé-leven. Dank je wel Hans!” – Sabine – Zorgmanager

Waarom dit coaching intensive traject?

Met dit traject ga je gelijk de diepte in met jeZelf. Je hebt al een bepaalde helderheid en stevigheid in je zijn en je hebt aardig duidelijk wat je nog wilt ont-wikkelen en/of helen voor jeZelf. Oftewel: Je hebt een doel. En je bent bereid om hier verantwoording voor te nemen.

Je hebt geen behoefte en/of tijd om deel te nemen aan een groepstraining. Maar je bent wél sterk gemotiveerd om grote stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling en om jouw proces volledig aan te gaan.

> “Het heeft me veel helderheid gegeven welke keuzes ik met m’n ondernemingen moet maken. Met name de opstellingen die we deden legden duidelijk bloot waar voor mij de bottleneck zit (of beter: zat). Inmiddels gestart met een nieuwe vestiging in Duitsland.” – Mark – Ondernemer

Coaching trajectAllereerst plannen we een online afspraak in. We starten met een online Reading die gelijk helder maakt wat het doel en wat de koers van je traject wordt. Dit stemmen we samen af.

Als aanvulling krijg je vervolgens nog verschillende vragen van me gemaild waarmee je nog meer helder krijgt, en kunt aangeven, waar je naar toe wilt met jeZelf binnen dit traject.

Vervolgens krijg je verspreid over een periode van 6 maanden:

  • Vijfmaal een volledig dagdeel coaching intensive op een prachtige locatie in het buitengebied van Enschede. Hierin komt er veel in beweging. Omdat ik op een diep energetisch niveau werk zul je merken dat deze sessies veel transformeren. Neem ook telkens (minimaal!) een dagdeel vrij na deze sessie.
  • Viermaal een online voortgangssessie waarin ik kijk waar er bijgestuurd kan worden en waar je op de goede weg bent. Je kunt al je vragen voorleggen tijdens deze sessie.
  • “Huiswerk” oefeningen. Je krijgt een duidelijke koers en hebt helder wat je te doen hebt.
  • Continu online toegang tot ondersteunende lessen en meditaties.
  • Een rechtstreekse lijn met mij waarin je je vragen kunt stellen.
  • Een afsluitende online “check” sessie.

The golden tree

Voor de dagdelen coaching spreken we af op een prachtige locatie in het buitengebied van Enschede. We hebben de volledige ruimte ter beschikking. En we kunnen als daar behoefte aan is ook naar buiten.

Ik ben niet van de “trucjes” of de quick fixes omdat ik geloof in transformatie middels diepgang. Diepgang die op diepere bewustzijnslagen processen en gedragingen verandert of in beweging zet. (Als deelnemer aan dit traject weet jij uit ervaring hoe het werkt, je neemt verantwoording).

Hierbij werk ik vanuit veiligheid en respect. Je vragen zijn hierbij altijd het uitgangspunt. Tijdens dit Coaching Intensive Traject blijven we in afstemming zodat het ook daadwerkelijk klopt wat we doen. En dat het jóu brengt waar je wezenlijk wilt zijn met jeZelf.

Wil je overleggen en checken of dit Coaching Intensive Traject nu het juiste en passende is voor jou, vraag dan een gratis kennismaking aan.

“Prachtig om te ontdekken, een reis waarin ik in een wereld ben beland waar ik nooit meer uit wil verhuizen.” – Peter – Teamleider hoger onderwijs

Je investering in dit Coaching Intensive Traject is vanaf €9.990,- ex BTW.

Daarnaast vraagt het een investering in tijd én commitment aan jeZelf en je doelen. Dan bereiken we (samen) de mooiste resultaten.

Voor het afspreken van een kennismakingssessie kun je me mailen of hier je vragen stellen.

 

 

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak