HealingOpleiding – Helder bewustZijn

Een Intuïtief ontwikkeltraject naar Vrijheid en Bewust ZIJN

Kom los van al je beperkende gedachten en overtuigingen en geef ruimte aan wie jij in wezen bent. Dit is een ontdekkingsreis naar je werkelijke VRIJHEID en bewust ZIJN. Heel jeZelf, Heel je leven, Heel de ander.

Zelfbewustzijn en Eigen kracht

Je gaat in deze opleiding kijken naar je eigen leven, en hoe jij je leven (toekomst) verder wilt vormgeven. Je geeft ruimte aan je verlangens en je dromen.

> “De healingopleiding heeft me veel gebracht. Het gronden doe ik nu bijna automatisch en daardoor ben ik veel minder onrustig. Als je kijkt naar het verschil met een half jaar geleden voor aanvang van de cursus dan is er veel veranderd. Ik zit nu nog meer in mijn lijf en heb meer rust en een enorm vertrouwen.”  Saskia

Wat je onder andere leert

 • Bewust Zijn van je eigen ruimte en hoe je deze helder houdt.
 • Oftewel: Hoe jij werkelijke vrijheid kunt ervaren.
 • Hoe jij zelf je leven creëert. Wat is jouw droom en je verlangen?
 • Kun je / mag je ontvangen? (de meeste mensen zijn namelijk heel goed in geven).
 • Van opofferen naar ZIJN (de mooiste vorm van geven).
 • Van overleven naar wérkelijk LEVEN.
 • Je gaat steeds meer helder zien (readen): Wat is van jou, en wat is van de ander?
 • Je leert ruimte te scheppen voor groei. Die van jou én van de ander.
 • Loslaten van oordeel.
 • Je leert om zelf heel praktisch én krachtig Healing toe te passen op verschillende levensgebieden. Géén fratsen, wél diepgang.
 • En nog meer, mede afhankelijk van wat zich aandient…

Het begint dus bij jou. Dat jij lekker in je vel zit en bewustzijn hebt over je verschillende patronen. Mijn streven is dat je een healing kunt doen waarbij zowel JIJ als de ander (ontvanger) baat hebben. “Gewoon” bruikbaar in je dagelijks leven.

Ik werk dus onder andere met deze healings omdat ze werken naar twee kanten: Zowel naar je-Zelf als naar de ander. Je verwerft hierbij steeds meer inzicht in algemene levensthema’s en de thema’s binnen jezelf.

> “Ik ervaar veel meer rust en helderheid. Ik kan gemakkelijker loslaten, maak me niet meer zo druk, leef veel meer vanuit een vanzelfsprekend vertrouwen. Ik ben bewuster en doordat ik rustiger ben schiet ik minder snel in mijn hoofd maar ervaar ik juist heel bewust de gevoelens die opkomen.” Frans

Opbouw opleiding

In deze opleiding leer je veel over je energetisch systeem. Zeg maar: Hoe jij in elkaar zit. Je gaat het allereerst iedere keer waarnemen bij/binnen jezelf. Vervolgens leer je in het waarnemen bij de ander. En hoe je daar mee om kunt gaan.

Je krijgt ook een zogenaamde “check” om je voortgang te evalueren. Een Check is een korte reading door een ervaren reader. Hieruit komen dan vaak aandachtspunten die je kunt meenemen in je verdere persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding en in je dagelijks leven.

Tijdens de opleiding kun je ook volledig gratis Readings ontvangen van studenten uit de readingopleiding.

> “Voor mij is het één stroom van wijzer worden; de opleiding en mijn honger naar een ander soort kennis dan die welke je via de media aangeboden krijgt; meer een soort van behoefte aan “Eigen-Wijsheid”. Het intuïtief ontwikkeltraject was een leerschool waarbij het in turbogang opschoot; steeds nieuwe inzichten in mezelf en daardoor ook in anderen. Ik kan nu beter scheiden wat echt van mij is en wat “ruis” van anderen is en voel me daardoor zekerder, lichter en om dat woord maar te gebruiken: gelukkiger!” Lea

Voor wie?

Deze opleiding is voor mensen die in plaats van een theoretische opleiding een persoonlijk ontwikkelproces aan willen gaan. Een proces dat bijzonder veel vrijheid, heling en bewustzijn brengt.

Ervaringen

Wil je weten hoe anderen deze opleiding ervaren hebben? Dat vertellen ze hier.

Verder verdiepen

Na deze opleiding kun je er voor kiezen om verder te verdiepen door de Readingopleiding (“Diepzielduiken”) te doen. Lees hier de info.

Je kunt er ook voor kiezen om de healings (die we in deze training inzetten voor jeZelf) professioneel te gaan inzetten in je werk/praktijk. Daarvoor is de aanvullende module “Healing in de praktijk”.

Alle informatie

Aantal lessen: 32 lessen in de vorm van 8 tweedaagsen (vrijdag en zaterdag!) waarvan de eerste drie weekenden de training Intuïtie en Energie is. Lestijden 10.00 – 12.30 en 13.30 – 16.00 uur. Daarnaast tussentijdse verslaglegging waarin we je leerdoelen blijven afstemmen. En ook nog een dagdeel (in overleg) voor je Check.
Locatie: Hengelo (ov), in onze eigen cursuslocatie.
Overnachten: Er zijn enkele prachtige (en voordelige) overnachtingslocaties vlakbij. Mail me even voor suggesties of kijk op Airbnb.
Data in 2019/2020: 20/21 september, 11/12 oktober, 8/9 november, 29/30 november, 20/21 december, 10/11 januari 2020, 31 januari/1 februari, 28/29 februari 2020.
Daarnaast (in overleg) nog een dagdeel voor je check via Skype. Geen probleem als je één weekend niet kunt. Indien je meerdere weekenden verhinderd bent neem dan nu niet deel.
Investering: 1 aanbetaling en 6 maandtermijnen van €265,-. Ontvang €50,- korting door in één keer te voldoen. Je bijdrage is dan €1.795,-.
Opleidingskosten kun je aftrekken van de belasting (informeer voor exacte wet- en regelgeving bij je adviseur en/of belastingdienst).
LET OP: Indien je deze training op je bedrijf doet of laat vergoeden door je werkgever dan wordt dit bedrag verhoog met 21% BTW. Mail me dan, zodat je ook een factuur met BTW krijgt. Via de webshop ontvang je geen BTW factuur.
Als je eerder afzonderlijk de module “Intuïtie en Energie” (eerste drie weekenden) hebt gevolgd is je bijdrage (exclusief de eerste drie weekenden) €1.245,- (Of 1 aanbetaling en 4 maandtermijnen van €259,-). Je kunt dan overigens ook nog starten op 6 september, zie webshop.
Aanmelding: Via deze link of mail/telefoon.

Deel dit via:

Gratis 15 minuten Helderheids-sessie

Nu direct afspreken