Training Helder Bewust Zijn

Een Intuïtief ontwikkeltraject naar Vrijheid en Bewust ZIJN

Deze opleiding gaat over (en begint bij) jóu. Het is een ontdekkingsreis naar je werkelijke VRIJHEID en bewust ZIJN. Kom los van al je beperkende gedachten en overtuigingen en geef ruimte aan wie jij in wezen bent.  

Zelfbewustzijn en Eigen kracht

In dit Intuïtief ontwikkeltraject Bewust ZIJN leer je om steeds meer gecentreerd te zijn. Vanuit zelfbewustzijn en eigen kracht creëer je een visie op je leven en wat jij hierin nog wilt manifesteren. We doen verschillende inspirerende oefeningen die je veel verhelderen, en je steeds meer in je wezenlijke kracht en bewustzijn brengen. Juist ook in de wisselwerking en het oefenen met medecursisten wordt je steeds krachtiger, vitaler én relaxter. Wat je in wezen doet is: Ruimte scheppen voor persoonlijke groei. Dat vraagt juist om wérkelijk geaard aanwezig te zijn in het hier en nu. En dat leer je in dit ontwikkeltraject.

Je gaat in deze opleiding kijken naar je eigen leven, en hoe jij je leven (toekomst) verder wilt vormgeven. Je geeft ruimte aan je verlangens en je dromen. Wat is er voor jou nodig om dáár te zijn met jezelf waar je wezenlijk wilt zijn?

> “De training heeft me veel gebracht. Het gronden doe ik nu bijna automatisch en daardoor ben ik veel minder onrustig. Als je kijkt naar het verschil met een half jaar geleden voor aanvang van de cursus dan is er veel veranderd. Ik zit nu nog meer in mijn lijf en heb meer rust en een enorm vertrouwen.”  Saskia

Wat je onder andere leert

  • Steeds meer bewustworden van je eigen ruimte en hoe je deze helder houdt.
  • Bewustworden van hoe jij creëert.
  • Bewustworden van “havingness” en je vermogen om te transformeren.
  • Je leert helder waar te nemen (readen): Wat is van jou, en wat is van de ander?
  • Je leert te helen zónder oordeel (hier gaat het bij de meeste healingmethodes mis).
  • Wat is wérkelijke neutraliteit. Loslaten van oordeel.
  • Van geven naar ZIJN (in wezen is dit ook een vorm van geven).
  • Je leert héél praktisch en krachtig Healing toe te passen op verschillende thema’s, levensgebieden.
  • En nog meer, mede afhankelijk van wat zich aandient…

Er zijn veel verschillende Healingmethodes. Regelmatig gebeurt het dat, terwijl healers deze gebruiken, ze helemaal “weg gaan bij zichzelf”. Mijn streven is dat je een healing kunt doen waarbij zowel JIJ als de Healee baat hebben. Het begint dus bij jou. Dat jij lekker in je vel zit en bewustzijn hebt over je verschillende patronen. Dat is iets wat je leert in deze opleiding.

Deze Healings zetten we in omdat ze werken naar twee kanten: Zowel naar je-Zelf als naar de ander. Je verwerft hierbij steeds meer inzicht in algemene levensthema’s en de thema’s binnen jezelf.

> “Ik ervaar veel meer rust en helderheid. Ik kan gemakkelijker loslaten, maak me niet meer zo druk, leef veel meer vanuit een vanzelfsprekend vertrouwen. Ik ben bewuster en doordat ik rustiger ben schiet ik minder snel in mijn hoofd maar ervaar ik juist heel bewust de gevoelens die opkomen.” Frans

Opbouw opleiding

In deze opleiding leer je veel over het energetisch systeem. Je gaat het allereerst iedere keer waarnemen bij/binnen jezelf. Vervolgens groei je in het waarnemen bij de ander. De verschillende onderwerpen komen aan bod via deze opbouw:

• Wat wil je realiseren in je leven? • Wat heb je daarvoor nodig? • Aan het roer staan van je leven. • Creëren vanuit intentie en visie. • Hoe werkt het helder waarnemen. • Bewust worden van je healingruimte. • Je “verticale lijn”. • Ervaren en voelen: Wat gebeurt er in je ruimte en je

lichaam? • Wat gebeurt er zodra je in contact gaat met de ander? • Helder waarnemen (readen). • Jezelf Healen. • De ander Healen. • Healen zonder oordeel. • Helder je-zelf blijven ervaren terwijl je een Healing doet.
Tijdens deze opleiding doe je de healings veelal zittend, maar heel soms ook liggend.

Je krijgt ook een zogenaamde “check” om je voortgang te evalueren. Een Check is een korte reading door een ervaren reader. Hieruit komen dan vaak aandachtspunten die je kunt meenemen in je verdere persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding en in je dagelijks leven.

Tijdens de opleiding kun je ook volledig gratis Readings ontvangen van studenten uit de readingopleiding.

> “Voor mij is het één stroom van wijzer worden; de opleiding en mijn honger naar een ander soort kennis dan die welke je via de media aangeboden krijgt; meer een soort van behoefte aan “Eigen-Wijsheid”. Het intuïtief ontwikkeltraject was een leerschool waarbij het in turbogang opschoot; steeds nieuwe inzichten in mezelf en daardoor ook in anderen. Ik kan nu beter scheiden wat echt van mij is en wat “ruis” van anderen is en voel me daardoor zekerder, lichter en om dat woord maar te gebruiken: gelukkiger!” Lea

Voor wie?

Deze opleiding is voor mensen die in plaats van een opleiding een proces aan willen gaan. Een proces dat een oprechte inzet vraagt, en tegelijkertijd bijzonder veel vrijheid, heling en bewustzijn brengt.

In deze opleiding leer je BEWUST te ZIJN en te Healen, allereerst je-Zelf en je leven, en vervolgens de ander. Hierbij ga je iedere Healing als een spiegel en leerproces voor je-Zelf te zien. Het gaat om het ont-wikkelen van bewust-zijn over je kwaliteiten, je mogelijkheden en je Healerschap.

Verder verdiepen

Na deze opleiding kun je er voor kiezen om verder te verdiepen door de Readingopleiding (“Diepzielduiken”) te doen. Lees hier de info.

Alle informatie

Aantal lessen: 32 lessen in de vorm van 8 tweedaagsen (vrijdag en zaterdag!) waarvan de eerste drie weekenden de training Intuïtie en Energie is. Lestijden 10.00 – 12.30 en 13.30 – 16.00 uur. Daarnaast tussentijdse verslaglegging waarin we je leerdoelen blijven afstemmen. En ook nog een dagdeel (in overleg) voor je Check.
Locatie: Hengelo (ov), in onze eigen cursuslocatie.
Overnachten: Er zijn enkele prachtige (en voordelige) overnachtingslocaties vlakbij. Mail me even voor suggesties of kijk op Airbnb.
Data in 2019: 18/19 januari, 1/2 februari, 15/16 februari, 8/9 maart, 22/23 maart, 12/13 april, 10/11 mei, 31 mei/1 juni 2019. Daarnaast (in overleg) nog een dagdeel voor je check via Skype. Geen probleem als je één weekend niet kunt. Indien je meerdere weekenden verhinderd bent neem dan nu niet deel.
Investering: 1 aanbetaling en 6 maandtermijnen van €265,-. Ontvang €60,- korting door in één keer te voldoen. Je bijdrage is dan €1.795,-. Opleidingskosten kun je aftrekken van de belasting (informeer voor exacte wet- en regelgeving bij je adviseur en/of belastingdienst).
LET OP: Indien je deze training op je bedrijf doet of laat vergoeden door je werkgever dan wordt dit bedrag verhoog met 21% BTW. Mail me dan, zodat je ook een factuur met BTW krijgt. Via de webshop ontvang je geen BTW factuur.
Als je eerder afzonderlijk de module “Intuïtie en Energie” (eerste drie weekenden) hebt gevolgd is je bijdrage (exclusief de eerste drie weekenden) €1.245,- (Of 1 aanbetaling en 4 maandtermijnen van €257,-).
Aanmelding: Via deze link of mail/telefoon.

Deel dit via:

Ontvang een Reading door studenten

Nu direct afspreken