Training Helder BewustZijn (Awakening Awareness)

Een Intuïtief ontwikkeltraject naar Vrijheid en Bewust ZIJN

Kom los van al je beperkende gedachten en overtuigingen en geef ruimte aan wie jij in wezen bent. Dit is een ontdekkingsreis naar je werkelijke VRIJHEID en bewust ZIJN. Heel jeZelf, Heel je leven.

Heel JeZelf, Heel je Leven

In deze training begeleid ik je stap voor stap in technieken waarmee je steeds meer tot je Essentie komt. In jóuw vrijheid. Je maakt een krachtige bewustwordingsreis langs je Chakra’s.

We werken met gerichte meditaties, visualisaties en lichaamswerk. We mediteren, we bewegen en we lachen op tijd. Vanuit plezier groeien in Bewust-Zijn.

> “De training heeft me veel gebracht. Het gronden en centreren doe ik nu bijna automatisch en daardoor ervaar ik veel meer rust. Er is enorm veel veranderd. Ik zit nu veel meer in mijn lijf en heb rust en een enorm vertrouwen.”  Saskia

Wat je leert:

  • Ontspannen in het hier en NU.
  • Jezelf “aarden”. Bewustzijn over je eigen ruimte en aura.
  • Vertrouwen op je intuïtie.
  • Helder krijgen welke energie van jou is, en wat van de ander en omgeving is.
  • Loskomen van beperkende overtuigingen.
  • Van overleven naar wérkelijk LEVEN.
  • Hoe je snel contact maakt met je Eigen-Wijsheid en bewustZijn.
  • Hoe je op een diep level (verandering in je leven) creëert.
  • Hoe je echt aan het roer van je leven gaat staan.
  • En nog veel meer…

Zelfbewustzijn en Eigen kracht

Je gaat in deze training kijken naar je eigen leven, en hoe jij je leven (toekomst) verder wilt vormgeven. Je geeft ruimte aan je verlangens en je dromen.

Het begint dus bij jou. Dat jij lekker in je vel zit en bewustzijn hebt over je verschillende patronen. 

Ik werk onder andere met healingtechnieken omdat ze werken naar twee kanten: Zowel naar je-Zelf als naar de ander. Je verwerft hierbij steeds meer inzicht in (algemene) levensthema’s binnen jezelf.

> “Ik ervaar veel meer rust en helderheid. Ik kan gemakkelijker loslaten, maak me niet meer zo druk, leef veel meer vanuit een vanzelfsprekend vertrouwen.” Frans

Opbouw training

In deze training leer je veel over je energetisch systeem. Zeg maar: Hoe jij in elkaar zit. Je gaat het allereerst iedere keer waarnemen bij/binnen jezelf. Vervolgens leer je in het waarnemen bij de ander. En hoe je daar mee om kunt gaan.

Je krijgt ook een zogenaamde “check” om je voortgang te evalueren. Een Check is een korte reading door een ervaren reader. Hieruit komen dan vaak aandachtspunten die je kunt meenemen in je verdere persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding en in je dagelijks leven.

Tijdens de opleiding kun je ook volledig gratis Readings ontvangen van studenten uit de readingopleiding.

> “Het was een leerschool waarbij het in turbogang opschoot; steeds nieuwe inzichten in mezelf en daardoor ook in anderen. Ik voel me daardoor zekerder, lichter en om dat woord maar te gebruiken: gelukkiger!” Lea

Voor wie?

Deze training is voor mensen die in plaats van theorie en boekenwijsheid het nu écht eens zelf willen ervaren.

Prachtig om al die kennis te bezitten en het allemaal “in je hoofd” te weten, maar hoe doe je dat nu écht?

Ik geef je de tools voor een gelukkig leven. Relaxed zijn. Zelfvertrouwen. Weten wie je bent en wat je te doen hebt.

In mijn trainingen zitten ook regelmatig professionals als psychologen en therapeuten.

Niet voor iedereen

Dit is niet zomaar een meditatiecursus. Deze training gaat diep. Je komt tot grootse inzichten en bij je werkelijke vrijheid. Dat vraagt inzet van mij. Maar zeker ook van jou.

Kies je makkelijk voor de slachtofferrol en wil je die niet loslaten, doe dan zeker niet mee. Daarvoor is de diepgang en de voortgang te snel.

Het vraagt namelijk een bereidheid om jezelf te ont-wikkelen en in alles aan te kijken. Dan garandeer ik je een prachtig resultaat!

Wil je weten of deze training bij jou past? Vraag dan om een kennismaking, dan hebben we het er over.

Resultaat

Je ervaart meer vitaliteit, vrijheid en innerlijke rust. Je leeft veel meer vanuit je Eigen Wijsheid en Intuïtie.

Ervaringen

Wil je weten hoe anderen deze opleiding ervaren hebben? Dat vertellen ze hier.

Verder verdiepen

Na deze training kun je er voor kiezen om verder te verdiepen door de Readingopleiding (Transformational Awareness) te doen. Lees hier de info.

Je kunt er ook voor kiezen om healings (die we in deze training soms inzetten voor jeZelf) professioneel te gaan inzetten in je werk/praktijk. Daarvoor is de aanvullende module “HEEL DE ANDER – Healing in de praktijk”.

Alle informatie

Aantal lessen: 7 tweedaagsen (vrijdag en zaterdag!) in een periode van een half jaar. Lestijden 10.00 – 12.30 en 13.30 – 16.00 uur. Daarnaast tussentijdse verslaglegging waarin we je leerdoelen blijven afstemmen. En ook nog een dagdeel (in overleg) voor je Check.
Locatie: Hengelo (ov), in onze eigen cursuslocatie.
Overnachten: Er zijn enkele prachtige (en voordelige) overnachtingslocaties vlakbij. Mail me even voor suggesties of kijk op Airbnb.
Data in 2021:
>> 17/18 september, 8/9 oktober, 5/6 november, 26/27 november, 17/18 december, 14/15 januari 2022, 4/5 februari 2022.
Daarnaast (in overleg) nog een dagdeel voor je check via Skype. Geen probleem als je één weekend niet kunt. Indien je meerdere weekenden verhinderd bent neem dan nu niet deel.
Investering: 1 aanbetaling van €595,- en 5 maandtermijnen van €297,-. Ontvang €100,- korting door in één keer te voldoen. Je bijdrage is dan €1.980,-.
Meld je aan vóór 1 augustus en je ontvangt €300,- vroegboekkorting. Je bijdrage is dan €1.680,- bij betaling in één keer. Óf 1 aanbetaling van €595 en 5 maandtermijnen van €257,-.
Opleidingskosten kun je boven een drempel aftrekken van de belasting (informeer voor exacte wet- en regelgeving bij je adviseur en/of belastingdienst).
LET OP: Indien je deze training op je bedrijf doet of laat vergoeden door je werkgever dan wordt dit bedrag verhoogd met 21% BTW. Mail me dan, zodat je ook een factuur met BTW krijgt. Via de webshop ontvang je geen BTW factuur.
Aanmelding: Via deze link of mail/telefoon.

Jolanda Beernink
Jolanda Beernink
23/07/2021
Geverifieerde
Wat een cadeau om bij Hans de training Helder BewustZijn te volgen! Het was intensief en op momenten confronterend, maar ik ervaar nu zoveel meer rust, stabiliteit en waardering voor mezelf. Echt een aanrader.
Evi
Evi
20/07/2021
Geverifieerde
Ik heb onlangs deelgenomen aan de zomertraining Leef je Essentie. Een zeer bijzondere en waardevolle week waarin je een reis maakt binnen jezelf. Ik voel me sterker, heb meer vertrouwen, negatieve gedachtepatronen kunnen doorbreken en ervaar meer rust. Een cadeautje. Dank je wel Hans en Benja!
Harriet Sterrenburg
Harriet Sterrenburg
18/07/2021
Geverifieerde
Ik heb de prachtige zomertraining ‘Leef je Essentie’ mogen ervaren deze week. Spinvis heeft dit perfect verwoord: ‘Reis ver, lach hard, duik diep, kom terug.’ Dankjewel Hans en Benja voor de veilige setting en fijne begeleiding ❤️🙏🏻🍀
Æbe Hooijenga
Æbe Hooijenga
17/07/2021
Geverifieerde
Hans en Benja hebben mij deze week begeleid in een energetische reis terug naar mijn gevoel. Vreugdevol, veilig en vrij om jezelf te zijn! Erg waardevolle inzichten verkregen... Leef je essentie!! Veel dank beiden 🌳💪🏻☀️
Margriet Moerenhout
Margriet Moerenhout
05/05/2021
Geverifieerde
Werken met Hans is een bijzondere belevenis. De healingopleiding heeft me weer dichter bij mezelf gebracht. Weer diepere lagen aangeraakt en geheeld. Het heeft me meer veerkracht gegeven en meer vertrouwen in wat ik voel en zie bij mezelf, maar ook bij anderen. Hans heeft me diep weten te raken met zijn oefeningen, inzichten en gewoon door te zijn wie hij is: authentiek, wijs, speels en vol humor. Dank je Hans! 🙏💚
Jeanette Praamsma
Jeanette Praamsma
05/05/2021
Geverifieerde
Geweldig om te ervaren je leert bij jezelf naar binnen te kijken bij Healing opleiding. Je gaat nog meer van jezelf houden dan je ooit heb gedacht dat mogelijk was. Meditaties geven veel ontspanning. Ook humor en genieten van dans. Geniet mee bij ontdekking van jezelf en het helen van jezelf.
Elles Kotter
Elles Kotter
05/05/2021
Geverifieerde
Hans is een heel prettig en kundig persoon die met veel humor zorgt voor een fijne sfeer in de groep. Met veel plezier heb ik aan de opleiding deelgenomen. Een heel waardevol cadeau voor jezelf!!
Charlotte kin
Charlotte kin
17/09/2020
Geverifieerde
“Wat voor training is het Lot?!” Nadat ik de healing training bij Hans heb gevolgd kan ik alleen maar antwoorden met: Een mega fijne training! Een om meer rust in mijn hoofd te krijgen, meer te genieten van het leven, ook als het tegen zit en om mij vrij te gaan voelen! Of ik het je adviseer?! JA! Het liefst heel de wereld. Want bij Hans leer je echt voor jezelf zorgen...En als je voor jezelf zorgt zorg je uiteindelijk voor de hele wereld! Ga maar lekker ervaren! Ik ben nu al nieuwsgierig naar jouw review! 😉
Marloes Hodes
Marloes Hodes
14/09/2020
Geverifieerde
Net de healingtraining bij Hans afgesloten. Wat een bijzondere ervaring om zo dicht bij jezelf te komen. Vele stappen gezet, samen met hele fijne mensen en super begeleiding in een heel veilige omgeving. Allemaal, maar vooral Hans, bedankt.
Peter Lohrmann
Peter Lohrmann
07/09/2020
Geverifieerde
Afgelopen half jaar heb ik de Coaching van Hans gevolgd.Het is eigenlijk niet in woorden te zeggen wat dit heeft betekend voor mij. Een hele bijzondere reis met prachtige mensen. In de cursus kon ik ontdekken wat mijn thema was en daarvoor kreeg ik door mijn medereizigers prachtige spiegels voor gehouden. Wat heb ik mooie zaken ontdekt en heb die kunnen toepassen in mijn dagelijkse leen. Mijn omgeving zag mij veranderen in de man en vader die er vanuit zijn gevoel voor hen was. Prachtig om te ontdekken en een reis waarin ik in een wereld ben beland waar ik nooit meer uit wil verhuizen. Alle reizigers daarvoor bedankt evenals onze reisleider. Ondanks Corona adviseer ik iedereen om op deze reis te gaan Peter Lohrmann
Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken