Training Helder BewustZijn (Awakening Awareness)

Een Intuïtief ontwikkeltraject naar Vrijheid en Bewust ZIJN

Kom los van al je beperkende gedachten en overtuigingen en geef ruimte aan wie jij in wezen bent. Dit is een ontdekkingsreis naar je werkelijke VRIJHEID en bewust ZIJN. Heel jeZelf, Heel je leven.

Heel JeZelf, Heel je Leven

In deze training begeleid ik je stap voor stap in technieken waarmee je steeds meer tot je Essentie komt. In jóuw vrijheid. Je maakt een krachtige bewustwordingsreis langs je Chakra’s.

We werken met gerichte meditaties, visualisaties en lichaamswerk. We mediteren, we bewegen en we lachen op tijd. Vanuit plezier groeien in Bewust-Zijn.

> “De training heeft me veel gebracht. Het gronden en centreren doe ik nu bijna automatisch en daardoor ervaar ik veel meer rust. Er is enorm veel veranderd. Ik zit nu veel meer in mijn lijf en heb rust en een enorm vertrouwen.”  Saskia

Wat je leert:

  • Ontspannen in het hier en NU.
  • Jezelf “aarden”. Bewustzijn over je eigen ruimte en aura.
  • Vertrouwen op je intuïtie.
  • Helder krijgen welke energie van jou is, en wat van de ander en omgeving is.
  • Loskomen van beperkende overtuigingen.
  • Van overleven naar wérkelijk LEVEN.
  • Hoe je snel contact maakt met je Eigen-Wijsheid en bewustZijn.
  • Hoe je op een diep level (verandering in je leven) creëert.
  • Hoe je echt aan het roer van je leven gaat staan.
  • En nog veel meer…

Zelfbewustzijn en Eigen kracht

Je gaat in deze opleiding kijken naar je eigen leven, en hoe jij je leven (toekomst) verder wilt vormgeven. Je geeft ruimte aan je verlangens en je dromen.

Het begint dus bij jou. Dat jij lekker in je vel zit en bewustzijn hebt over je verschillende patronen. 

Ik werk onder andere met healingtechnieken omdat ze werken naar twee kanten: Zowel naar je-Zelf als naar de ander. Je verwerft hierbij steeds meer inzicht in (algemene) levensthema’s binnen jezelf.

> “Ik ervaar veel meer rust en helderheid. Ik kan gemakkelijker loslaten, maak me niet meer zo druk, leef veel meer vanuit een vanzelfsprekend vertrouwen.” Frans

Opbouw opleiding

In deze opleiding leer je veel over je energetisch systeem. Zeg maar: Hoe jij in elkaar zit. Je gaat het allereerst iedere keer waarnemen bij/binnen jezelf. Vervolgens leer je in het waarnemen bij de ander. En hoe je daar mee om kunt gaan.

Je krijgt ook een zogenaamde “check” om je voortgang te evalueren. Een Check is een korte reading door een ervaren reader. Hieruit komen dan vaak aandachtspunten die je kunt meenemen in je verdere persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding en in je dagelijks leven.

Tijdens de opleiding kun je ook volledig gratis Readings ontvangen van studenten uit de readingopleiding.

> “Het was een leerschool waarbij het in turbogang opschoot; steeds nieuwe inzichten in mezelf en daardoor ook in anderen. Ik voel me daardoor zekerder, lichter en om dat woord maar te gebruiken: gelukkiger!” Lea

Voor wie?

Deze training is voor mensen die in plaats van een theoretische opleiding een persoonlijk ontwikkelproces aan willen gaan. Een proces dat je bijzonder veel vrijheid, heling en bewustzijn brengt.

Resultaat

Je ervaart meer vitaliteit, innerlijke rust, en een groter zelf-bewustzijn. Je leeft veel meer vanuit je Eigen Wijsheid en Intuïtie.

Ervaringen

Wil je weten hoe anderen deze opleiding ervaren hebben? Dat vertellen ze hier.

Verder verdiepen

Na deze opleiding kun je er voor kiezen om verder te verdiepen door de Readingopleiding (Transformational Awareness) te doen. Lees hier de info.

Je kunt er ook voor kiezen om healings (die we in deze training soms inzetten voor jeZelf) professioneel te gaan inzetten in je werk/praktijk. Daarvoor is de aanvullende module “HEEL DE ANDER – Healing in de praktijk”.

Alle informatie

Aantal lessen: 7 tweedaagsen (vrijdag en zaterdag!) in een periode van een half jaar. Lestijden 10.00 – 12.30 en 13.30 – 16.00 uur. Daarnaast tussentijdse verslaglegging waarin we je leerdoelen blijven afstemmen. En ook nog een dagdeel (in overleg) voor je Check.
Locatie: Hengelo (ov), in onze eigen cursuslocatie.
Overnachten: Er zijn enkele prachtige (en voordelige) overnachtingslocaties vlakbij. Mail me even voor suggesties of kijk op Airbnb.
Data in 2021:
>> 19/20 februari, 12/13 maart, 2/3 april, 23/24 april, 21/22 mei, 11/12 juni en 2/3 juli 2021.
Daarnaast (in overleg) nog een dagdeel voor je check via Skype. Geen probleem als je één weekend niet kunt. Indien je meerdere weekenden verhinderd bent neem dan nu niet deel.
Investering: 1 aanbetaling van €595,- en 5 maandtermijnen van €297,-. Ontvang €100,- korting door in één keer te voldoen. Je bijdrage is dan €1.980,-.
Opleidingskosten kun je in 2020 nog aftrekken van de belasting (informeer voor exacte wet- en regelgeving bij je adviseur en/of belastingdienst).
LET OP: Indien je deze training op je bedrijf doet of laat vergoeden door je werkgever dan wordt dit bedrag verhoogd met 21% BTW. Mail me dan, zodat je ook een factuur met BTW krijgt. Via de webshop ontvang je geen BTW factuur.
Aanmelding: Via deze link of mail/telefoon.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten Kennismakings-sessie

Nu direct afspreken