Training Helder BewustZijn (Awakening Awareness)

Een Intuïtief ontwikkeltraject naar Vrijheid en Bewust ZIJN

Kom los van al je beperkende gedachten en overtuigingen en geef ruimte aan wie jij in wezen bent. Dit is een ontdekkingsreis naar je werkelijke VRIJHEID en bewust ZIJN. Heel jeZelf, Heel je leven.

Heel JeZelf, Heel je Leven

In deze training begeleid ik je stap voor stap in technieken waarmee je steeds meer tot je Essentie komt. In jóuw vrijheid. Je maakt een krachtige bewustwordingsreis langs je Chakra’s.

We werken met gerichte meditaties, visualisaties en lichaamswerk. We mediteren, we bewegen en we lachen op tijd. Vanuit plezier groeien in Bewust-Zijn.

> “De training heeft me veel gebracht. Het gronden en centreren doe ik nu bijna automatisch en daardoor ervaar ik veel meer rust. Er is enorm veel veranderd. Ik zit nu veel meer in mijn lijf en heb rust en een enorm vertrouwen.”  Saskia

Wat je leert:

  • Ontspannen in het hier en NU.
  • Jezelf “aarden”. Bewustzijn over je eigen ruimte en aura.
  • Vertrouwen op je intuïtie.
  • Helder krijgen welke energie van jou is, en wat van de ander en omgeving is.
  • Loskomen van beperkende overtuigingen.
  • Van overleven naar wérkelijk LEVEN.
  • Hoe je snel contact maakt met je Eigen-Wijsheid en bewustZijn.
  • Hoe je op een diep level (verandering in je leven) creëert.
  • Hoe je echt aan het roer van je leven gaat staan.
  • En nog veel meer…

Zelfbewustzijn en Eigen kracht

Je gaat in deze training kijken naar je eigen leven, en hoe jij je leven (toekomst) verder wilt vormgeven. Je geeft ruimte aan je verlangens en je dromen.

Het begint dus bij jou. Dat jij lekker in je vel zit en bewustzijn hebt over je verschillende patronen. 

Ik werk onder andere met healingtechnieken omdat ze werken naar twee kanten: Zowel naar je-Zelf als naar de ander. Je verwerft hierbij steeds meer inzicht in (algemene) levensthema’s binnen jezelf.

> “Ik ervaar veel meer rust en helderheid. Ik kan gemakkelijker loslaten, maak me niet meer zo druk, leef veel meer vanuit een vanzelfsprekend vertrouwen.” Frans

Opbouw training

In deze training leer je veel over je energetisch systeem. Zeg maar: Hoe jij in elkaar zit. Je gaat het allereerst iedere keer waarnemen bij/binnen jezelf. Vervolgens leer je in het waarnemen bij de ander. En hoe je daar mee om kunt gaan.

Je krijgt ook een zogenaamde “check” om je voortgang te evalueren. Een Check is een korte reading door een ervaren reader. Hieruit komen dan vaak aandachtspunten die je kunt meenemen in je verdere persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding en in je dagelijks leven.

Tijdens de opleiding kun je ook volledig gratis Readings ontvangen van studenten uit de readingopleiding.

> “Het was een leerschool waarbij het in turbogang opschoot; steeds nieuwe inzichten in mezelf en daardoor ook in anderen. Ik voel me daardoor zekerder, lichter en om dat woord maar te gebruiken: gelukkiger!” Lea

Voor wie?

Deze training is voor mensen die in plaats van theorie en boekenwijsheid het nu écht eens zelf willen ervaren.

Prachtig om al die kennis te bezitten en het allemaal “in je hoofd” te weten, maar hoe doe je dat nu écht?

Ik geef je de tools voor een gelukkig leven. Relaxed zijn. Zelfvertrouwen. Weten wie je bent en wat je te doen hebt.

In mijn trainingen zitten ook regelmatig professionals als psychologen en therapeuten.

Niet voor iedereen

Dit is niet zomaar een meditatiecursus. Deze training gaat diep. Je komt tot grootse inzichten en bij je werkelijke vrijheid. Dat vraagt inzet van mij. Maar zeker ook van jou.

Kies je makkelijk voor de slachtofferrol en wil je die niet loslaten, doe dan zeker niet mee. Daarvoor is de diepgang en de voortgang te snel.

Het vraagt namelijk een bereidheid om jezelf te ont-wikkelen en in alles aan te kijken. Dan garandeer ik je een prachtig resultaat!

Wil je weten of deze training bij jou past? Vraag dan om een kennismaking, dan hebben we het er over.

Resultaat

Je ervaart meer vitaliteit, vrijheid en innerlijke rust. Je leeft veel meer vanuit je Eigen Wijsheid en Intuïtie.

Ervaringen

Wil je weten hoe anderen deze opleiding ervaren hebben? Dat vertellen ze hier.

Verder verdiepen

Na deze training kun je er voor kiezen om verder te verdiepen door de Opleidiing DiepZielduiken® (readen) te doen. Lees hier de info.

Je kunt er dan ook voor kiezen om de healings (die we in deze training soms inzetten voor jeZelf) professioneel te gaan inzetten in je werk/praktijk.

Alle informatie

Aantal lessen: 7 tweedaagsen (vrijdag en zaterdag!) in een periode van een half jaar. Lestijden 10.00 – 12.30 en 13.30 – 16.00 uur. Daarnaast tussentijdse verslaglegging waarin we je leerdoelen blijven afstemmen. En ook nog een dagdeel (in overleg) voor je Check.
Locatie: Hengelo (ov), in onze eigen cursuslocatie.
Overnachten: Er zijn enkele prachtige (en voordelige) overnachtingslocaties vlakbij. Mail me even voor suggesties of kijk op Airbnb.
Data in 2022:
>> 11/12 februari 2022, 4/5 maart, 25/26 maart, 22/23 april, 20/21 mei, 3/4 juni, 24/25 juni 2022.
Daarnaast (in overleg) nog een dagdeel voor je check via Skype. Geen probleem als je één weekend niet kunt. Indien je meerdere weekenden verhinderd bent neem dan nu niet deel.
Investering: 1 aanbetaling van €595,- en 5 maandtermijnen van €297,-. Ontvang €100,- korting door in één keer te voldoen. Je bijdrage is dan €1.980,-. Bij aanmelding vóór 1 november 2021 ontvang je €400,- voordeel en is je bijdrage slechts €1.580,-.
Opleidingskosten kun je boven een drempel aftrekken van de belasting (informeer voor exacte wet- en regelgeving bij je adviseur en/of belastingdienst).
LET OP: Indien je deze training op je bedrijf doet of laat vergoeden door je werkgever dan wordt dit bedrag verhoogd met 21% BTW. Mail me dan, zodat je ook een factuur met BTW krijgt. Via de webshop ontvang je geen BTW factuur.
Aanmelding: Via deze link of mail/telefoon.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken