“Ik ben duidelijker in wat ik vind en wil”

De drang om weer iets te gaan doen voor mijn verdere persoonlijke ontwikkeling en groei was al een hele poos aanwezig, maar een stevige, al vele jaren durende mantelzorgtaak maakte dat ik er niet aan toe kwam hierin concrete stappen te ondernemen. Op een zekere dag kreeg ik ‘’toevallig’’(?) informatie over opleidingen bij Essentiecoaching in Hengelo onder ogen. Zoals ik bijna alles in mijn leven op gevoel doe was dit voor mij ook gelijk duidelijk: Dit past bij mij en hier moet ik zijn en wel nu ongeacht mijn situatie. Dit is iets voor mijzelf en hier maak en neem ik vanaf nu tijd voor.

Intens genieten

Ik heb eerst de healingopleiding  gedaan en vervolgens het eerste readingjaar. Op dit moment (2016) zit ik in het tweede readingjaar. De drang om me hierin verder te ontwikkelen en er veel van te leren is bij mij de afgelopen jaren alleen maar toegenomen omdat het me al heel veel heeft gebracht! Ik heb er vanaf de eerste dag intens van genoten.

Mijn “Eigen-Wijsheid” wordt uitgedaagd

Het waren en zijn voor mij nog steeds “dagjes uit” waarop ik geniet van de fijne sfeer en de humor, mijn accu oplaad, mijn eigen wijsheid uitgedaagd wordt, ik in een groep boeiende, heel verschillende, elkaar inspirerende mensen verkeer, ik de confrontatie met mezelf aanga en daarvan veel leer (én afleer), de nodige nieuwe inzichten opgedaan heb en heb geleerd, naast altijd eerst voor een ander, ook beter voor mezelf te zorgen, duidelijker te zijn in wat ik vind en wil.

Vrijheid en respect voor eigenheid

Dit alles onder de bezielende begeleiding van Hans die er mijns inziens heel goed in is je in alle vrijheid jouw eigen verdere ontwikkelingspad dat je wilt/hebt te gaan bewuster te laten worden en daar op eigen, bij jou passende wijze invulling aan te laten geven. Deze wijze van coachen vanuit vrijheid en respect voor ieders eigenheid spreekt me enorm aan omdat ik allergisch ben voor dwang en moeten.

Ik kan een ieder die op zoek is naar verdere eigen ontwikkeling en coaching aanraden nader te bekijken of bovenstaande ook iets voor haar/ hem is. Mij heeft het in ieder geval bijzonder veel gebracht.

Herman Reimert, Deelnemer ReadingOpleiding

Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *