Freedom Talk #5 Meditatie aan zee, loslaten en ontspannen

Deze keer heb ik real-time aan het strand een meditatie voor je opgenomen!
 
Ga lekker ontspannen liggen in het warme zand. Het geluid van de bruisende golven op de achtergrond. Laat los wat je niet meer dient en kom in een heerlijke ontspanning…

Deel dit via:

comments title

 1. Wat een heerlijke neditatie, Hans! Ik voelde hoe de golven shit losmaakte en liet het de aarde instromen via een gootje bij mijn stuitje. Gedragen worden door de aarde voelde zo fijn. Dankjewel voor deze meditatie!
  Warme groet, Hansje

 2. Hai Hans,
  Fijne meditatie die emoties losmaakte. Verdriet kwam naar boven vanwege een oude herinnering. Heeft me goed gedaan.
  Dank je wel.
  Warme groet Jip

 3. Wat een heerlijk kadootje vandaag.
  Vanmiddag ga ik er nog eens voor liggen…op een echt strand😊

 4. Als fervent zeeliefhebster heb ik volop genoten van de zeegeluiden …. De golven, de spelende kinderen, de ingebeelde stralende zon en de geur van zonneolie… Het leek mij allemaal zooo echt dat ik bijna vergeten was dat ik op de sofa in mijn living lag 🌞😇
  Dank je wel voor de heerlijke meditatie 🙏💕

  1. Fijne meditatie.
   De zee is heerlijk om te zien te ruiken en er te zijn.
   De wind die je hoofd leegmaakt.
   Heerlijk!

 5. Gisteren stond ik in mijn doe-stand dus ik heb m bewaard voor vanochtend.
  Het was heerlijk om er de dag mee te beginnen. Ik had eventjes buikpijn na de oefening maar nu wil ik niets liever dan dat t 25 graden en strak blauw is met n zacht briesje: zin om naar het strand te gaan.
  Dank je wel Hans!

 6. Dank je wel Hans voor deze fijne meditatie. Ik heb hem vanavond pas gedaan ik moest in het begin heel veel gapen maar ik ben nog zeker 20 min blijven liggen en werd steeds meer ontspannen. Naar jou luisteren is heel fijn en daarna de rust ook. Ik ga hem vaker beluisteren. Lieve groet Ine.

 7. Het was voor mij de eerste keer nu. Altijd uitgesteld en daar ik in ziekte verlof echt eens tijd genomen voor de rust. Ben verschoten, heeft me deugd gedaan. Een warme en aagenaame vloed gaat door me heen.
  Grtjs sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *