Ervaringen in de Chakra Healing Challenge

Van 7 tot en met 25 juni was de Chakra Healing Challenge 2015. Een inspirerende reis langs (de thema’s van) je Chakra’s. Dank voor al jullie reacties! Heel mooi om te lezen hoe het bij eenieder weer een persoonlijke uitwerking had. Hieronder deel ik wat reacties uit mails die ik heb gekregen (de namen heb ik veranderd). Wil je zèlf ook jouw ervaring delen, dan kan dat onderaan de pagina. Voor mij waardevol om te lezen!
– Hans van den Boomen

Een paar reacties:

Dank voor de fijne chakra healing challenge. Ik heb er veel aan. Ik ben al 30 jaar stewardess en naarmate je ouder word, word het werk best zwaar. Vooral de tijdsverschillen.
Nadat ik met deze challenge begon , wat goed te doen is op een hotelkamer, ben ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens zonder brak gevoel thuis gekomen. Sliep meteen goed. Geweldig!
Marjan

Ik geniet, net als vorige keer, ontzettend van de meditaties! Voor mij heeft het dit keer de uitwerking dat ik steeds in een ontzettend diep slaap val en daar ben ik ook erg aan toe dus komt als geroepen :-). 
Matthijs

Het is heerlijk om je te ontspannen en te mediteren met jouw stem, het geeft zo’n rust. Meestal word ik afgeleid door mijn gedachten en vind ik het moeilijk om me te concentreren, maar dit is heel fijn. Mijn schildklier, die bizar ontregeld was, is weer op normaal niveau. Ben meer bij mezelf gekomen en durf weer op mijn gevoel af te gaan zonder me laten af te leiden (lijden ??) door anderen.
Henriëtte

De opbouw van de chakra meditaties vind ik fijn en is goed te volgen. Niet te lang precies goed en de afwisseling van oefeningen houden me geconcentreerd. Heb van elke meditatie wat opgeschreven en van een aantal heb ik getekend. Ik vind dit heel ontspannend. Wil na deze 15 dagen een stap verder gaan. Voor mij een uitdaging om de meditaties nu te blijven doen. Lijkt me fijn om de structuur van oefeningen en meditaties weer op te pakken. Wat ik in het verleden ook regelmatig deed voordat ik naar mijn werk ging. Dit is ook de reden dat ik de meditaties besteld heb.
Paul

Deel dit via:

comments title

 1. Dank voor de fijne chakra healing challenge, ik kan mede dankzij deze challenge heerlijk ontspannen en het beton is langzaam aan het afbrokkelen. vind het een mooi gebaar. dank je wel.

 2. December 2013 heb ik ook meegedaan en ik doe ook het bright programma. De meditaties zijn dus niet meer nieuw voor mij. Maar ik vond het mooi om met deze groep nogmaals alles door te gaan. Verrassend om te ervaren dat de meditaties toch weer andere punten raken bij mij dan voorheen.
  Ik krijg steeds meer dingen helder…
  Nogmaals, dankjewel!

 3. ik ben zo blij dat deze chakra healing challenge meditaties op mijn pad gekomen zijn ! Was voor mij de eerste kennismaking en ervaring hiermee. Zo heerlijk relaxt en ontspannen dat ik me voelde na elke meditatie. Ook mede dankzij de warme aangename stem van Hans. Ook de ” niks moet, wees mild voor jezelf ” woorden, zorgden er bij mij voor dat ik vrij vlug ontspanning voelde. Ik ben sta echt meer in mijn kracht nu en ben gegroeid …. Heerlijk gevoel !!
  Ik heb me alvast aangemeld voor de 21 meditaties @ 79 euro . Bedankt Hans voor deze challenge en de leuke acties nu. Groetjes, Ann <3

 4. De challenge is voor mij geslaagd. Mijn uitdaging was om niet zo ver te ontspannen dat ik de meditatie niet zou horen, maar door deze andere fijne manier van meditatie is dit helemaal gelukt. Een andere uitdaging was of ik dit voor mijzelf overhad om dit 15 dagen vol te houden, ook dit is geslaagd.
  Het waren fijne oefeningen om te doen, en voel me lekker in m’n vel.
  Hartelijk dank Hans voor deze Challenge.
  liefdevolle groeten, Aurelia

  1. Mooi dat je geslaagd bent in je uitdaging. Vooral omdat je het ziet als iets voor jezelf overhebben. Geniet er nog van!

 5. ik kan mij (meestal) wel goed ontspannen door diepe ademhalingen, ik gaap veel en val ook vaak bijna in slaap (maar dat kan ook omdat ik de laatste tijd gewoon heel moe ben). Ik voel verder helemaal niets. Zodra de meditatie voorbij is, is ook mijn ontspanning voorbij, want dan ‘val’ ik weer in het dagelijkse leven. Momenteel zit ik behoorlijk diep in de ellende door diverse kwesties die in mijn leven spelen. Die komen helaas dagelijks terug, daarom heb ik ook zo’n moeite om los te laten, maar ik probeer het wel. Ik ben vrij goed in visualiseren, maar verder voel ik er niets van. Ik heb gelukkig hier in de buurt een coach gevonden die mij gaat helpen om het allemaal draaglijker te maken, om weer in mijn eigen kracht te staan. Ik ben alleenstaand, door een scheiding 5 jaar geleden, en moet alles alleen doen, beslissen, dragen, wat me soms wel eens te veel word. Mijn ex blijft me nu nog treiteren en intimideren. Dat kan hij omdat we samen een zoon hebben die gelukkig bij mij woont. Ik hoop steeds meer op een wonder….wie weet?

 6. Hoi Hans, hartelijk bedankt weer voor deze challenge! Ik heb niet alle meditaties gedaan omdat ik al vrij veel (minstens een uur per dag) mediteer maar tot mijn verbazing gebeurde er iets onverwachts bij de hart-chakra meditatie: Ik had nooit eerder (bewust) mijn energie via mijn handen naar mijn hart geleid en het effect was waanzinnig (en heftig), zelfs zo groot dat ik nu serieus een cursus Reiki overweeg… Dank dus dat je me via deze challenge mijn eigen healing-potenties ten volste hebt doen beseffen. Heb het goed!
  Groet,
  Mil

  1. Hallo Mil,

   In wezen is dit een vermogen wat eenieder in zich heeft Mil. Het is veel meer een kwestie van jezelf daarvan bewustworden. Mooi dat je dat hebt ervaren.

   Hartelijke groet,
   Hans

 7. Halo Hans en medewerkers ook ik wil je bedanken voor de mooie meditaties . Ik heb genoten het is altijd fijn om aan je zelf te mogen werken ik vondt het een liefdevolle gebaar dat je dit ons aanrijkten bedankt een warme groet liefs woutje x ps voor de anderen die door gaan wens ik jullie heel veel leer plezier op jullie pad

 8. Ik heb de 22 meditaties aangeschaft en heb gisteren de meditaties over de aarde-energie en de kosmische energie gedaan en daar achteraan de meditatie over centreren. Ik vond met name de kosmische stroming en het centreren zo mooi, dat ik tranen in mijn ogen kreeg. Dit heeft dus wel iets met mij gedaan of ik kan erg goed visualiseren!! 🙂

 9. De chakrachallenge heeft mij innerlijke rust gebracht. Ik ben blij dat ik mee heb gedaan. Ik kan weer de rust vinden om te mediteren. Tijdens de challenge had ik veel hoofdpijn. Dat is nu weer over. Ook viel ik af en toe in slaap na de meditatie. Ik heb de meditaties aangeschaft vaker te mediteren. Hartelijk bedankt voor deze mooi challenge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *