Thuiskomen zomerweek

“De zon klaart op in mij en hoe!”

Kariene is een enthousiaste deelnemer aan de Healingopleiding. Ze beschrijft hier treffend haar “Briljante Ontdekkingen”.

Genezen van: “Dieanderiszointeressant daarduikikinendaarwilikallesvanweten endanwilikdieookmeteen vanzijnproblemenafhelpeneritus”

Vanmorgenvroeg  reed ik vanuit Brabant naar ’t oosten, de zon tegemoet. Op weg naar mijn uit de hand gelopen cursus intuïtieve ontwikkeling bij EssentieCoaching – Hans van den Boomen. Het vervolg, dat healing heet is over een paar weken zelfs al afgerond.

Ik reed naar ’t oosten [Hengelo], de zon tegemoet. En zo voelt deze cursus ook. De zon klaart op in mij en hoe! Ik voel me relaxed helder en als ik iets voel dan laat ik dat vanzelf gebeuren.

Op weg naar Hengelo...
Op weg naar het Oosten…

Waarom, het ging toch al goed?

Heel veel mensen vragen aan mij, waarom doe je dat dan, zo’n cursus, het ging toch al goed? Had je ’t al niet druk genoeg? Klopt, ik had het al druk genoeg, maar met anderen. Ik zat constant in die ander, eigenlijk was ik overal, en je begrijpt ’t al. Eigenlijk was ik nergens. Na een vergadering kon je me oprapen, na een gesprekje op straat was ik vaak een tijdje wankel. Na een dagje Efteling kon je me opvegen. Niks bijzonders dacht ik, tot ik ontdekte dat dat kwam doordat ik mezelf weggaf. Ik had geen slappe benen, bloedarmoede, vergadervrees en bibberknieën. Ik had last van: “dieanderiszointeressant daarduikikinendaarwilikallesvanweten endanwilikdieookmeteenvanzijnproblemenafhelpeneritus”, want dat ik dingen van anderen wist dat wist ik allang.

Briljante ontdekkingen

Ik moest met mezelf opstap om eens te kijken wat ik eigenlijk van mezelf wist. WoW wat een Aardereis. Kariene houdt huis, want je intuïtie gaat vanzelf harder branden als je opruimt wat je er ZELF voor hebt gezet. En dat een overtuiging (in mijn geval) sneller weg kan zijn dan het speelgoed op de kamervloer, dat was wel even EEN BRILJANTE ONTDEKKING.

En dat je dan je lijf weer opvult met je eigen unieke energie, ONTDEKKING NR 2.

En dat je je eigen levenslijn kan schoondouchen,

en dat je je eigen kracht met gemak kan verdubbelen of vertienvoudigen, ook dat is cool.

En dat je als je lichamelijk iets voelt, dat dat het gevolg is van een emotie, die je bij jezelf teweegbrengt door op ’n bepaalde manier te denken EYEOPENER.

En dat je alleen maar jeZELF hoeft te zijn en niet in die ander hoeft te denken. BAM DAT IS RELAXED.

En dat die ander daar enorm van opknapt WoW weer WoW.

En dat je als je bij jezelf blijft, na een uren durende vergadering denkt, MAKKIE MAN, vergaderingen. Eigenlijk best wel mijn ding.

En dat wat je denkt WAAR is. Want dat is mijn EIGEN WIJSHEID.

En dat die ander ook zijn eigen wijsheid heeft VET COOL

En dat er helemaal geen gezamenlijke waarheid is waar je dan niet bij past !

En dat er opeens allemaal mensen om je heen zijn die jouw waarheid heel helder vinden.

En dat je om alles kunt vragen, ook heerlijk.Ruimte

En dat je alles kunt laten gebeuren, fijn.

En dat angst onnodig wordt.

En dat als je je open stelt, dat er geen maren zijn.

En dat ik slim mag zijn.

En dat achter controle altijd angst zit.

En dat je met je innerlijke man kunt praten.

En dat het niet moeilijk is als ’t makkelijk gaat.

En dat iedereen vol energie is.

En dat er genoeg energie is voor iedereen.

En dat iedereen die energie aan elkaar kan geven.

En dat achter iedere verwachting een verlangen schuilt.

En dat de zon op komt in ’t oosten.

En dat ik ’t leuk vind dit met jullie te delen.

En dat ik, als ik je de volgende keer zie, beloof dat ik je niet probeer te begrijpen, dat je er gewoon mag zijn, alleen Kariene zijn is al interessant genoeg.

En als je jezelf opgeruimd wilt hebben, wie weet helpt dan een healing…van mij.

Of je reist zelf naar ’t oosten , en komt wijs weer terug.

Kariene van Steenoven, deelnemer HealingOpleiding

Deel dit via:

comments title

  1. Mooi en uitermate herkenbaar stuk. Zo was ik in het verleden en af en toe ‘lijd’ ik nog aan dit verschijnsel, maar dat wordt al stukken minder. Hans heeft mij ook al prima op weg geholpen.

    Thanks for the reminder and sharing !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *