Vacatures/stageplekken

stageplaats

Stageplekken voor ondernemende en creatieve studenten

De laatste jaren hebben we een groei in bereik en in deelnemers aan onze trainingen doorgemaakt. Nu zijn we toe aan een volgende stap. We willen een veel betere online aanwezigheid en zichtbaarheid. Ook gaan we een nieuw product introduceren en hiervoor hebben we behoefte aan creatieve ideeën, van jóu!

EssentieCoaching

Essentiecoaching biedt opleidingen en trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Even simpel gezegd (want daar houden we van): Gelukkig leven en lekker in je vel zitten met “peace of mind”.

Tja, en hoe doe je dat dan? Nou, daar zijn we door telkens weer creatief te blijven én onszelf te blijven ont-wikkelen wel experts in geworden. Waardoor we inmiddels ook voor veel grote bedrijven en organisaties coachtrajecten hebben mogen uitvoeren.

Wat wij aanbieden zijn opleidingen, workshops, coachtrajecten en 1 op 1 sessies. Ons grootste aanbod zijn de trainingen waarin we na de zomer ook een nieuw product en methode in de markt zetten. Daarnaast werken we voor veel werkgevers in loopbaancoaching en re-integratie. Ook dit vanuit onze unieke werkwijze.

Essentiecoaching is in 2004 gestart door Hans van den Boomen. Naast Hans werken er verschillende coaches en trainers. Onze cursuslocatie is in Hengelo. Online hebben we uiteraard een veel groter bereik.

Omschrijving van vacature/stage

Waar we behoefte aan hebben is een duidelijke structuur in onze promotie en communicatie. Én creativiteit!

Welk imago/beeld willen we uitstralen en in hoeverre dienen we hierin acties te ondernemen? Een soort van marketing- en communicatie aanpak die goed praktisch uitvoerbaar is. Tevens graag heel concreet gemaakt.

Bouw mee aan het profiel en gezicht van EssentieCoaching met een rol gericht op de ontwikkeling van reclame- en marketingcommunicatie.

Gebruik je creatieve ontwerp- en promotionele (vertel)vaardigheden om het merk EssentieCoaching én de nieuw te introduceren producten naar een hoger niveau te tillen. Maak onze unieke kwaliteiten en resultaten zichtbaar, zodat we voor geïntereseerden niet meer te vermijden zijn in de keuze voor een cursus, (online) training of coachtraject naar persoonlijk geluk.

Help ons de de relevantie en uniciteit van onze boodschap en verhalen te verbeteren op onder andere Social Media.

Wees creatief en bouw mee aan het ‘Social Media Gezicht’ van Essentiecoaching, waarmee we ons op een unieke wijze onderscheiden. Je kan hierbij denken aan een contentplan, educatieve tools, online challenges, audiovisuele Media of jouw eigen idee (graag!) ter inspiratie.

Doel is ook dat er een tijdbesparende en effectieve methode wordt vormgegeven die goed bruikbaar is voor de toekomst.

Belangrijk dat je goed bekend bent met moderne social media/marketing/promotie/lead technieken. Zoals challenges/free gifts/e-books/podcasts/enz.

Kort samengevat: Ontwikkel op een creatieve wijze het imago via Marketing en Social Media, waardoor de zichtbaarheid wordt verbeterd, en er meer bereik en interactie is met de juiste doelgroep, wat resulteert in een hogere omzet en véél meer happy people!

Opleiding

Liefst HBO niveau. Bij voorkeur Marketing/Commercie/Business. Maar denk jij dat jóuw vaardigheden veel belangrijker zijn dan opleiding? Laat dan van je horen.

Begeleiding

Vóórdat ik (Hans van den Boomen) EssentieCoaching heb opgestart was ik als Academisch afgestudeerd Bedrijfseconoom en Marketeer (commerciële psychologie) werkzaam in de begeleiding van ondernemers bij: Productonwikkeling (consumentenmarkt), Marktonderzoek, Vestigingsplaatsonderzoek en Business development (startende ondernemers). Ik vind het dan ook waardevol om ideeën met je uit te wisselen en ik begeleid je graag in het creatief én ondernemend werken.

Past dit bij jou?

Ben je creatief en zit je vol met nieuwe ideeën?

Heb je wel iets met wat we aanbieden, “lekker in je vel zitten”?

Kun je zelfstandig werken en neem je graag initiatief?

Is het werken met WordPress makkelijk voor jou?

En ben je bekend met de mogelijke technieken en methodes in E-Mail en Social Media Marketing zoals challenges/free gifts/e-books/podcasts/enz.?

Dan ont-moeten we je graag!

Contactgegevens

EssentieCoaching
Hans van den Boomen
Esrein 19A
7553 CX  Hengelo

Tel: 074-2909171

Whatsapp: 06-44511841

Email: hans@essentiecoaching.nl

Website: www.EssentieCoaching.nl

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak