Zomertraining: Leef je Essentie

Thuiskomen bij je Essentie

Ontdek hoe Vrij je kunt Zijn

Wie ben jij in wezen? Waar gaat het voor jou écht om? Wat wil je brengen/doen in je leven? Hoe ervaar je meer levensvreugde?

Dit zijn slechts enkele onderwerpen in deze inspirerende weektraining die we deze zomer weer geven op een prachtige locatie in de natuur!

EigenAardig en EigenWijs

EigenwijsBen je bereid grootse stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit dé training voor jou.

We werken veel via lichaamsbewustzijn. De methode die het beste werkt en het meeste resultaat brengt. Met jóu als vertrekpunt.

Ieder mens is uniek. Iedere ziel is uniek. En hoe mooi is het om jeZelf werkelijk volledig te leren kennen.

Met al je Eigen-Aardigheden. En je Eigen-Wijsheid.

“Ik heb eerder deelgenomen aan de zomertraining Leef je Essentie. Een zeer bijzondere en waardevolle week. Ik voel me sterker, heb meer vertrouwen, negatieve gedachtepatronen kunnen doorbreken en ervaar meer rust. Een cadeautje. Dank je wel Hans en Benja!” – Evianne Potappel

Wat je leert deze week

Je gaat met name veel ervaren deze week. Dat is de kracht van mijn werkwijze. Zodra je iets echt ervaren hebt tot in al de cellen van je lijf zal dit een blijvende her-innering en blijvend anker zijn.

  • Leer (veel) makkelijker loslaten.
  • Ervaar liefdevolle gelijkwaardige relaties.
  • Leer je ruimte innemen voor wat jij belangrijk vindt
  • Omarm je wérkelijke kracht.
  • Leer vertrouwen op je Intuïtie.
  • Ga van overleven naar leven!

HealingavondEen machtig mooie reis binnen jeZelf

Deze week nemen we je op een prachtige locatie mee op reis binnen jeZelf.

Voorbij je belemmeringen en je weerstand naar je Essentie en dát wat jou werkelijk vervult.

Ik heb al meer dan duizend mensen op dit pad mogen trainen en coachen en telkens weer zie ik de kracht van wérkelijke diepgang.

Géén analyses en lange verhalen. Maar daadwerkelijk ERVAREN hoe het voor jóu is. En vervolgens WETEN wat je te doen hebt.

We werken deze week met een kleine groep van maximaal 12 deelnemers.

Daarnaast ontvang je het volledige online BRIGHT programma (twv €247,-) met 34 verschillende meditaties als ondersteuning van je proces.

Het is een machtig mooi (maar ook intens) proces. Je wordt goed en veilig begeleid door mij en mijn team. We Zien je graag!

ZomerretreatZomerweek leef je essentie

Resultaat

Je ervaart meer vitaliteit, vrijheid en innerlijke rust. Je leeft veel meer vanuit je Eigen Wijsheid en Intuïtie. Oftewel: Je leeft je Essentie.

Hans en Benja hebben mij deze week begeleid in een energetische reis terug naar mijn gevoel. Vreugdevol, veilig en vrij om jezelf te zijn! Erg waardevolle inzichten verkregen… Leef je essentie!! Veel dank beiden. – AEbe Hooijenga

Voor wie?

Deze training is voor mensen die in plaats van theorie en boekenwijsheid het nu écht zelf willen ervaren.

We geven je de tools voor een gelukkig leven. Relaxed zijn. Zelfvertrouwen. Weten wie je bent en wat je te doen hebt.

Niet voor iedereen

Dit is niet zomaar een meditatiecursus. Deze training gaat diep. Je komt tot grootse inzichten en bij je werkelijke vrijheid. Dat vraagt inzet van ons. Maar zeker ook van jou.

Het vraagt een bereidheid om jezelf te ont-wikkelen. Dan garanderen we je een prachtig resultaat!

Wil je weten of deze training bij jou past? Vraag dan om een kennismaking, dan hebben we het er over.

ZomerretreatVerzorging

ZomerweekWe ontvangen je elke dag met thee, koffie, water en (gezond) lekkers/fruit.

We hebben ook een Ayurvedische kokkin die elke dag de lekkerste voedzame vegetarische lunches voor ons bereid. Telkens afgestemd op het thema en de chakra’s van de dag.

Als afsluiting van de week hebben we op zaterdag ook een gezamenlijk diner.

Leef je essentie zomerweek

Je reisleiders

Deze zomerweek wordt gegeven door Hans van den Boomen en Benja Teijken. Klik op onze namen voor meer info.

Hans van den Boomen

Benja Teijken

Mogelijk vervolg

Deze weektraining bevat de eerste drie weekenden van de healingtraining Helder BewustZijn. Mocht je verder willen dan kun je dus extra voordelig in die training instromen na de zomer. Neem even contact op als je hier meer info over wilt. Óf meld je gelijk aan voor deze volledige training (zomerweek plus twee weekenden). Lees HIER de info.

Alle informatie

Aantal lessen: 12 dagdelen gedurende 6 dagen. Lestijden 10.00 – 13.00 en 14.00 – 16.15 uur. Daarnaast ontvang je het volledige online BRIGHT programma (twv €247,-) met 34 verschillende meditaties.
Locatie: Op een prachtige locatie in het buitengebied van Enschede (Lonneker), waar we zowel binnen als buiten kunnen “werken”. Zie foto’s.
Verzorging: We hebben een Ayurvedische kokkin die elke dag de lekkerste voedzame vegetarische lunches voor ons bereid. Telkens afgestemd op het thema en de chakra’s van de dag. Als afsluiting van de week hebben we op zaterdag ook een gezamenlijk diner.
Overnachten: Daarin ben je vrij wat je kiest. Sowieso is het goed om even op jezelf te zijn en los te komen van de trainingsdag. Tijd om voor jezelf te bezinnen op je Eigen Wijze. Er zijn enkele prachtige (en voordelige) overnachtingslocaties vlakbij. Mail me even voor suggesties of kijk op Airbnb.
Data in 2022: Maandag 22 augustus tot en met zaterdag 27 augustus.
Investering: €2.295,- voor de training ínclusief het online BRIGHT programma (twv €247,-) en dagelijks uitgebreide Ayurvedische lunch en zaterdag afsluitend diner.
Bij aanmelding vóór 2 juli is je bijdrage slechts €1.895,- (ínclusief het online BRIGHT programma twv €247,-)
Deze training wordt ook regelmatig vergoed door werkgevers onder loopbaancoaching/persoonlijke ontwikkeling.
LET OP: Indien je deze training op je bedrijf doet of laat vergoeden door je werkgever dan komt er 21% BTW bij. Mail me dan, zodat je ook een factuur met BTW krijgt. Via de webshop ontvang je geen BTW factuur.
Aanmelding: Via deze link of mail/telefoon.

Jolanda Beernink
Jolanda Beernink
23/07/2021
Geverifieerde
Wat een cadeau om bij Hans de training Helder BewustZijn te volgen! Het was intensief en op momenten confronterend, maar ik ervaar nu zoveel meer rust, stabiliteit en waardering voor mezelf. Echt een aanrader.
Evi
Evi
20/07/2021
Geverifieerde
Ik heb onlangs deelgenomen aan de zomertraining Leef je Essentie. Een zeer bijzondere en waardevolle week waarin je een reis maakt binnen jezelf. Ik voel me sterker, heb meer vertrouwen, negatieve gedachtepatronen kunnen doorbreken en ervaar meer rust. Een cadeautje. Dank je wel Hans en Benja!
Harriet Sterrenburg
Harriet Sterrenburg
18/07/2021
Geverifieerde
Ik heb de prachtige zomertraining ‘Leef je Essentie’ mogen ervaren deze week. Spinvis heeft dit perfect verwoord: ‘Reis ver, lach hard, duik diep, kom terug.’ Dankjewel Hans en Benja voor de veilige setting en fijne begeleiding ❤️🙏🏻🍀
Æbe Hooijenga
Æbe Hooijenga
17/07/2021
Geverifieerde
Hans en Benja hebben mij deze week begeleid in een energetische reis terug naar mijn gevoel. Vreugdevol, veilig en vrij om jezelf te zijn! Erg waardevolle inzichten verkregen... Leef je essentie!! Veel dank beiden 🌳💪🏻☀️
Margriet Moerenhout
Margriet Moerenhout
05/05/2021
Geverifieerde
Werken met Hans is een bijzondere belevenis. De healingopleiding heeft me weer dichter bij mezelf gebracht. Weer diepere lagen aangeraakt en geheeld. Het heeft me meer veerkracht gegeven en meer vertrouwen in wat ik voel en zie bij mezelf, maar ook bij anderen. Hans heeft me diep weten te raken met zijn oefeningen, inzichten en gewoon door te zijn wie hij is: authentiek, wijs, speels en vol humor. Dank je Hans! 🙏💚
Jeanette Praamsma
Jeanette Praamsma
05/05/2021
Geverifieerde
Geweldig om te ervaren je leert bij jezelf naar binnen te kijken bij Healing opleiding. Je gaat nog meer van jezelf houden dan je ooit heb gedacht dat mogelijk was. Meditaties geven veel ontspanning. Ook humor en genieten van dans. Geniet mee bij ontdekking van jezelf en het helen van jezelf.
Elles Kotter
Elles Kotter
05/05/2021
Geverifieerde
Hans is een heel prettig en kundig persoon die met veel humor zorgt voor een fijne sfeer in de groep. Met veel plezier heb ik aan de opleiding deelgenomen. Een heel waardevol cadeau voor jezelf!!
Charlotte kin
Charlotte kin
17/09/2020
Geverifieerde
“Wat voor training is het Lot?!” Nadat ik de healing training bij Hans heb gevolgd kan ik alleen maar antwoorden met: Een mega fijne training! Een om meer rust in mijn hoofd te krijgen, meer te genieten van het leven, ook als het tegen zit en om mij vrij te gaan voelen! Of ik het je adviseer?! JA! Het liefst heel de wereld. Want bij Hans leer je echt voor jezelf zorgen...En als je voor jezelf zorgt zorg je uiteindelijk voor de hele wereld! Ga maar lekker ervaren! Ik ben nu al nieuwsgierig naar jouw review! 😉
Marloes Hodes
Marloes Hodes
14/09/2020
Geverifieerde
Net de healingtraining bij Hans afgesloten. Wat een bijzondere ervaring om zo dicht bij jezelf te komen. Vele stappen gezet, samen met hele fijne mensen en super begeleiding in een heel veilige omgeving. Allemaal, maar vooral Hans, bedankt.
Peter Lohrmann
Peter Lohrmann
07/09/2020
Geverifieerde
Afgelopen half jaar heb ik de Coaching van Hans gevolgd.Het is eigenlijk niet in woorden te zeggen wat dit heeft betekend voor mij. Een hele bijzondere reis met prachtige mensen. In de cursus kon ik ontdekken wat mijn thema was en daarvoor kreeg ik door mijn medereizigers prachtige spiegels voor gehouden. Wat heb ik mooie zaken ontdekt en heb die kunnen toepassen in mijn dagelijkse leen. Mijn omgeving zag mij veranderen in de man en vader die er vanuit zijn gevoel voor hen was. Prachtig om te ontdekken en een reis waarin ik in een wereld ben beland waar ik nooit meer uit wil verhuizen. Alle reizigers daarvoor bedankt evenals onze reisleider. Ondanks Corona adviseer ik iedereen om op deze reis te gaan Peter Lohrmann
Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak