Klankbad DiepteOntspanning

Klankbad diepteontspanningRegelmatig wordt op een zondag door Jan van den Bergh het unieke “Klankbad DiepteOntspanning” gehouden

Tijdens dit klankbad word je ondergedompeld in de klanken van gongs en klankschalen waarbij iedere gong zijn eigen unieke sound ten gehore brengt.

Kristallen klankbuizen strelen de zintuigen met prachtig heldere ‘Angelsound’ klanken. Andere instrumenten zoals de shruti box, oceandrum en de ballastsnaar worden eveneens bespeeld.

De ballastsnaar produceert archaïsche grond- en boventonen die ontstaan door de bespeling op een koperen stang gehangen aan een staaldraad en een trommel met membraam op ruim 2 meter hoogte.

De unieke klanken van de ballastsnaar zullen zich mengen met de klanken van de kristallen buizen, klankschalen en de Paiste gongs, waaronder de Mars en Pluto Gong, de Tam Tam Gong en de Feng Gong, wat een harmonische vibratie voor lichaam en geest geeft.

Jan van den Bergh is een ervaren klankmassage therapeut en zeer bedreven in het bespelen van klankschalen en gongs.

Klank bestaat uit trillingen en is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar en heeft een speciale uitwerking op lichaam en geest. Een klankbad is een bijzondere ervaring en biedt een diepe ontspannende werking, waarbij de vibratie van de gong voelbaar is in iedere cel.

Je ontvangt het klankbad in een liggende ontspannen houding. Er zijn gratis matjes, kussentjes en dekentjes aanwezig. Lig je het liefst op je eigen matje/dekentje, neem dit dan mee.

Na afloop schenken we gratis koffie en thee.

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Vol = vol. Check daarvoor de website.

Vooraf aanmelden is veel voordeliger. Je ontvangt dan €5,- korting.

Wat: “Klankbad DiepteOntspanning” door Jan van den Bergh
Data in 2020: In verband met corona zijn alle data vanaf maart 2020 geannuleerd. Zodra er een nieuwe datum is verschijnt deze hier.
Locatie: Grote zaal Essentiecoaching, Esrein 19A, Hengelo (OV).
Tijd: Vanaf 12.30 uur ontvangst. Klankbad van 13.00 uur tot ca 14.15 uur. Van14.15 tot 14.45 koffie/thee/lekkers.
Bijdrage: Online €22,50, aan de deur €27,50 (indien er nog plek is, check de website).
Aanmelden: Er is nu geen concert gepland. Blijf op de hoogte van het eerstvolgende concert door HIER je mail achter te laten.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak