Training “Intuïtie en Energie”

Wil je daadwerkelijk krachtige transformatie in je leven brengen? Op een diepgaande en liefdevolle wijze naar jezelf? In deze training ga je jezelf steeds meer bewustworden van wie je in wezen bent, wat je beweegt, en wat jou gelukkig maakt. Je creëert hier heel bewust ruimte voor. En je ruimt je belemmeringen (en dat wat je niet meer dient) op. Deze training is tevens het eerste deel van de Healingopleiding.

Persoonlijke vrijheid

Leven vanuit je krachtJe gaat je (aangeleerde en aangenomen) overtuigingen onderzoeken, en je er van vrijmaken als ze je niet (langer) dienen. Om steeds meer bij jouw eigen unieke essentie te komen: Wie ben jij in wezen? Wat drijft jou? Wat zijn kernwaarden van JOU (en niet aangeleerd/ overgenomen van anderen)? In wezen heb ik het hier dus over vrijheid. Vrijheid van Zijn.

In deze training begeleid ik je stap voor stap in technieken waarmee je steeds meer tot je essentie komt. In jóuw vrijheid. Je maakt een krachtige bewustwordingsreis langs je Chakra’s. We werken met gerichte meditaties, visualisaties en lichaamswerk. We mediteren, we bewegen en we lachen op tijd. Vanuit plezier groeien in Bewust-Zijn. Je krijgt tijdens deze cursus ook een Healing en een Reading van cursisten uit de opleiding.

Onderwerpen die aan bod komen en wat je leert:

 • Energie stromen, hoe doe je dat?
 • Jezelf “aarden”. Bewustzijn over je eigen ruimte en aura.
 • Meer in contact met je lichaam en voelen.
 • Welke energie is van jou, en wat is van je omgeving?
 • Loskomen van beperkende overtuigingen.
 • Meer ruimte voor je intuïtie en bewust-zijn.
 • Wat wil jij wezenlijk leven?
 • Creatieve en creërende energie. Hoe spreek je deze aan.
 • Ruimte geven aan je verlangens. Zelf aan het roer van je leven staan.
 • En nog veel meer…

Voordeel van deze transformerende training is dat er interactie en uitwisseling is met je medecursisten, wat je leerproces verdiept. Je ervaart in het moment de uitwerking van verschillende meditaties en oefeningen.

> “De training heeft me veel gebracht. Het gronden en centreren doe ik nu bijna automatisch en daardoor ben ik veel minder onrustig. Als je kijkt naar het verschil met een half jaar geleden voor aanvang van de training dan is er enorm veel veranderd. Ik zit nu veel meer in mijn lijf en heb meer rust en een enorm vertrouwen.”  Saskia

Chakra’s en thema’s

cursusIn deze cursus werken we in een mooie opbouw door alle thema’s heen die ook in je chakra’s huizen. Chakra’s zijn energetische centra in je lichaam die als het ware een poort van communicatie zijn tussen je binnen- en buitenwereld. Zodra je helderheid krijgt in deze thema’s open je volop mogelijkheden tot persoonlijke groei.

Zo komen onder andere de volgende thema’s aan bod in de vorm van krachtige, verhelderende én plezierige oefeningen en meditaties:

 • Aura. Wat is jouw ruimte. Vrijheid. Beïnvloeding. Energie stromen.
 • Basischakra. Veiligheid. Gezondheid. Leven of overleven. Stevig staan. Aarden en gronden.
 • Tweede chakra. Levensenthousiasme. Werkelijke kracht. Balans. Creativiteit. Ruimte voor emoties.
 • Derde chakra. Je focus. Wilskracht. Realiseren van je verlangens. Controle, nodig of overbodig.
 • Hartchakra. Ruimte in je hart. Je zelfbeeld. Liefdescondities.
 • Keelchakra. Je communicatie met anderen. Je delen. Hoe praat je met jezelf/over jezelf.
 • Voorhoofdschakra. Ruimte voor helder waarnemen. Balans tussen Intuïtie en Ratio. Autonomie in je waarneming.
 • Kruinchakra. Je Eigen-Wijsheid. Autoriteiten die je dienen of die je belemmeren. Verbinding met je vanzelfsprekende weten. Je eigen koers bepalen.

Resultaat

Je ervaart meer vitaliteit, innerlijke rust, en een groter zelf-bewustzijn. In je levensthema’s verkrijg je helderheid en met name ZELF-inzicht. Zonder oordeel krijg je helder hoe jij hierin functioneert, en wat je wezenlijk nodig hebt.

Alle informatie

Aantal lessen: 12 lessen gedurende zes dagen. Lestijd 10.00 – 12.30 uur en 13.30 – 16.00 uur.
Locatie: Hengelo (ov), in onze eigen cursusruimte.
Overnachten: Er zijn enkele prachtige (en voordelige) overnachtingslocaties vlakbij. Je kunt op AirBnB kijken of mail me voor suggesties.
Data in 2019: Driemaal een tweedaagse (vrijdag en zaterdag): 18/19 januari en 1/2 februari en 15/16 februari 2019. Je kunt vervolgens (als je dat wilt) gelijk doorstromen in de HealingOpleiding die verder gaat op 8 maart 2019.
Investering: €795,-. (Direct aanmelden voor de volledige HealingOpleiding is nog voordeliger, deze training is dan slechts €550,-). Opleidingskosten kun je aftrekken van de belasting (informeer voor exacte wet- en regelgeving bij je adviseur en/of belastingdienst). Als je deze cursus voor een tweede keer wilt doorlopen dan betaal je de helft.
LET OP: Indien je deze training op je bedrijf doet of laat vergoeden door je werkgever dan wordt dit bedrag verhoog met 21% BTW. Mail me dan, zodat je ook een factuur met BTW krijgt. Via de webshop ontvang je geen BTW factuur.
Aanmelding: Via deze link of mail/telefoon.
Kennismaken: Liever eerst laagdrempelig kennismaken? Kom dan naar de workshop “Thuiskomen bij jeZelf”

Deel dit via:

Ontvang een Reading door studenten

Nu direct afspreken