Workshop: “Lach je Vrij”

Een lachmeditatie om echt vanuit je lichaam contact te maken met je wezenlijke Vrijheid. Het is zó bevrijdend om diep vanuit je buik te lachen. Je maakt je levensvreugde wakker. Lach je Vrij!

Er hoeft niet altijd een reden te zijn om te lachen. Toen ik pas een lachmeditatie deed tijdens de HealingOpleiding vroeg een deelnemer me toen we startten “Wat is de grap?”.  De grap is juist dat er geen grap is. Je kunt er voor kiezen om te lachen. Lachen is een beweging die je vreugde schenkt. De vraag is dus veel meer of jij daar voor wilt kiezen. Je maakt ruimte voor lachen, levensvreugde en plezier.

Veel mensen zijn je al voorgegaan, zelf zie ik het als iedere keer weer een groot feest.

Ben je bereid om de keuze te maken om te gaan lachen? Of moet er altijd een aanleiding zijn van buitenaf? Oftewel: Wordt je leven gestuurd door je buitenwereld of mag de lach puur vanuit jezelf komen? Van binnenuit? Kun je de lach binnen jezelf opwekken? Kun je contact maken met de lach binnen jezelf zonder dat het geforceerd is?

Dát ga je ervaren deze workshop en het zal je heel veel plezier schenken. Dat kan ik je nu al vertellen ;-).

Wil je meedoen met deze bijzondere dag? Meld je dan gelijk aan via DEZE LINK.

Alle informatie over deze inspirerende dag

Wat: Workshop “Lach je Vrij”.
Datum: Zondag 24 juni 2018.
Locatie: Cursusruimte Essentiecoaching, Hengelo (OV).
Tijd: Gezamenlijk programma van 10.30 – 12.00 uur. Deur open om 10.00 uur.
Investering: €35,-. (Ben je op dit moment cursist dan is je bijdrage slechts €25,-). 
Aanmelding: Via deze link of middels de button hieronder. Je bent dan zeker van een plek. Na aanmelding krijg je binnen drie dagen een bevestiging in je mail (check deze dus goed!) met alle verdere informatie.

Ik doe mee!
Wie organiseert deze dag?

Deze dag wordt georganiseerd door Hans van den Boomen van Essentiecoaching.nl. Ik werk nu bijna 20 jaar als BewustZijnstrainer, en verzorg een opleiding in Healing en Reading, zowel voor particulieren als voor Coaches. In mijn werk breng ik je (meer) in contact met je Ziel, je Eigen Wijsheid, kwaliteiten en mogelijkheden. Je ervaart hoe je dáár kunt komen waar je wezenlijk wilt zijn met je-Zelf. Vanuit helderheid, en praktische toepasbaarheid. Zodat je kunt leven vanuit enthousiasme, bewuste keuzes en vrijheid.

Stel me een vraag via mail als je meer wilt weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen.

Aanmelden voor deze dag doe je via deze link. Je bent dan zeker van een plek, en ontvangt vervolgens alle informatie. Heb je vooraf echter nog een vraag, mail me dan gerust even.
Ik hoop van harte je op deze dag persoonlijk te ontmoeten!

Hans van den Boomen

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak