Voetreflexmassage weekend

VoetreflexelogieWorkshop voetreflexmassage

“Het lijkt wel meditatie, zoveel rust in mijn hoofd en lijf, zo helemaal ontspannen”
“Ik slaap overdag nooit, maar viel hier net zomaar in slaap.”
“Zo fijn… echt even tijd voor mijzelf, alles loslaten”

Ontdek de kracht van voetmassage

Voetreflex

Je voeten dragen je de hele dag, ze zijn jouw directe verbinding met de aarde maar daarnaast helaas ook het meest ontkende lichaamsdeel. Weggestopt in (vaak oncomfortabele) schoenen.

Geef eens tijd, aandacht en liefde aan je voeten, ze hebben je zo ongelofelijk veel te bieden!

Wat is voetreflexmassage?

Voetreflexmassage is een fijne, toegankelijke en eenvoudig aan te leren manier om je hele lijf te kunnen ontspannen. Heerlijk om te krijgen en te geven.

Als spiegels zijn je voeten de toegangspoorten van je lichaam. Je voeten kunnen je lichaam helpen in  balans te blijven of weer te komen.

Bij voetreflexmassage ondersteun je het lichaam zichzelf te herstellen en bevorder je het natuurlijk evenwicht. Dit doe je door het masseren van de meridiaanbanen en de reflexpunten op voeten (en handen).

Door deze technieken te combineren ontstaat er een krachtige heling. Dit kan je ervaren door in je hoofd en lijf meer rust, kracht en energie te voelen.

In deze workshop leer je gericht te masseren op ontspanning en rust.

VoetreflexmassaageAls masseur stem je  eerst af binnen jezelf en daarna op de ontvanger. Wanneer er afstemming is kan energie beter stromen en is er diepere ontspanning en heling. Deze afstemming leer je in een korte geleide meditatie.

Vooral ervaren en oefenen

In deze workshop krijg je een stukje uitleg over voetreflexologie, energetisch werken, gezondheid, etc. Maar we gaan vooral veel ervaren en oefenen. Dit doen we op elkaars voeten zodat je zelf kunt voelen wat de massage met je doet. We werken op professionele massagetafels, zodat de ontvanger heerlijk ontspannen ligt.

Je leert een volledige ontspanningsmassage geven. Alle grepen en uitleg krijg je in een hand-out mee zodat je ze thuis altijd na kunt kijken en gebruiken.

De workshop wordt gegeven in twee ochtenden van 10.00 tot 13.00 uur zodat we veel kunnen oefenen en het geleerde kan goed kan integreren.

Petra Takkenkamp

Petra Takkenkamp

Mijn naam is Petra Takkenkamp en ik ben gediplomeerd voetreflexplustherapeut.

Werken voor en met mensen is mijn passie. Een aantal jaar geleden heb ik de kracht en de helende werking van voetreflextherapie ontdekt. De opleiding bij Total Health Academy tot voetreflexPlustherapeut geeft mij een uitstekende basis om deze kracht in te zetten.

Door mijn interesse in de energetische behandelingen ben ik mij gaan verdiepen in energiewerk en van daaruit was het voor mij een mooie aanvullende stap om bij EssentieCoaching de Healingtraining en de opleiding DiepZielduiken® te doorlopen. Hier leerde (en leer) ik steeds meer hoe energie werkt en hoe ik dit kan inzetten.

Ik help je jouw eigen antwoorden te vinden, zodat je keuzes maakt die passen bij wie jij in wezen bent, jouw Ware Natuur. Ik ontmoet je graag!

Alle informatie

Aantal lessen: 2 opeenvolgende ochtenden in één weekend. Lestijd 10.00 – 13.00 uur.
Inclusief: Documentatie van de verschillende grepen, certificaat van deelname, koffie/thee.
Groepsgrootte: Max 8 deelnemers.
Docent: Petra Takkenkamp van Voetreflex Plus.
Locatie: Hengelo (ov), in de cursuslocatie van EssentieCoaching, Wezelstraat 75, Hengelo.
Overnachten: Er zijn enkele prachtige (en voordelige) overnachtingslocaties vlakbij. Mail ons even voor suggesties of kijk op Airbnb.
Data in 2022: 18 en 19 juni 2022.
Tijd: 10.00 – 13.00 uur.
Investering: €159,00 (dit is INCLUSIEF BTW, oftewel €131,40 ex BTW).
Aanbieding: Kom met z’n tweeën en de tweede persoon krijgt 50% korting.
Aanmelden: Via deze link of mail/telefoon.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak