Dagworkshop HEEL JEZELF – 7 stappen naar Vrijheid

Een dag vol transformerende oefeningen

Ervaar hoe je de 7 Inzichten uit de eeuwenoude wijsheid van de Chakra’s kunt integreren in je leven. 7 stappen die je hebt wakker gemaakt in de HEEL JEZELF Challenge. Je leven zal werkelijk nooit meer hetzelfde zijn.

Ik begeleid je deze dag persoonlijk naar een dieper bewust ZIJN. Een Heel Hart en een Stevige Gronding. RUIMTE om jouw leven te creëren.

Met unieke door mijzelf ontwikkelde oefeningen zul je deze dag een diepe transformatie doormaken en ervaren.

Je zult met veel meer balans en bewustZIJN weer naar huis gaan. Ik geef je inzichten en oefeningen die je vervolgens in je thuisomgeving kunt blijven doen. Waardoor je deze inzichten van de 7 chakra’s steeds meer in je leven zult ervaren en integreren.

Honderden deelnemers heb ik al mogen begeleiden naar grote transformaties in hun persoonlijk leven. Van over-leven naar vervuld leven!

“Gisteren de workshop De 7 inzichten naar werkelijke vrijheid, gedaan bij Hans in Hengelo. Wat een fijne dag was het! Mooie oefeningen, nieuwe inzichten, verdriet gevoeld en levenslust! Het in de groep ervaren en nabespreken heeft voor mij echt een meerwaarde. 
Een aanrader dus!” – Annet (deelnemer 15 juni).

Autonomie

Met autonomie bedoel ik een wezenlijk uitgangspunt: Wie bepaalt jouw leven?

Veel mensen ervaren dat het leven hen “overkomt”. Men leeft naar de verwachtingen van omgeving en naar de omstandigheden die onveranderbaar blijken.

Hoe zou het zijn als je omgeving en je leven een gevolg is van jóuw wezenlijke keuzes? Dus van jóuw intentie?

Dit is mogelijk! Dit weet ik uit ervaring. In mijn leven en vanuit de grote veranderingen die ik bij de deelnemers aan mijn trainingen heb mogen zien.

Is dit het moment voor jou? Hoe lang blijf je nog uitstellen? Ééns dien je de eerste stap te zetten. Ik zet ‘m graag met jou!

Graag tot ziens!

Hans van den Boomen
EssentieCoaching.nl

Wil je meedoen met deze bijzondere dag? Meld je dan gelijk aan via DEZE LINK.

Ik doe mee!
Wie organiseert deze dag?

Deze dag wordt georganiseerd door Hans van den Boomen van Essentiecoaching.nl. Ik werk nu bijna 20 jaar als BewustZijnstrainer, en verzorg een opleiding in Healing en Reading, zowel voor particulieren als voor Coaches. In mijn werk breng ik je (meer) in contact met je Ziel, je Eigen Wijsheid, kwaliteiten en mogelijkheden. Je ervaart hoe je dáár kunt komen waar je wezenlijk wilt zijn met je-Zelf. Vanuit helderheid, en praktische toepasbaarheid. Zodat je leeft vanuit bewuste keuzes en vrijheid.

Stel me een vraag via mail als je meer wilt weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen.

Aanmelden voor deze dag doe je via deze link. Je bent dan zeker van een plek, en ontvangt vervolgens alle informatie. Heb je vooraf echter nog een vraag, mail me dan gerust even.
Ik hoop van harte je op deze dag persoonlijk te ontmoeten!

Hans van den Boomen

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak