Opdrachtgevers

Tot onze opdrachtgevers behoren o.a.: UWV, VGZ, Delta Lloyd, KPMG, Heineken, Gemeente Arnhem, Yarden, Rabobank, Wegener, Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, Artez Hogeschool en verschillende werkgevers, arbodiensten en collega Outplacementbureaus.

Binnen Essentiecoaching Loopbaan en (eigen) Bedrijf werken we met verschillende professionals samen aan loopbaanbegeleiding vanuit een breed perspectief. We begeleiden mensen naar (weer) zinvol en plezierig werken, bij de bestaande werkgever danwel in een nieuwe werkomgeving. We doen kortdurende begeleiding, maar ook volledige reïntegratie- en Outplacementtrajecten. Ook beschikken we over ruime kennis en ervaring in begeleiding richting zelfstandig ondernemerschap.

Onze werkwijze is respectvol, diepgaand en gaat uit van het nemen van verantwoording. Dat kan soms confronterend zijn. Dat betekent dat onze werkwijze niet voor iedereen geschikt is. Vaak geven mensen zelf al aan dat ze bij Essentiecoaching een traject willen doen. Oftewel: onze doelgroep vindt ons meestal zelf. Dit zijn mensen die op zoek zijn naar een stuk zingeving in leven en werk. We gaan heel concreet aan de slag met doelstellingen en verlangens. Waarbij we mensen bewust maken van eigen verantwoordelijkheid in het realiseren hiervan.

Onze benadering levert op dat mensen veel meer gemotiveerd zijn in wat ze doen. Mensen die verantwoording nemen voor hun eigen keuzes en handelen. Ook als dit betekent dat een werknemer kiest voor een nieuwe werkomgeving kan dit als positief gezien worden. Beiden zijn er niet bij gebaat een wezenlijk niet meer kloppende relatie/verband voort te zetten. Bij dit laatste zien we dan ook vaak dat hiermee langslepende ziekte- en ontslagprocedures vermeden worden. Wat het dus oplevert? Werknemers die bewust kiezen om ergens voor te gaan. Werknemers die verantwoording nemen voor hun eigen handelen en keuzes. Werknemers die zich gehoord voelen en van daaruit meer commitment hebben.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over wat we doen, hoe we dat doen, en voor wie. Dus als u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op via mail of telefoon. Zie daarvoor onze contactpagina.

Klanten/Opdrachtgevers

We werken voor veel verschillende opdrachtgevers. In mijn trajecten haal ik door mijn persoonlijke aanpak en unieke werkwijze een beduidend hoger uitstroompercentage (72%) dan het landelijk gemiddelde (53%). Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere de volgende organisaties:

gemeente-arnhemdelta_lloyd hnv_logo kpmg rabobank saxion universiteit_twente_logouwv vgzwegener yarden

Deel dit via:

Ontvang een Reading door studenten

Nu direct afspreken