Je 1e en 7e chakra. Veiligheid om je Essentie te leven.

Online workshop

Graag zet ik met jou in deze gratis online workshop een stap naar VRIJHEID. Je krijgt inzicht in welke energieën inwerken op jouw Autonomie, wat invloed heeft op jouw Aarding en je gevoel van Veiligheid (om dát te doen wat je graag doet, leeft en brengt).

Je maakt op een unieke wijze contact met de wijsheid die je in je chakra’s draagt. Focus ligt deze keer op je eerste en je zevende chakra. Wat (welke overtuiging) belemmert je? En wat is er nodig om je energie vrij te laten stromen?

Hierbij geef ik je naast wat uitleg ook verschillende krachtige meditaties en ervaringsoefeningen die je gelijk inzicht en heling brengen. Daarnaast is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

In mijn werkwijze ervaar je vaak Innerlijke rust en Heling.

Voel voor jezelf of je er bij wilt zijn. We gaan mooie dingen doen én vooral ervaren.

Doe NIET mee als je géén stappen in je ont-wikkeling en bewustZijn wilt zetten. Wat ik doe werkt op een diep level en vraagt een bereidheid om jezelf oprecht te kunnen zien.

Deze workshop wordt NIET opgenomen. We doen dit live in het moment, daarmee is voor jou het effect en de uitwerking het grootst.

Meld je HIER (gratis) aan.

Hans van den Boomen

In mijn werk breng ik je (meer) in contact met je Ziel, je Eigen Wijsheid, kwaliteiten en mogelijkheden. Je ervaart hoe je dáár kunt komen waar je wezenlijk wilt zijn met je-Zelf. Vanuit helderheid, en praktische toepasbaarheid. Zodat je kunt leven vanuit enthousiasme, bewuste keuzes en Vrijheid.

Stel me een vraag via mail als je meer wilt weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen.

Alle informatie over deze online workshop

Wat: Online workshop “Je 1e en 7e chakra. Veiligheid om je Essentie te leven”.
Locatie: Bij jou thuis, of waar je op dat moment bent ;-).
Hoe: Het is een besloten sessie. Zorg voor oortjes/headphone zodat je geconcentreerd kunt luisteren. Ga op een plek zitten waar je niet wordt gestoord of afgeleid.
Door wie: Hans van den Boomen, grondlegger methode Essentiecoaching en readingopleiding DiepZielduiken®
Datum 2023: Zaterdag 9 december van 9.30 tot 11.00 uur.
Investering: Deze workshop is gratis. (Tijdens deze workshop doe ik je ook een aanbod voor een live workshop op locatie, daar hoef je uiteraard niet aan deel te nemen).
LET OP: Doe NIET mee als je géén stappen in je ont-wikkeling en bewustZijn wilt zetten. Wat ik doe werkt op een diep level en vraagt een bereidheid om jezelf oprecht te kunnen zien. (Als je medicatie gebruikt voor psychische problematiek is deze sessie niet voor jou).
Aanmelding: Via deze link. Je bent dan zeker van een plek.

Graag tot ziens én Zijns bij deze online workshop!
Hans van den Boomen
DiepZielduiker

Online workshop

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak