Life-coaching

Ontspanning door inspanningGenieten en voldoening ervaren door vanuit authenticiteit in vrijheid JOUW unieke keuzes te maken. 

Leven vanuit je Essentie

Soms ben je “het overzicht” kwijt, of weet je wel wát je wilt, maar niet hóe daar te komen. Daarin helderheid krijgen is mijn specialiteit. Ik geniet er van om jou steeds meer in je essentie te zien. Dat JIJ doet (of gaat doen), wat voor JOU wezenlijk klopt. In dit proces werk ik met Reading, visualisaties, lichaamswerk, systemisch werk, Eft, creatieve oefeningen, wandelend coachen, enz., in die volgorde die op dat moment het meest passend is. Ik gebruik alleen wat werkt voor JOU.

Enkele coachsessies of een traject kunnen veel verhelderen en je verder helpen.

Eigen-wijsheid

Rode draad in mijn werkwijze is dat je steeds meer contact gaat maken met de wijsheid die al in je is. En van hieruit kijken wat er nodig is om je leven zo te creëren als jij het graag wil hebben. Ik werk vanuit het helder(ziend/-voelend) waarnemen en dit benoemen. Dit kun je aanwenden om je kwaliteiten steeds meer in eigendom te nemen. Om steeds meer in je eigen autoriteit (=zelfbeschikking) te komen. De technieken/methodes waarmee ik werk zijn de volgende:

Reading

Het woord reading staat voor het helder waarnemen (“helder zien”) van de energie in en om het lichaam en deze praktisch vertalen in woorden. Je krijgt op deze manier een duidelijk overzicht over je levenssituatie. Deze informatie heeft een helend effect en maakt je meer (zelf)bewust. Hiermee werk ik het meest. Daarom is de toelichting hiervan op een aparte pagina beschreven.

Healing

Healing betekent letterlijk natuurlijk gewoon “heling” . Het staat voor het helen van je energiestroom. Ik werk hierbij met je auralagen en je chakra’s. Een healing helpt je om je eigen levenskracht te laten stromen door je hele energiesysteem. Dit werkt vaak direkt door naar het lichaam. Een healing brengt je meer in contact met het vanzelfsprekende weten van je lichaam. Je komt meer tot jezelf. Het is ontspannend en rustgevend. Vanuit deze balans kun je weer beter functioneren. Ik werk met verschillende healingtechnieken. De belangrijkste, “Sessie voor je Ziel”, is op een aparte pagina beschreven.

Wandelend coachen

Vaak kan het heel nuttig zijn om letterlijk in beweging te zijn, en buiten te zijn. Je energie stroomt vrijer en je voelt de directe connectie met je omgeving, de wereld om je heen. Hierbij wandelen we, en praten we. Soms is er stilte en vaker ook doen we een oefening en/of meditatie onderweg. Dit doe ik vaak als vervolg op een reading, en in reïntegratietrajecten. Op verschillende locaties van Essentiecoaching lopen we zo de natuur in. Wandelschoenen meenemen!

Overige technieken

Naast bovenvermelde technieken gebruik ik ook nog (onderdelen uit) diverse andere technieken zoals Systemisch werk (zogenaamde “opstellingen”), EFT (Emotional Freedom Techniques), EE (emotioneel evenwicht), Hands on Healing, Holistic Pulsing, Prenataaltherapie en Lichaamswerk.

Wat is jóuw vraag?

Waar wil jij wezenlijk naar toe met jezelf? Waar verlang je naar? Wat wil je realiseren?

Mail het aan me, en ik laat je in een reactie weten wat ik voor jou kan betekenen. Mochten we met elkaar in zee gaan, dan starten we bijna altijd met een Reading, waarin je heel snel helder krijgt wat jou op dit moment wezenlijk verder helpt.

Deel dit via:

Ontvang een Reading door studenten

Nu direct afspreken