Holistic Pulsing Zomerweek

Verbinding, Zachte kracht, Koestering, Heling en Ontspanning

Tijdens deze verdiepende Holistic Pulsing zomerweek leer je zelf een volledige Holistic Pulsing behandeling te geven, én ga je behandelingen ontvangen.

Een zachte vorm van energetisch lichaamswerk of massage die vanwege haar grote eenvoud een zeer diepgaande werking heeft. Een heerlijk ontspannen week, helemaal voor jezelf!

Wat is Holistic Pulsing?

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een zachte vorm van massage waarbij je gekleed op de massagetafel ligt.

Je lichaam wordt op een ritmische manier in beweging gebracht en gehouden door middel van wiegende en strekkende bewegingen. Zachte, kleine en subtiele pulsen worden afgewisseld door grotere, stevige, krachtige pulsen. De beweging vloeit door in je hele lichaam als een soort golf.

Het is een zeer aangename manier om je lichaam in een diepe staat van ontspanning te brengen.

Door de beweging en stroming die in je lichaam ontstaat worden blokkades opgelost. Hierdoor kan de energie weer beter stromen. Dit gebeurt op een zachte manier, zonder forceren. Juist door de diepe ontspanning en fijne ervaring worden ze op natuurlijke wijze opgelost.

Daarnaast worden tijdens een behandeling spieren en gewrichten losgemaakt en komt het zenuwstelsel tot rust.

Door de veilige en koesterende sfeer die ontstaat tijdens een behandeling heeft het bovendien een zeer helende werking. Je wordt uitgenodigd om op steeds diepere niveaus spanningen los te laten.

Je komt in contact met wie je in wezen bent en er ontstaat ruimte om echt te gaan luisteren naar wat je lichaam (en je ziel) je te vertellen heeft.

De basis van een behandeling is altijd de afstemming met jezelf en met de ontvanger. Dat ga je leren tijdens deze workshop. Van daaruit ga je vanuit ontspanning, plezier en gemak behandelen.

Kom je het ervaren?

The golden tree
Deze zomertraining vindt plaats op de prachtige Locatie in Lonneker

Wat brengt deze week je?

  • Een unieke ervaring van diepe ontspanning en koestering.
  • Een gevoel van thuiskomen bij jezelf.
  • Meer lichaamsbewustzijn.
  • Betere afstemming met jezelf.
  • Je leert een volledige behandeling Holistic Pulsing te geven door middel van verschillende technieken die bij deze behandelmethode horen.
  • Je leert afstemmen op de cliënt en zijn/haar eigen ritme.
  • Plezier en magische momenten.
  • Een heerlijke week, helemaal voor jezelf!

Door wie?

Benja Teijken

Benja Teijken

Binnen Essentiecoaching geef ik nu geruime tijd trainingen en heb daarnaast mijn eigen praktijk van waaruit ik onder andere Holistic Pulsing massages geef. Ik doe dit werk met veel liefde en plezier, en ik geniet ervan om mensen (weer) meer de verbinding met zichzelf te laten ervaren en in hun eigen kracht te komen.

Uit het hoofd en in het lichaam, in contact met het hart.

Holistic Pulsing ervaar ik als een heel fijn hulpmiddel hiervoor. Het brengt je op een zachte en ontspannen manier weer in contact met je lichaam en je intuïtie, en tegelijkertijd heeft het een zeer diepgaande werking.

Erg leuk en waardevol dat op veler verzoek het initiatief voor het verzorgen van deze training is ontstaan! Mooi om te zien dat er zoveel vraag is naar deze lichaamsgerichte vorm van energiewerk. Ik laat het je graag ervaren.

Alle informatie

Algemeen:

Als je nog niet eerder mee hebt gedaan aan een introductieweekend of -dag Holistic Pulsing, dan start je deze week op maandag met de introductieworkshop, waarbij je de basisbeginselen van het pulsen leert toepassen.

Als je al een introductieweekend of -dag hebt gedaan start je op dinsdag en doe je mee met het verdiepende gedeelte van de week tot en met vrijdag waarbij je verschillende technieken gaat leren om je eerder geleerde (basis)behandeling verder uit te breiden.

Data en tijden:
>> 
Voor degenen die nog niet eerder een introductieweekend of -dag Holistic Pulsing hebben gedaan: Maandag 12 augustus 2024 tot en met vrijdag 16 augustus 2024, waarbij maandag  van 10.00 – 17.00 uur (deze dag inclusief lunch) en dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 – 13.30 uur.
>> Voor degenen die een introductieweekend of -dag Holistic Pulsing hebben gedaan: Dinsdag 13 augustus 2024 tot en met vrijdag 16 augustus 2024 van 10.00 – 13.30 uur.
Inclusief: Koffie, thee, fruit, lekkers en op de maandag een heerlijke vega lunch (soep met wat broodjes). Ook ontvang je aan het einde van de week een certificaat waaruit blijkt dat je hebt deelgenomen aan deze zomerweek.
Groepsgrootte: Max 12 deelnemers.
Docent: Benja Teijken (van Essentiecoaching)
Locatie: The Golden Tree in Lonneker, Vegerweg 75
Overnachten: Er zijn enkele prachtige (en voordelige) overnachtingslocaties vlakbij. Mail ons even voor suggesties of kijk op Airbnb.
Investering: €575,- (incl BTW) voor deelnemers van maandag tot en met vrijdag;  €397,- (incl BTW) voor deelnemers van dinsdag tot en met vrijdag.
Aanmelden: Via deze link.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak