Essentie-Healing

Een Sessie die werkt op een diepgaand niveau: Het niveau van je Ziel, je oorspronkelijke essentie. Hierbij kijken we naar wat er wezenlijk nodig is om ruimte te geven aan je oorspronkelijke essentie. Om steeds meer volledig aanwezig te kunnen zijn. 

Je zit op een stoel tegenover de healer en je noemt je voor- en achternaam. Je kunt aangeven waar je een healing op wilt/wat je dwars zit/waarin je iets wilt leren. Dit is echter niet per se nodig.

Vervolgens kijkt de healer door de verschillende niveau’s heen naar je ziel, je essentie. En kijkt wat er daar heel gemaakt kan (en wil) worden. Welke stukken/kwaliteiten heb je opgegeven van jezelf? Wat wil er wezenlijk (door je ziel) geleefd worden?

Vervolgens doen we een healing op een diepgaand niveau. Het enige wat je hoeft te doen is ontvangen. Ontspannn…

We aarden je allereerst, zodat je lichaam en systeem tot rust komt. Hierbij leggen we de handen op je schouders.

Vervolgens maken we “je ruimte schoon”. We kijken wat er verstoort en wat er in de weg zit. En kijken ook wat er geleefd wil worden. En brengen je ziel daarmee weer in contact, met deze ruimte, deze helderheid.

Je energie wordt naar een hoger (oorspronkelijk) trillingsniveau gebracht.

Resultaat

Vaak komt er een grote rust over je. Je komt meer in je essentie waar je weet dat “alles goed is”. Je komt in een helderheid voor jezelf. Maakt meer weloverwogen keuzes. Vanuit een innerlijk weten.

Het effect van een Essentie-Healing werkt een hele tijd door en brengt zo ook veranderingen in je dagelijks leven. Meer woorden ga ik er hier niet aan geven. Het is veel meer een kwestie van ervaren. De ervaring op zich brengt je veel rust en helderheid.

Deze sessies vragen focus en afstemming. Daarom doen we deze sessies geconcentreerd op verschillende momenten per maand. Je kunt een Essentie-Healing reserveren via een kennis/student die in de opleiding zit. Of door me even een mail te sturen.

Deze sessies zijn allemaal in Hengelo. Een Essentie-Healing duurt maximaal een half uur (het effect uiteraard veel langer) en je bijdrage is €35,-. Indien je via een student uit de opleiding komt is deelname helemaal gratis.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak