Healing

Een Sessie voor je Ziel is een healing op een zeer diepgaand niveau: Het niveau van je Ziel, je oorspronkelijke essentie. Hierbij kijk ik naar wat er wezenlijk nodig is om ruimte te geven aan je oorspronkelijke essentie. Om steeds meer volledig aanwezig te kunnen zijn. Hierbij gebruik in verschillende healingtechnieken waarvan Trance Medium healing de voornaamste is. Na zo’n 20 jaar met verschillende Healing- en Readingtechnieken gewerkt te hebben, heb ik al m’n ervaring en inzichten hierin samengevoegd en verwerkt tot deze vorm.

Je zit tegenover me op een stoel, en je noemt je voor- en achternaam. Je kunt me aangeven waar je een healing op wilt/wat je dwars zit/waarin je iets wilt leren. Dit is echter niet per se nodig. Vervolgens kijk ik in het eerste deel van deze sessie vanuit readingniveau (helderziend) door de verschillende niveau’s heen en kijk ik naar je ziel, je licht, je essentie. En kijk wat er daar heel gemaakt kan (en wil) worden. Welke stukken/kwaliteiten heb je opgegeven van jezelf? Wat wil er wezenlijk (door je ziel) geleefd worden? Ik geef je terug wat ik waarneem en wat er wezenlijk speelt. Je kunt je vragen blijven stellen en we zijn in communicatie.

Het tweede deel van deze “sessie voor je Ziel” doe ik een healing op een diepgaand niveau. Een zogenaamde Trance Medium healing. Vanuit een ruimte buiten het lichaam. Het enige wat je nu hoeft te doen is ontvangen. Ik raak je hierbij niet aan. Deze healing doe ik met m’n ogen gesloten in het energetische veld. Ik maak je ruimte schoon. Kijk ook wat er verstoort en wat er in de weg zit. En kijk ook wat er geleefd wil worden. En breng je ziel daarmee weer in contact, met deze ruimte, deze helderheid.Je energie en ziel wordt naar een hoger (oorspronkelijk) trillingsniveau gebracht. In wezen zet ik je in het licht.

Resultaat

Vaak komt er een grote rust over je. Je komt meer in je essentie waar je weet dat “alles goed is”. Je komt in een helderheid voor jezelf. Maakt meer weloverwogen keuzes. Vanuit een innerlijk weten. Het effect van een Sessie voor je Ziel werkt een hele tijd door en brengt zo ook veranderingen in je dagelijks leven. Meer woorden ga ik er hier niet aan geven. Het is veel meer een kwestie van ervaren.

Deze sessies vragen van mij focus en afstemming. Daarom doe ik deze sessies geconcentreerd op slechts twee dagen per maand. Je kunt een Sessie voor je Ziel reserveren door me even een mail te sturen. Deze sessies zijn allemaal in Hengelo, en als je verder weg woont is het ook mogelijk om dit telefonisch (via Skype) te doen (voor mij maakt dit weinig verschil). Soms doe ik deze sessies één of twee dagen op locatie, elders in Nederland. Wil je daarvan op de hoogte blijven, meld je dan aan voor m’n nieuwsbrief. Een Sessie voor je Ziel duurt maximaal zo’n drie kwartier (het effect uiteraard veel langer) en je bijdrage is €99,-.

Maak nu gelijk een afspraak met me via de mail.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak