DiepZielsessie® door studenten

Je kunt nu ook een individuele sessie ontvangen van studenten uit de opleiding DiepZielduiken®. Tijdens een DiepZielsessie® krijg je direct helderheid in je leven(svragen).

In en om je lichaam stroomt energie. Als de energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel en kan je zelfs ziek worden. De oorzaken zijn vaak (oude) patronen of denkbeelden die niet meer bij je passen, teveel spanning, onverwerkte emoties en onverwerkte ervaringen.

Tijdens een DiepZielsessie® maken we contact met je ziel, je essentie, met wie je in wezen bent. Het is dan interessant om te kijken naar wat je werkelijk beweegt, waar je passie zit, wat je beweegredenen zijn, je wezenlijke verlangens, je kwaliteiten. Daarnaast is het ook nuttig om te kijken naar wat je blokkeert, wat je in de weg zit.

Vervolgens kijken we dan naar wat jou op dit moment wezenlijk verder kan helpen. Hoe je in vrijheid jouw unieke pad kunt bewandelen. In de DiepZielsessies die we doen zit altijd veel helende informatie. Er ontstaat diepgaande ruimte voor verandering.

We nemen ruim de tijd voor je vragen, de sessie duurt zo’n 5 kwartier. Deze wordt gedaan door 2 of 3 gevorderde studenten. Je mag de rsessie ook opnemen zodat je deze later kunt terugluisteren.

Je gaat in ieder geval met heel veel helderheid (en heling) weer naar huis!

We kunnen ook een Themasessie doen:

Relatie(s): We lezen de dynamiek in je relatie en wat jullie beiden ondersteunt. Wat helpt jullie nu verder.
Werk/Loopbaan: We lezen de dynamiek in je werk. Wat er nodig is om werkelijk met plezier door je werkzame leven te gaan.
Familie: We lezen de dynamiek in je geboortefamilie. Ouders en broers/zussen. Ieders rol, familiethema en wat nu wezenlijk verder helpt.

De DiepZielsessies worden gedaan onder supervisie van de docenten uit de opleiding DiepZielduiken®. En het mooie is: Je bijdrage is slechts €25,-.

Klik hier voor de data of om direct een afspraak te maken.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak