BRIGHT-programma


Een krachtige en inspirerende reis naar vervulling

Start vandaag nog met b.r.i.g.h.t.! Comfortabel vanuit je thuissituatie, op het moment dat het jou schikt.
Zet een grote stap in je persoonlijke bewustwording en ont-wikkeling door het doen van het geheel nieuwe en unieke B.R.I.G.H.T. programma. In het B.R.I.G.H.T. programma ga je vanuit je thuisomgeving Groeien in Bewustzijn, Intuïtie, Vitaliteit en Balans. 

Met jouw persoonlijke inlogpagina kun je 7 dagen per week, 24 uur per dag (gedurende een jaar lang) onbeperkt de meditaties afluisteren. Op alle plaatsen ter wereld met een internetverbinding. Óók via je mobiele telefoon/tablet of wifi kun je deze meditaties doen.

Dit persoonlijk ontwikkelprogramma heeft de toepasselijke naam BRIGHT. Je kijkt namelijk vanuit Helderheid naar je proces. Bright betekent Helder, maar is ook een acroniem van:

  • Bewustworden
  • Realiseren
  • Intuïtie en Inspiratie
  • Groeien
  • Healen
  • Toepassen

Dit zijn wezenlijk de stappen die je samen met de andere deelnemers doorloopt in dit programma. De meditaties zijn krachtig en hebben een diepgaande werking. De eerste keer doe je ze in de volgorde van start tot eind. Daarna kun je naar keuze jouw favoriete meditaties doen.

“Alsof het zo moest zijn maakte ik kennis met je meditaties en ik wil je laten weten dat die veel indruk op me hebben gemaakt! Dank je wel voor het raken van de essentie van mijn leven op dit moment!” – Annemiek

Inmiddels hebben duizenden mensen deelgenomen aan de Online Chakra-Meditaties. Geluidsmeditaties die Vitaliteit, Balans en Rust brengen. Zo hebben mensen me gemaild over prachtige veranderingen ten goede in hun leven. Van veel deelnemers hoorde ik dat ze graag verder willen. Daarom heb ik het BRIGHT programma ontwikkeld. Je kunt nu heel voordelig deelnemen aan dit pakket van 21 plús 12 unieke nieuwe meditaties die diepe transformatie teweeg brengen.

Het BRIGHT programma biedt je naast de 21 ChakraMeditaties 12 UNIEKE MEDITATIES OVER LOSLATEN, HELEN, CREËREN EN MANIFESTEREN. Samen met de ChakraMeditaties heb je dan in totaal 33 meditaties (ruim 11 uur!). Iedere meditatie met een ander thema. Je hebt een volledig jaar online toegang. Log in wanneer je wilt, vanaf iedere plek wereldwijd bereikbaar.

“Na de meditatie met de healing van ’t 7e Chakra, “tintelde” m’n lichaam helemaal, ik voelde de Energie bruisen van het 1e Chakra helemaal naar boven naar het 7e Chakra! En er is zoveel RUST over me gekomen, alles is goed en ik kan op mezelf vertrouwen! Dank je wel voor jouw kundige én liefdevolle begeleiding.” – Marga

Het BRIGHT programma is voor mensen die al enige ervaring hebben met energiewerk, óf die de 21 helende chakrameditaties al hebben gedaan. Mensen die vanuit vrijheid én authenticiteit hun leven willen leven. Mensen die bereid zijn zichzelf onder ogen te zien en vandaaruit zichzelf willen (leren) Healen. Om zo ruimte te creëren voor dát waar ze wezenlijk naar verlangen. Mensen die deelnemen aan mijn programma’s ervaren vaak:

  • Meer vitaliteit
  • Meer innerlijke rust
  • Ontspanning
  • Een groter zelf-bewustzijn: Helder hebben waar je voor kiest in je leven

“Zo heerlijk relaxt en ontspannen dat ik me voel na elke meditatie. Ook de ‘niks moet, wees mild voor jezelf’ woorden, zorgden er bij mij voor dat ik vrij vlug ontspanning voel. Ik sta echt meer in mijn kracht nu en ben gegroeid …. Heerlijk gevoel!!” – Ann

Bestel jouw persoonlijke toegangscode via deze link. Na betaling krijg je direct toegang tot het BRIGHT-programma. Je krijgt een account gemaild waarmee je direct kunt inloggen bovenaan deze website via de button “inloggen”.

Op deze pagina kun jij kiezen welke meditatie jij op dat moment wilt doen. Ga lekker zitten of liggen en start je meditatie!

“Ik ervaar de meditatie-oefeningen en jouw werkwijze als een ruimtescheppende sfeer waarin ik kan groeien, en niet geremd wordt doordat mij bijvoorbeeld dingen opgelegd worden. Dank je wel voor deze bijzondere ervaring!” – Martin

Wat: Onbeperkt toegang tot 21 ChakraMeditaties en 12 verdiepende en unieke meditaties gedurende een jaar lang, plus een bonusmeditatie. In totaal heb je dan 34 meditaties! (Indien je daarna nog wilt verlengen dan kan dat voor €49,- per jaar).
Aantal meditaties: 34 meditaties die je steeds meer in je eigen kracht brengen. In totaal ruim 11 uur aan materiaal!
Locatie: Bij jou thuis, of waar je ook maar bent met je Smartphone, Laptop of Tablet met internetverbinding!
Data: Na aanmelding krijg je direct jouw gebruikersnaam en wachtwoord gemaild. Indien je al een account hebt (gratis meditaties) dan blijft dit hetzelfde. Vervolgens heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle meditaties (doe ze zo vaak als je wilt, en wanneer je maar wilt).
Aanmelding: Voor directe toegang tot al deze meditaties meld je jezelf aan via deze link. Je krijgt dan direct een bevestigingsmail met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.
Prijs: De bijdrage voor het volledige BRIGHT programma is €247,-. (Indien je daarna nog wilt verlengen dan kan dat voor slechts €49,- per jaar).

Wie heeft deze meditaties ontwikkeld?

Deze meditaties zijn ontwikkeld door Hans van den Boomen  van Essentiecoaching.nl. Ik werk al ruim 25 jaar als Reader, Healer en Coach, en verzorg professionele opleidingen in Healing en Reading. In mijn werk breng ik je (meer) in contact met je Ziel, je Eigen Wijsheid, kwaliteiten en mogelijkheden. Ik laat je zien en ervaren hoe je dáár kunt komen waar je wezenlijk wilt zijn met je-Zelf. Vanuit helderheid, en praktische toepasbaarheid. Zodat je kunt leven vanuit enthousiasme, bewuste keuzes en vrijheid.

Stel me een vraag via mail als je meer wilt weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen.

De werkelijke waarde van dit programma is wellicht niet in euro’s uit te drukken. Veel deelnemers hebben in hun leven grote positieve veranderingen gerealiseerd. Door het aantal deelnemers kan ik dit programma heel voordelig aanbieden. Je bijdrage voor het complete BRIGHT programma in combinatie met de 21 Helende Chakra Meditaties is €247,-. Zie hier.

Je gebruikersnaam is persoonlijk

Na ontvangst van je betaling krijg je direct je gebruikersnaam en wachtwoord gemaild. Let op: Dit is persoonlijk en niet overdraagbaar! Als blijkt dat een gebruikersnaam en wachtwoord gedeeld wordt met anderen (tegelijkertijd inloggen vanaf meerdere IP-adressen), dan wordt deze gebruikersnaam geblokkeerd zónder restitutie van je betaling.

Je kunt het BRIGHT programma ten alle tijde aanschaffen door op DEZE LINK te klikken. Indien je nog vragen aan me hebt, stuur me dan even een mail. Tot snel!

Hans van den Boomen

Dit zijn alle 34 Meditaties:

Dag 1: Thuiskomen in je lichaam

Dag 2: Healing van je Hartchakra

Dag 3: Hartchakra, ruimte in je hart

Dag 4: 1e Chakra, Aarden

Dag 5: Healing van je 1e Chakra

Dag 6: 2e Chakra, Creatieve kracht

Dag 7: Healing van je 2e Chakra

Dag 8: 3e Chakra, ruimte voor jezelf

Dag 9: Healing van je 3e Chakra

Dag 10: Healing van je 5e Chakra

Dag 11: Je klank als heler, Soundhealing

Dag 12: Healing van je 6e Chakra

Dag 13: 6e Chakra, ruimte voor Helder Zien

Dag 14: Healing van je 7e Chakra

Dag 15: Heel jezelf, én heel de ander 

Dag 16: Chakrabalans Deel 1

Dag 17: Chakrabalans Deel 2

Dag 18: Centreren in je lichaam en ruimte

Dag 19: Met vitaliteit door je dag

Dag 20: Ontspannen gaan slapen, Het loslaten van je dag

Dag 21: Ontspannen gaan slapen, Dromen over je verlangen

Bonus: Energetisch Clearen van je naam

Bright 1: Ruimte voor je verlangen

Bright 2: Geven en ontvangen

Bright 3: Loslaten, stromen en vrijheid

Bright 4: Van moeten naar mogen, vrijheid in Zijn

Bright 5: Ruimte voor jouw groei

Bright 6: Balans tussen ratio en intuïtie

Bright 7: Je intuïtie toelaten

Bright 8: In contact met je innerlijk kind

Bright 9: Heel en reinig je chakra’s, flexibiliteit in je leven

Bright 10: Havingness, je vermogen om te ontvangen

Bright 11: Ruimte voor Levensenthousiasme

Bright 12: Wegdromen kan heel fijn zijn

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Maak hier je afspraak