Aanmelden

Je kunt je hier enkel aanmelden voor de Opleiding.

Al mijn overige aanbod (en ook de opleiding) vind je in de winkel.

  Ik meld me aan voor de Training/Opleiding:


  Ik maak nu een aanbetaling over van €100,- op IBAN NL69 INGB 0005173340 t.n.v. Essentiecoaching, Hengelo o.v.v. de cursusnaam met aanvangsdatum. Voor het resterende cursusgeld krijg ik een bevestiging gemaild.
  Tevens ga ik akkoord met de voorwaarden zoals hieronder beschreven.

  Voorwaarden

  Mocht een geplande startdatum van een cursus of workshop vanuit mij (Hans van den Boomen – Essentiecoaching) niet doorgaan, dan bied ik je een alternatieve datum aan. Indien je daar dan niet aan wilt deelnemen, dan krijg je je betaalde cursusgeld retour, mits je nog geen enkel datum hebt deelgenomen.

  Bij een cursus kun je tot 21 dagen voor de eerste les afmelden. Je krijgt dan het betaalde cursusgeld minus de €100,- aanbetaling retour. Bij afmelding in de 21 dagen voor de eerste les krijg je 50% retour, oftewel ben je 50% van het volledige cursusgeld verschuldigd. Bij afmelding na start van de cursus vindt er géén restitutie meer plaats.

  Bij een dagworkshop is teruggave bij verhindering van jouw kant niet mogelijk. Je deelname kan dan wel opgeschort worden naar de eerstvolgende mogelijkheid tegen een bijdrage van 50% van de deelnameprijs.

  Deel dit via:

  Gratis 20 minuten sessie

  Maak hier je afspraak