Workshop: Vrouw Zijn

Een dag over verschillende facetten van vrouw-zijn. Het ontdekken en gaan stromen van jouw unieke vrouwelijke energie. Deze dag gaat ook over vrijheid. Waar, wanneer en hoe vaak wil jij jouw kracht en energie gebruiken? Mag je die ook helemaal voor jezelf inzetten? 

Vrouwen stromen vrouwelijke energie, zoals mannen mannelijke energie stromen. Dit gaat vanzelf en is gekoppeld aan een vrouwelijk of mannelijk lichaam. En omdat iedere vrouw uniek is geldt dat ook voor vrouwelijke energie.

In sommige situaties zal je energie makkelijker stromen dan in andere. Een aantal zaken kunnen daarbij een rol spelen oa: opvoeding, vrouw beelden in de wereld, eerdere ervaringen , je relatie met je lichaam.

Deze dag gaan we een aantal van die zaken onderzoeken. Helder maken, bewust krijgen. Zodat jij steeds meer jouw eigen vrouwelijke energie kan stromen en inzetten wanneer jij wil en hoe jij wil.

Vrouwen hebben de magische kwaliteit van het kunnen creëren van leven. Deze enorme creatieve energie komt met een vrouwenlichaam. Dat maakt ook dat vrouwen vaak heel goed kunnen zorgen voor een ander. Bij veel vrouwen is het hartchakra vaak een (over) actief chakra.

Het kunnen creëren van leven, het verzorgen en beschermen en de daarbij behorende verantwoordelijkheid kan maken dat er heel veel energie gaat naar anderen. Het “scannen” van de omgeving, in stand houden van alle verbindingskoorden, “dragen” van mensen in je hart. Vaak ook nog gevoed door bewust of onbewuste verwachtingspatronen, perfectiebeelden en pijn.

Vaak is er heel veel energie die ingezet wordt voor anderen. Meestal heb je dit zelf niet eens zo in de gaten dat het gebeurt. Het “sluipt” er vaak in. Er kan zo’n vicieuze cirkel ontstaan van vermoeidheid of zelfs uitputting, lichamelijke klachten, mentale disbalans, geen plezier meer, etc.

Als een vrouw haar vrouwelijke energie helder stroomt, bewust, op haar eigen unieke manier zal er naast een andere relatie met zichzelf en haar lichaam ook een andere heldere relatie ontstaan met haar omgeving.

Het begint met een “hallo” van en met andere vrouwen. De erkenning waar we staan op dit moment. Het kan zo helend zijn om dit te delen in een groep vrouwen. Waar ruimte is voor ieder haar unieke vrouwelijke stroom en uiting.

Wil je meedoen met deze bijzondere dag? Meld je dan gelijk aan via DEZE LINK. Eerst nog meer informatie? Lees dan hieronder verder.

Alle informatie over deze dag

Dit is een workshop waarbij je inzichten verwerft en deze stevig integreert in je lijf. Het werkt heel krachtig om dit samen met andere vrouwen te doen. We werken met visualisatie, beweging, lichaamswerk, meditatie, contactoefeningen en humor.  We gaan er van uit dat je wel al bekend bent met de basis van energiewerk / stromen van energie (heb je hier geen ervaring mee dan krijg je vooraf verschillende oefeningen en meditaties gemaild).

We starten deze dag met het gezamenlijk stromen van energie. Vervolgens ga je oefeningen en meditaties doen rondom het thema “” Vrouw Zijn”. Hierbij doe je ook oefeningen in tweetallen en groepjes.

Wat: Dagworkshop “Vrouw Zijn”.
Datum: Zaterdag 7 april 2018.
Locatie: Cursusruimte Essentiecoaching, Hengelo (OV).
Tijd: Vanaf 9.30 uur ontvangst met koffie/thee/iets lekkers. Gezamenlijk programma van 10.00 – 16.30 uur.
Investering: €125,-.
Aanmelding: Via deze link of middels de button hieronder. Je bent dan zeker van een plek. Na aanmelding krijg je binnen drie dagen een bevestiging in je mail (check deze dus goed!) met alle verdere informatie.

Ik doe mee!

Wie verzorgt deze dag?

Deze dag wordt gegeven door Annemarie Polderman van Essentiecoaching.nl. 

Voor mij was het moment dat ik echt kon ervaren wat het betekent om me te verbinden met mijn vrouwelijke energie een enorme eyeopener.  Het was voor mij een heel groot verschil of ik een “gewone” gronding creëerde of een “vrouwelijke” gronding. Vanaf dat moment is het ook een ontdekkingsreis: wat is mijn unieke informatie? Waar zijn overeenkomsten met andere vrouwen?

Het mooie is dat informatie ook altijd in beweging is. Iedere situatie is anders en er zijn altijd nieuwe fases in je leven. En daarbij is het heel prettig of misschien wel essentieel om in verbinding te zijn met je eigen vrouwelijke energie. Én dit helemaal van jezelf te maken.

Aanmelden voor deze dag doe je via deze link. Je bent dan zeker van een plek, en ontvangt vervolgens alle informatie. Heb je vooraf echter nog een vraag, mail me dan gerust even.
Ik hoop van harte je op deze dag persoonlijk te ontmoeten!

Annemarie Polderman

Deel dit via:

Ontvang een Reading van studenten

Nu direct afspreken