Man Zijn

Een dag in een groep met mannen. Deze dag gaat over vrijheid. Vrijheid van jouw unieke wijze van Man Zijn.

Kun je jouw unieke rol oppakken als man? Verantwoording dragen voor je hartsverlangen? Je leven (be)leven zoals je hart je ingeeft?

“Het was een heerlijke dag, met diepgang, ontroering, herkenning, erkenning, ontspanning en lachen samen met andere mannen. Ook het besef van de energie en kracht van de mannen die al duizenden jaren mij voorgingen, heeft mij diep geraakt. De vreugde die ik voel om mijn leven vooral te leven zoals het bedoeld is. Het mannelijke én het vrouwelijke verenigd in evenwicht.  Jeroen

Het opgeven van je authenticiteit

De wereld om ons heen is overvloedig met beelden over hoe en wat een man zou moeten zijn. Wat jij zou moeten zijn. Wat een “echte” man is.

Dit kan brengen dat je (onbewust) continu in strijd bent met deze beelden: Je wilt er aan voldoen of je wijst ze af.

Beelden waardoor jij jeZelf kan afwijzen maar ook de mannen om je heen.

“Na de mannendag had ik opnieuw wat ik steeds vaker heb na een Essentiecoaching bezoek. Ik merk dat ik steeds meer op Mijn Eigen Benen sta. Bij de mannendag kwamen weer oude en ‘vergeten'(?) overtuigingen naar boven en ook ervaringen van ‘gemis’. En daardoor leer ik mezelf beter kennen. En keuzes maken. Wat wil ik. De mannentaal, mannenhumor, mannenplezier, herkenning werkten als een tierelier van verbinding.” – Gerard

Kracht vanuit het Hart

Workshop Man Zijn

Hoe zou het zijn als je je mannelijke kracht werkelijk verbindt met je hart?

Dit vraagt een afdalen naar je diepste kern. Je angsten, je verdriet, je boosheid onder ogen zien. Waarna je er mee kunt zijn. En alles wat in je leeft kunt omarmen.

Juist dan kun je de stap maken dat je los van goedkeuring van anderen je leven vormgeeft.

Dat je je leven gaat (be)leven zoals je hart je ingeeft.

“Het was een fantastische workshop! Een duidelijk verhaal met een goede dosis humor. Het heeft me bewustzijn gebracht door mezelf aan te kijken zonder er gelijk een oordeel over te hebben. Het heeft me onder andere inzichten gegeven over familiebanden en mijn gedrag. Deze workshop is een aanrader voor elke man die zichzelf durft aan te kijken, en met visie én plezier door het leven wil gaan!” – Dennis

Het omarmen van je Man Zijn

In deze workshop ga je jezelf vrijmaken van collectieve beelden. Beelden over wat jij als man zou moeten zijn. Beelden uit reclame, media, religie, maatschappij, enz.

Daarmee wordt je (weer) meer autonoom. En omarm je jouw Eigen-Wijze van man Zijn. Zodat jij steeds meer jouw eigen unieke Zelf leeft en inzet wanneer jij wilt en hoe jij wilt.

Je neemt verantwoording voor jóuw leven. Je hebt je verlangen en je visie helder en neemt hier verantwoording voor. Je houdt op met verschuilen achter anderen of omstandigheden.

Als je deze mannelijke energiestroom binnen jeZelf omarmt kun je ook veel oprechter andere mannen en vrouwen zien. Je gaat werkelijk zien wie de ander is. Daarmee wordt je ook een veel leuker mens voor je omgeving. Het is dan helder voor je omgeving wie je bent, waar je voor staat en wat men aan je heeft.

“Een dag optrekken met mannen geeft een eigen dynamiek. Hoogtepunt voor mij was de oefening waarin een stuk ‘lichaamswerk’ zat! Loskomen van mijn hoofd, door het lichaam aan het werk te zetten, te uiten van mijzelf wat er in mij opkomt. Prachtig. Voor mij is de ‘mannendag’ een aanrader geworden, doordat er in zo’n groep iets unieks ontstaat, maar ook door de relaxte manier waarop Hans de groep heeft geleid!” – Hans Frielink

Wil je meedoen met deze bijzondere dag? Meld je dan gelijk aan via DEZE LINK. Eerst nog meer informatie? Lees dan hieronder verder.

Alle informatie over deze dag

Dit is een workshop waarbij je inzichten verwerft en deze stevig integreert in je lijf. Het werkt heel krachtig om dit samen met andere mannen te doen. We werken met visualisatie, beweging, lichaamswerk, meditatie en (zeker ook) humor.

Wat: Dagworkshop “Man Zijn”.
Datum: Vrijdag 3 december 2021.
Locatie: Cursusruimte Essentiecoaching, Hengelo (OV).
Tijd: Vanaf 9.30 uur ontvangst met koffie/thee/iets lekkers. Gezamenlijk programma van 10.00 – 16.30 uur.
Investering: €147,-.
Aanmelding: Via deze link of middels de button hieronder. Je bent dan zeker van een plek. Na aanmelding krijg je binnen drie dagen een bevestiging in je mail (check deze dus goed!) met alle verdere informatie.
COMBINATIEWORKSHOP: Wil je echt de diepte in dan volg je deze workshop in combinatie met de workshop “Naar diepgang en verbinding in je relaties” op 20 november. Deze twee workshops vullen elkaar perfect aan. Je totaalbijdrage voor 2 workshops is dan géén €294,- maar slechts €225,-. 

Ik doe mee!

Hans van den Boomen

Wie verzorgt deze dag?

Deze dag wordt gegeven door Hans van den Boomen van Essentiecoaching.nl. 

Met name het energiewerk en de mannenworkshops in het energiewerk hebben me veel gebracht. Het telkens weer uitgaan van je unieke eigen energiestroom als man. Verbinding met deze levenskracht, oorspronkelijk en zonder inkleuring van buitenaf. Dat is wat ik je wil laten ervaren, erkennen en herkennen in deze workshop. Je bent welkom man!

Aanmelden voor deze dag doe je via deze link. Je bent dan zeker van een plek, en ontvangt vervolgens alle informatie. Heb je vooraf echter nog een vraag, mail me dan gerust even.
Ik hoop van harte je op deze dag persoonlijk te ontmoeten.

Hans van den Boomen

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken