Workshop: Man Zijn

Een dag over verschillende facetten van Man Zijn. Het ontdekken en stromen van jouw unieke mannelijke energie in een groep met mannen. Deze dag gaat met name over vrijheid. Vrijheid van jouw unieke wijze van Man Zijn.

Mannen stromen mannelijke energie, zoals vrouwen vrouwelijke energie stromen. Dit gaat vanzelf en is gekoppeld aan een mannelijk of vrouwelijk lichaam. En omdat iedere man uniek is geldt dat ook voor mannelijke energie.

In sommige situaties zal je energie makkelijker stromen dan in andere. Een aantal zaken kunnen daarbij een rol spelen oa: opvoeding, man beelden in de wereld, eerdere ervaringen , je relatie met je lichaam.

Deze dag gaan we een aantal van die zaken onderzoeken. Helder maken, bewust krijgen. Zodat jij steeds meer jouw eigen mannelijke energie kan stromen en inzetten wanneer jij wilt en hoe jij wilt.

Het opgeven van je authenticiteit

De wereld om ons heen is overvloedig met beelden over hoe en wat een man zou moeten zijn. Wat is een “echte” man. Dit kan brengen dat je continu in competitie bent of gaat met deze beelden: Je probeert ze na te streven en er aan te voldoen waarmee je jeZelf afwijst. Óf je wijst deze beelden af, maar daarmee vaak ook andere mannen.

De meeste mannen zijn opgevoed door een vrouw. Hun moeder. Met hoeveel liefde je ook door je moeder bent grootgebracht, ze weet één ding niet: Hoe je mannelijke energie stroomt. Hoe je als man in je eigen unieke energiestroom veiligheid kunt ervaren. Veel mannen geven aan makkelijker met vrouwen te kunnen zijn dan met mannen. Dit is het verhaal met hun moeder.

Het omarmen van je Man Zijn

In deze workshop ga je jezelf vrijmaken van collectieve beelden. Beelden over wat jij als man zou moeten zijn. Beelden uit reclame, media, religie, maatschappij, enz.

Daarmee wordt je meer autonoom in je uniciteit. En omarm je jouw wijze van man Zijn. Zodat jij steeds meer jouw eigen mannelijke energie stroomt en inzet wanneer jij wilt en hoe jij wilt.

Als je deze mannelijke energiestroom binnen jeZelf omarmt kun je ook veel oprechter andere mannen zien. Je gaat werkelijk zien wie de ander is.

Als je als man je mannelijke energie helder stroomt, bewust, op je eigen unieke wijze zal er naast een andere relatie met jeZelf en je lichaam ook een andere heldere relatie ontstaan met je omgeving.

Het begint met een “hallo” van en met andere mannen. De erkenning waar we staan op dit moment. Het kan zo helend en aardend zijn om dit te delen in een groep mannen. Waar ruimte is voor ieder zijn unieke mannelijke stroom en uiting.

Wil je meedoen met deze bijzondere dag? Meld je dan gelijk aan via DEZE LINK. Eerst nog meer informatie? Lees dan hieronder verder.

Alle informatie over deze dag

Dit is een workshop waarbij je inzichten verwerft en deze stevig integreert in je lijf. Het werkt heel krachtig om dit samen met andere mannen te doen. We werken met visualisatie, beweging, lichaamswerk, meditatie, contactoefeningen en humor.

We starten deze dag met het gezamenlijk stromen van energie. Vervolgens ga je oefeningen en meditaties doen rondom het thema “Man Zijn”. Hierbij doe je ook oefeningen in tweetallen en groepjes.

Wat: Dagworkshop “Man Zijn”.
Datum: Vrijdag 19 oktober 2018.
Locatie: Cursusruimte Essentiecoaching, Hengelo (OV).
Tijd: Vanaf 9.30 uur ontvangst met koffie/thee/iets lekkers. Gezamenlijk programma van 10.00 – 16.30 uur.
Investering: €95,-.
Aanmelding: Via deze link of middels de button hieronder. Je bent dan zeker van een plek. Na aanmelding krijg je binnen drie dagen een bevestiging in je mail (check deze dus goed!) met alle verdere informatie.

Ik doe mee!

Wie verzorgt deze dag?

Deze dag wordt gegeven door Hans van den Boomen van Essentiecoaching.nl. 

Met name het energiewerk en de mannenworkshops hierin hebben me veel gebracht. Het telkens weer uitgaan van je unieke eigen energiestroom als man. Verbinding met deze levenskracht, oorspronkelijk en zonder inkleuring van buitenaf. Dat is wat ik je wil laten ervaren, erkennen en herkennen in deze workshop. Je bent welkom man!

Aanmelden voor deze dag doe je via deze link. Je bent dan zeker van een plek, en ontvangt vervolgens alle informatie. Heb je vooraf echter nog een vraag, mail me dan gerust even.
Ik hoop van harte je op deze dag persoonlijk te ontmoeten.

Hans van den Boomen

Deel dit via:

Ontvang een Reading door studenten

Nu direct afspreken