Vrouw Zijn

Kracht verbinden met zachtheid. Luisteren naar jouw innerlijke stem en verlangen. Loskomen van maatschappelijke druk en wat anderen van je denken. Je laten dragen door jouw vrouwelijke essentie in verbinding met andere vrouwen.

Gelijkheid én Verwarring

In de jaren 60/70 ontstond er in Nederland een feministische golf die stond voor gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Dit heeft ons vrouwen veel gebracht maar ook gekost. We zijn ons aan gaan passen aan mannelijke principes en waarden i.p.v. ons vanuit ons vrouw-zijn te manifesteren.

Waar in veel andere culturen vrouwen elkaar vooral helpen en ondersteunen is het in onze cultuur vaak een kwestie van “ik doe het wel alleen”. En zoeken we vaak steun bij onze partners i.p.v. de vrouwen om ons heen.

In mijn praktijk waar ik sinds 2001 dagelijks werk met individuele cliënten en stellen zie ik dat zowel bij mannen en vrouwen er veel verwarring is ontstaan op het vrouw- en man zijn met innerlijke en relationele conflicten tot gevolg.

Verbinden met je Vrouw Zijn

Zelf ben ik opgegroeid in een generatie vrouwen die hard werkten. En zichzelf veel wegcijferden. In mijn leven paste ik me (ook) vaak aan.

Het zorgen voor anderen was vaak makkelijker dan het zorgen voor mezelf.

Door de opleidingen die ik volgde leerde ik me weer opnieuw toe te vertrouwen aan vrouwen en ontdekte dat door zacht te zijn voor mezelf ik beter kon voelen wat ik werkelijk wilde in het leven. Door me meer met mijn vrouw-zijn te verbinden kon en kan ik mijn eigen vrijheid meer leven.

Ik zie het als mijn missie om vrouwen in contact te brengen met hun vrouw-zijn. Zich weer toe te vertrouwen aan andere vrouwen en werkelijk vanuit hun vrouwelijke essentie, vanuit vrijheid, te leven.

Je onderzoekt patronen vanuit de vrouwen- en mannenlijn.

Door middel van meditatie kom je in contact met jouw vrouwelijke essentie en laat je los wat in de weg staat om dat werkelijk vanuit vrijheid te leven.

Vanuit beweging laten we los en ontdekken onze speelsheid en sensualiteit.

Door wie

Marleen Boon

Deze dag wordt gegeven door Marleen Boon – van der Weij van “Lev in je leven”.

Marleen is een expert in systemisch werken binnen relatie-dynamieken. Het systemisch werken geeft je de gelegenheid om zélf inzichten te verwerven en te ervaren op een een heel diep niveau.

Wil je meedoen met deze bijzondere dag? Meld je dan gelijk aan via DEZE LINK. Eerst nog meer informatie? Lees dan hieronder verder.

Alle informatie over deze dag

Dit is een workshop waarbij je inzichten verwerft en deze stevig integreert in je lijf. Het werkt heel krachtig om dit samen met andere vrouwen te doen.

We werken met visualisatie, beweging, lichaamswerk, meditatie, contactoefeningen en humor.

Wat: Dagworkshop “Vrouw Zijn”.
Data: Zondag 21 november 2021.
Locatie: Cursusruimte Essentiecoaching, Hengelo (OV).
Tijd: Vanaf 9.30 uur ontvangst met koffie/thee/iets lekkers. Gezamenlijk programma van 10.00 – 16.30 uur.
Investering: €147,-.
Aanmelding: Via deze link of middels de button hieronder. Je bent dan zeker van een plek. Na aanmelding krijg je binnen drie dagen een bevestiging in je mail (check deze dus goed!) met alle verdere informatie.
COMBINATIEWORKSHOP: Wil je echt de diepte in dan volg je deze workshop in combinatie met de workshop “Naar diepgang en verbinding in je relaties”. Deze twee workshops vullen elkaar perfect aan. Je totaalbijdrage voor 2 workshops is dan géén €294,- maar slechts €225,-. 

Ik doe mee!

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken