Vrouw in de overgang

Vrouwencirkel – vrouw in de overgang

Samen Zijn en delen over wat je tegenkomt in deze bijzondere fase van je leven, om te verbinden en te verdiepen.

Je transformatie

Misschien ken je het wel, langzaamaan verandert er van alles, of plots zit je er midden in. Je wordt om de haverklap badend in het zweet wakker, overdag wordt je overvallen door opvliegers, of heb je last van stemmingswisselingen, ben je intens moe maar slapen kan je niet, daalt je libido, verandert je huid,  je haren en zeer waarschijnlijk ook je houding tov het ‘zorgen voor’.

Om zomaar een greep uit het hele scala van overgangsklachten te noemen en om nog maar te zwijgen over alle vragen en twijfels die dit alles kan oproepen. Je kent jezelf soms niet meer terug. Verwarring, onzekerheid en schuldgevoelens.

De één heeft er echt veel last van, de ander nauwelijks. Maar dat het een periode van diepe transformatie is, is wel duidelijk.

Een periode die je fysiek en/of emotioneel onderuit kan halen, die je kan doen wiebelen, die je anders in het leven kan doen laten staan (met alle onrust en vragen die dit oproept!) en die je uiteindelijk ook in je kracht kan zetten, waardoor je juist helemaal tot bloei kan komen in een nieuwe vorm.

Jezelf omarmen

Hoe fijn is het om dit te delen met ander vrouwen die in dezelfde fase zitten. Om samen te delen waar je tegenaan loopt, waar je last van hebt of juist waar je baat bij hebt, en zeer zeker ook wat deze transformatiefase je brengt.

Herkenning, erkenning en ondersteuning van elkaar krijgen waardoor het makkelijker wordt om ‘dat wat is’ te accepteren. Om vervolgens te kijken naar de vraag: wat heb jij nu nodig?

Met andere woorden: wat kan jou helpen om deze transformatie gemakkelijker door te komen?

Dat is precies wat de bedoeling is: elkaar ondersteunen in de transformatie naar een nieuwe fase, een nieuwe jij. Naar een diepere verbinding met jezelf als wijze krachtige vrouw.

1 keer per maand komen we samen om te Zijn en te delen. We doen verdiepende oefeningen in het thema vrouw-zijn in relatie tot de overgang en ronden de bijeenkomst af met een wellness-activiteit. Om volledig ontspannen weer naar huis te gaan.

De eerste bijeenkomst in januari is op zondag. Alle andere data zijn op vrijdagavond.

Alle informatie over deze bijeenkomsten

Wat: Vrouwencirkel – Vrouw in de overgang.
Data: Zondag 27 januari, vrijdag 15 februari, 8 maart, 5 april, 10 mei en 14 juni 2019. De data ná de zomer komen hier later te staan.
Locatie: Cursusruimte Essentiecoaching, Hengelo (OV).
Tijd op zondagen: Vanaf 9.30 uur ontvangst met koffie/thee/iets lekkers. Gezamenlijk programma van 10.00 – 12.30 uur.
Tijd op vrijdagen: Vanaf 18.30 uur ontvangst met koffie/thee/iets lekkers. Gezamenlijk programma van 19.00 – 21.30 uur.
Investering: €32,50 per keer. Je kunt ook een “3 dagen kaart” aanschaffen voor €75,-. Deze kun je opmaken in 4 bijeenkomsten. Je kunt dus een keer overslaan. Je bijdrage is dan dus maar €25,- per bijeenkomst.
Aanmelding: Via deze link of middels de button hieronder. Je bent dan zeker van een plek. Na aanmelding krijg je binnen drie dagen een bevestiging in je mail (check deze dus goed!) met alle verdere informatie.

Ik doe mee!

Wie verzorgt deze dag?

Deze dag wordt gegeven door Marina Frensel van Essentiecoaching.nl. 

Door middel van het energiewerk ben ik steeds dichter bij mezelf/mijn wezenskern, mijn eigen wijsheid, mijn eigen kracht en mijn Vrouw-Zijn gekomen. Ik heb mijn helderheid leren omarmen en in eigendom leren nemen. Hiermee heb ik een veel ruimer bewustzijn gekregen, innerlijke rust en autonomie over mijn leven als vrouw. Kortom ik ben veel gelukkiger!

Aanmelden voor deze dag doe je via deze link. Je bent dan zeker van een plek, en ontvangt vervolgens alle informatie. Heb je vooraf echter nog een vraag, mail me dan gerust even.
Ik hoop van harte je op deze dag persoonlijk te ontmoeten!

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken