Trance Medium Healing door studenten

Een Trance Medium Healing werkt op een diepgaand niveau. Tijdens deze Healing verhogen de healers hun energie. Daarbij brengen ze iets van hun energie buiten hun lichaam. Dit leidt tot een verhoogd en ruimer bewustzijn. Vanuit dit bewustzijn kun je een veel krachtiger Healing ontvangen; een Trance Medium Healing.

Werkwijze

Je kunt voorafgaand (en tijdens de Healing) je healingvraag stellen. Dit hoeft echter niet. De healers kijken naar je energiestroom en waar deze wordt belemmerd door energie of contracten die je ontgroeid bent. We kijken wat er verstoort en wat er in de weg zit. En we kijken wat er wezenlijk geleefd wil worden. Je wordt vervolgens steeds meer in lijn gebracht met je oorspronkelijke Essentie. Het enige wat jij hoeft te doen is ontvangen. We raken je niet fysiek aan.

Deze Healing doen we met de ogen gesloten in je energetische veld. Je energie en ziel wordt naar een hoger (oorspronkelijk) trillingsniveau gebracht. Het kan lekker zijn om de Healing met gesloten ogen te ontvangen. Dit hoeft echter niet. Met gesloten ogen kan het echter zijn dat je makkelijker loskomt van energie en patronen die niet meer kloppen. Je gaat als het ware wat dagdromen. Dit is prima. Je kunt het laten gebeuren ook al snap je met je ratio niet helemaal wat er gebeurt.

Een Trance Medium Healing duurt ca een half uur. Doe wel rustig aan na een Healing. Blijf gerust nog even nazitten en/of drink nog wat. Een Trance Medium Healing brengt verandering. Het is goed als je daar de ruimte aan geeft door in alle rust je lichaam te laten wennen. Indien je na de Healing nog vragen hebt stel ze dan gerust aan de aanwezige docent.

Het belangrijkste van de Healing is de ervaring, niet de woorden. In een Healing gebeurt veel meer dan woorden kunnen aangeven.

Door wie

Je ontvangt deze Trance Medium healing van studenten die minimaal drie jaar training doorlopen hebben in het helder waarnemen en het heling brengen in energiestromen op verschillende dimensies. Dit gebeurt onder supervisie van een docent.

Resultaat

Vaak komt er een grote rust over je. Je komt meer in je Essentie waar je weet dat “alles goed is”. Je komt in een helderheid voor jezelf. Maakt meer weloverwogen keuzes. Vanuit een innerlijk weten. Het effect van een Trance Medium Healing werkt een hele tijd door en brengt zo ook veranderingen in je dagelijks leven.

Er zijn vaste momenten waarop de studenten deze Trance Medium Healings doen. Het aantal plaatsen is beperkt. Je vindt de data HIER.  We vragen een symbolische bijdrage (€10,-) als commitment.

 

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken