Holistic Pulsing trainingsweek

Verbinding, Zachte kracht, Koestering, Heling en Ontspanning

Ervaar de helende kracht van Holistic Pulsing. Zes middagen achter elkaar helemaal voor jezelf!

Holistic Pulsing is een fijne en zachte massage methode die je in diepe, koesterende ontspanning met jezelf brengt. De verbinding met je lijf herstelt en verdiept zich. Je geest komt tot rust en ervaringen integreren. Je komt thuis in je lichaam.

In deze week leer je de fijne kneepjes van Holistic Pulsing. Je leert een sessie te geven vanuit afstemming met je zelf én de ontvanger. Je geeft én ontvangt behandelingen. Een mooi cadeau voor jezelf.

Wat is Holistic Pulsing?

Holistic PulsingEen Holistic Pulsing sessie ontvang je gekleed, liggend op een massagetafel. Holistic Pulsing kun je omschrijven als een zachte, wiegende beweging van het lichaam.

Een uitnodiging om los te laten en te ontspannen. Onbewust een herinnering aan de koestering en wiegende beweging die we als baby in het vruchtwater hebben ervaren.

De masseur stemt zich af op de ontvanger en sluit aan bij het eigen ritme van de cliënt. Soms stevig met grote bewegingen, met de uitnodiging los te laten en doorstroming te creëren. Het volgende moment rustig, zodat alles een plek kan vinden.

De basis is de afstemming met jezelf. Van daaruit stem je je af op de ontvanger. Dan ontstaat de behandeling, stromend en intuïtief. Magisch!

Je wordt beiden één met het ritmische veld. Eén met wie jij in wezen bent. Toch doet elke omschrijving tekort aan de ervaring. Kom ervaren!

Holistic Pulsing

Wat brengt deze week je?

  • Een unieke ervaring van diepe ontspanning en koestering.
  • Een gevoel van thuiskomen bij jezelf.
  • Meer lichaamsbewustzijn.
  • Betere afstemming met jezelf, in alle opzichten.
  • Je leert een volledige behandeling Holistic Pulsing te geven.
  • Je leert afstemmen op de cliënt en zijn/haar eigen ritme.
  • Je leert vanuit zelfvertrouwen jouw grenzen bewaken.
  • Plezier en magische momenten.

Marjolein Eriks

Marjolein EriksMijn naam is Marjolein Eriks. Ik begeleid en inspireer mensen om voluit te leven vanuit hun Ware Natuur, in ontspannen bezielde verbinding met hun lichaam.

Mijn passie is om je een gevoel van ‘thuiskomen bij jezelf’ te laten ervaren en weer in contact te brengen met jouw eigen lichaamswijsheid. Ik nodig de ziel uit zich meer te verbinden met het lichaam.

Als holistisch massagetherapeut en healer werk ik lichaamsgericht, waarbij ik gebruik maak van verschillende massagevormen, energiewerk en TRE® (Tension Releasing Exercises). Ik volg op intuïtieve wijze wat jouw wezen nodig heeft. Vanuit een diepe afstemming, aandacht en respect ontstaat elke sessie in een natuurlijke ‘flow’.

Ik help je jouw eigen antwoorden te vinden, zodat je keuzes maakt die passen bij wie jij in wezen bent, jouw Ware Natuur. Ik ontmoet je graag!

Alle informatie

Aantal lessen: 6 opeenvolgende middagen in één week. Lestijd 14.30 – 17.00 uur (de laatste dag van 14.30 – 17.30 uur).
Inclusief: Documentatie, certificaat van deelname, koffie/thee.
Groepsgrootte: Max 8 deelnemers.
Docent: Marjolein Eriks van Praktijk Origanum.
Locatie: Hengelo (ov), in de cursuslocatie van EssentieCoaching, Esrein 19A, Hengelo.
Overnachten: Er zijn enkele prachtige (en voordelige) overnachtingslocaties vlakbij. Mail ons even voor suggesties of kijk op Airbnb.
Data in 2021: 19 tot en met 24 juli 2021.
Investering: €425,00 (dit is INCLUSIEF BTW, oftewel €351,- ex BTW).
Meld je aan vóór 1 juni en je bijdrage is slechts €375,- (€309,92 ex BTW)
Aanmelden: Via deze link of mail/telefoon.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken