Telefonische Reading

Skype readingEen reading kan ook telefonisch of via Skype gedaan worden. Het principe blijft hetzelfde: ik stem me af op je energiestroom en geef je de informatie die ik waarneem, naar aanleiding van de vragen die je hebt. Een telefonische reading en/of InspiratieSessie duurt 1 uur.

Met name als je opziet tegen de reisafstand/tijd kan het handig zijn om een telefonische / Skype reading te doen. Voor de informatie die ik waarneem maakt het geen verschil. Voor een telefonische reading kun je vaak ook sneller bij me terecht.

We spreken vooraf een tijdstip af waarop ik je bel en hebben vervolgens een gesprek via de telefoon of Skype. Deze reading neem ik ook digitaal op zodat je deze later nog eens na kunt luisteren. Je krijgt deze dan vervolgens toegemaild.

Tijdens een telefonische aurareading maak ik kontakt met je wezenlijke niveau en stem ik me af op je energiestroom. Dit doe ik door regelmatig naar je naam te vragen. Ik kan dan onder andere kijken naar:

  • Hoe je in het leven staat, wat je nodig hebt
  • Bepalende ervaringen uit je leven die je in het nu belemmeren, en wat je kunt doen om het niet meer belemmerend te laten zijn
  • In hoeverre je contact maakt met je intuïtie, en wat je kunt doen om je er nog meer mee te verbinden
  • Hoe je in je man/vrouw energie zit, en thema’s op dit vlak
  • Je relatie met je omgeving (werk, vrienden, partner,familie)
  • Waar je krachten liggen
  • Wat je kunt doen om je energie vrij te laten stromen

Deze zaken lees ik vanuit veiligheid en respect. Je vragen zijn hierbij altijd het uitgangspunt. Tijdens de reading kun je me gewoon vragen blijven stellen.

Je investering in een online Reading via Skype/telefoon is €147,-. Wil je een factuur voor je bedrijf of werkgever dan komt hier nog BTW bij.
Ben je cursist dan is je bijdrage slechts €97,- voor een Skype-Reading (Voorwaarde is dat je in de Healing- of Readingopleiding zit die nog niet is afgerond).

Voor het maken van een afspraak kun je me mailen of direct via de webshop bestellen.

Deel dit via:

Gratis 15 minuten Helderheids-sessie

Nu direct afspreken