Online Reading

Skype readingEen reading kan ook telefonisch of via Skype gedaan worden. Het principe blijft hetzelfde: ik stem me af op je energiestroom en geef je de informatie die ik waarneem, naar aanleiding van de vragen die je hebt. Een telefonische reading en/of InspiratieSessie duurt 1 uur.

Met name als je opziet tegen de reisafstand/tijd kan het handig zijn om een telefonische / Skype reading te doen. Voor de informatie die ik waarneem maakt het geen verschil. Voor een telefonische reading kun je vaak ook sneller bij me terecht.

We spreken vooraf een tijdstip af waarop ik je bel en hebben vervolgens een gesprek via de telefoon of Skype. Deze reading neem ik ook digitaal op zodat je deze later nog eens na kunt luisteren. Je krijgt deze dan vervolgens toegemaild.

Tijdens een telefonische aurareading maak ik kontakt met je wezenlijke niveau en stem ik me af op je energiestroom. Dit doe ik door regelmatig naar je naam te vragen. Ik kan dan onder andere kijken naar:

  • Hoe je in het leven staat, wat je nodig hebt
  • Bepalende ervaringen uit je leven die je in het nu belemmeren, en wat je kunt doen om het niet meer belemmerend te laten zijn
  • In hoeverre je contact maakt met je intuïtie, en wat je kunt doen om je er nog meer mee te verbinden
  • Hoe je in je man/vrouw energie zit, en thema’s op dit vlak
  • Je relatie met je omgeving (werk, vrienden, partner,familie)
  • Waar je krachten liggen
  • Wat je kunt doen om je energie vrij te laten stromen

Deze zaken lees ik vanuit veiligheid en respect. Je vragen zijn hierbij altijd het uitgangspunt. Tijdens de reading kun je me gewoon vragen blijven stellen. Tijdens de Reading doe ik ook altijd een Healing.
Maak nu gelijk een afspraak via mail.

In en om je lichaam stroomt energie. Als de energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel en kan je zelfs ziek worden. De oorzaken zijn vaak (oude) patronen of denkbeelden die niet meer bij je passen, teveel spanning, onverwerkte emoties en onverwerkte ervaringen.

Tijdens een reading maak ik contact met je ziel, je essentie, met wie je in wezen bent. Het is dan interessant om te kijken naar wat je werkelijk beweegt, waar je passie zit, wat je beweegredenen zijn, je wezenlijke verlangens, je kwaliteiten. Daarnaast is het ook nuttig om te kijken naar wat je blokkeert, wat je in de weg zit.

Vervolgens kijk ik dan naar wat jou op dit moment wezenlijk verder kan helpen. Hoe je in vrijheid jouw unieke pad kunt bewandelen. In de Readings die ik doe zit altijd veel helende informatie. Er ontstaat diepgaande ruimte voor verandering.

> “Ik denk nog altijd in dankbaarheid en bewondering terug aan de Reading die ik ooit van je kreeg: was onderdeel van een belangrijk keerpunt in m’n leven.” – Sabien

Het benoemen van wat je beweegt en wat je belemmert geeft een stuk inzicht, bewustwording en ruimte om er iets mee te doen. De keuze wat je met deze informatie doet/niet doet blijft altijd bij jezelf, dat is jouw vrijheid. Het inzicht geeft je in ieder geval de mogelijkheid jezelf los te maken van patronen die niet meer bij je passen. Hiermee maak je meer ruimte voor jouw eigen unieke manier van zijn en genieten.

Je investering in een online Reading via Skype/telefoon is €177,-. Wil je live met me afspreken (in Hengelo) dan is je investering €197,-.
Wil je een factuur op je bedrijf of werkgever dan komt er 21% BTW bij. Mail me dan en bestel niet hier via de website.

Voor het maken van een afspraak kun je me mailen of direct via de webshop bestellen.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken