Opleiding DiepZielduiken®

Deze opleiding is voor mensen die bereid zijn zichzelf op een diep niveau aan te kijken. Je leven zal daadwerkelijk veranderen. Zo ook je kijk op de (je) wereld. Je energie gaat veel authentieker stromen, waardoor er ook BewustZijn ontstaat in je omgeving: Transformational Awareness.

Je gaat “kijken en zien” vanuit een groter overzicht. Je neemt je eigen weten nog meer in eigendom. Je wordt een ware Levenskunstenaar. Je leert hoe je vanuit bewustzijn de mooiste veranderingen in je leven brengt. Het lijkt te mooi om waar te zijn. Dat is het niet. Wil je bewijs? Kom eens naar een open dag of een workshop waar je afgestudeerden uit deze opleiding kunt ont-moeten.

Autonomie en helder waarnemen

In de opleiding DiepZielduiken® zet je krachtig verdiepende stappen in bewustzijn. Je gaat steeds meer de onderliggende patronen zien. Bij anderen en bij jezelf. En je gaat dit steeds meer aankijken vanuit neutraliteit.

De huidige deelnemers ervaren het als een veel meer gecentreerd aanwezig zijn in hun persoonlijk leven. Eigen patronen doorzien, er een “hallo” aan geven en helen. Stap voor stap.

Dit maakt dat er meer ruimte komt voor wie jij in wezen bent. Je gaat steeds meer leven vanuit je Essentie. Je verlangens krijgen ruimte en je ervaart hierin bijzonder veel kracht.

Tijdens dit diepgaande traject komen er veel verschillende thema’s en levensgebieden aan bod.

Werkwijze

We doen diverse ervaringsoefeningen, meditaties en visualisaties. En tegelijkertijd ga je veel Readings uitwisselen met je medecursisten. Geleidelijk ga je tijdens de bijeenkomsten ook steeds vaker mensen van buiten de opleiding Readings geven. Je krijgt opdrachten en oefeningen, die je steeds meer terugbrengen naar jóuw essentie en kwaliteiten als mens en als Reader/Coach.

Je hebt bij aanvang enkele cursusdagen in de nieuwe groep. Daarna stroom je in bij de bestaande Readinggroep. Dit geeft een prachtige dynamiek die je leerproces versnelt.

Als de bestaande groep afrondt ga jij door met de overige lessen en stroomt er weer een nieuwe groep in. Zo blijft het een dynamisch en lerend geheel waarin ruimte is voor ieders groei en ontwikkeling.

Onderwerpen

Wat onderwerpen en thema’s die je leert lezen en bewust waarnemen zijn onder andere:

 • Veiligheid
 • Verlangens realiseren
 • Autonomie in je leven
 • Verbinding met je hoger zelf, je Eigen Wijsheid
 • Relatie met je omgeving
 • Familie-dynamiek die je heeft gevormd
 • Liefdes- en partnerrelaties
 • Vorig levens energie die nu nog van invloed is
 • Fysieke gezondheid, wisselwerking energie en lichaam
 • Werk-/loopbaan die je vervult
 • Man-Vrouw-energie
 • Enz, enz.

Alles met als doel om steeds krachtiger vanuit zelfbewustzijn in het leven te staan. En om jezelf (én de ander) een steeds groter hallo te kunnen geven vanuit dat wat er is. En te gaan zien en ervaren dat je vanuit je bewustzijn creëert.

Het is nodig dat je vóór deze Opleiding de Training Helder BewustZijn hebt afgerond, óf dat je elders al een opleiding hebt gedaan die hiermee vergelijkbaar is. Overleg even met me als je twijfelt.

Een transformationeel ontwikkeltraject

Je leven zal veranderen. Je bewustzijn verandert. En daarmee ook het bewustzijn van je Readee’s.

De opleiding DiepZielduiken® bestrijkt 18 maanden. In het eerste deel leer je bijzonder veel over jezelf. In het tweede deel ga je verder verdiepen en wordt je nog “steviger” in het readen. Na afronding van de opleiding DiepZielduiken® kun je het lezen van energie ook beroepsmatig inzetten en wordt je vermeld op mijn website als afgestudeerd DiepZielduiker®.

Je krijgt gedurende de opleiding vier keer een check (van een collega). Dit geeft je helderheid over je voortgang en mogelijke vervolgontwikkeling.

Het is een prachtig en intensief ontwikkeltraject. Wat door deelnemers als bijzonder transformerend en helend wordt ervaren. Dit proces verandert daadwerkelijk je leven. Dus ben voorbereid. We steunen je hierbij continu in je ont-wikkeling.

Readingopleiding

Inhoud

HealingsessieJe start met het aanleren en het je eigen maken van de basistechnieken van Reading. Vervolgens stroom je in bij de opleiding.

Zodra je dit vaker geoefend hebt brengen we extra thema’s in. Je kunt hierbij denken aan Familie-energie (het lezen van familie, ouders, broers zussen), Relaties, Relevante vorige levens, Werk en loopbaan, Energie van organisaties/bedrijven, enz.

Je volgt tijdens deze training ook vier verdiepende weekenden met thema’s als Relaties en familie, Werk en Levensinvulling, Liefde emoties en sexualiteit, Lichaam gezondheid en kracht.

Je leert veel over jezelf tijdens deze lessen. Ook omdat je steeds meer gaat “zien” bij anderen. Telkens heb je hierbij een spiegel voor je eigen proces en ontwikkeling.

Aantal bijeenkomsten

Het programma is efficiënt én met diepgang ingericht. Je hoeft enkel twee keer per maand de woensdag namiddag en -avond te reserveren.

Zo heb je twee woensdagen per maand behalve vakanties. Één keer in de twee maanden heb je op de woensdag een online bijeenkomst. We starten om 15.00 uur (binnenkomst vanaf 14.30 uur) en eindigen om 21.00 uur. Je doet ‘s-avonds een reading, en soms ook op de middag.

Van de 2 woensdagen per maand in Hengelo is het middagdeel een verdiepende les. Zorg dat je daar sowieso bij bent.

Gedurende 18 maanden heb je in totaal minimaal 35 instructielessen (op woensdagen en bij aanvang ook op vrijdag en zaterdag) en minimaal 65 dagdelen readinglessen (deze kun je volgen op woensdagmiddag en -avond).

Readingopleiding

Je leert ook om op afstand via beeldbellen Readings te doen. 1 keer per 2 maanden is online en doe je vanuit je thuisomgeving.

Je dient voor het succesvol afronden van de opleiding DiepZielduiken® minimaal 50 readings gedaan te hebben. Juist tijdens de readings doe je veel verdiepende ervaring op. Na iedere reading doen we ook altijd een stuk verdiepende les.

Assisteren

Daarnaast ga je als deelnemer tijdens het tweede jaar ook assisteren gedurende 6 dagen van de Healingopleiding. Dit geeft een krachtige verdieping aan je leerproces. Je doet tenslotte ook nog extra ervaring op door het doen van korte readings bij de open dagen en de verdiepingsdagen.

Checks

Een check is een korte Reading door één van de (afgestudeerde) docenten. Tijdens een check kijken we naar je leer- en ontwikkelproces en krijg je iedere keer feedback hoe je optimaal resultaat haalt uit de opleiding en je ontwikkeldoelen. Tijdens de volledige opleiding ontvang je 4 keer een individuele voortgangscheck.

Data

Eerstvolgende startdatum is:

4 en 5 september 2021.

Vervolgens 2 woensdagen per maand van 15.00 tot 21.00 uur én 4 themaweekenden (vrijdag en zaterdagochteend)

De totale duur van de opleiding is 1,5 jaar (wat je – gratis – kunt verlengen tot maximaal twee jaar om aan je vereiste 50 sessies te komen).

Heb je elders een HealingOpleiding gedaan of een gedeelte van een ReadingOpleiding? Informeer dan naar de mogelijkheid om tussentijds in te stromen.

Bewijs van deelname of Certificaat

Na afloop van de opleiding DiepZielduiken® krijg je een certificaat, mits je minimaal hebt deelgenomen aan 80% van de lesdagen en 50 of meer Readings op externen gedaan hebt. Dit houden we samen bij.

Investering

Eenmalig €500,- en vervolgens 18 maandtermijnen van €235,-. Betaal je in één keer dan ontvang je €230,- korting.

Zakelijk of bij vergoeding door werkgever komt hier nog 21% BTW bij. Opleidingskosten kun je wellicht ook aftrekken van de belasting (informeer voor exacte wet- en regelgeving bij je adviseur en/of belastingdienst).

Aanmelden

Via deze link of gelijk via de webshop.
Als je mee wilt doen laat het me dan zo snel mogelijk weten. Voor ons prettig in verband met de planning en groepsgrootte.

Ik hoop je zo duidelijkheid verschaft te hebben wat er mogelijk is. Indien je nog vragen hebt mail me dan gerust even.

Hans van den Boomen

EssentieCoaching.nl

Jolanda Beernink
Jolanda Beernink
23/07/2021
Geverifieerde
Wat een cadeau om bij Hans de training Helder BewustZijn te volgen! Het was intensief en op momenten confronterend, maar ik ervaar nu zoveel meer rust, stabiliteit en waardering voor mezelf. Echt een aanrader.
Evi
Evi
20/07/2021
Geverifieerde
Ik heb onlangs deelgenomen aan de zomertraining Leef je Essentie. Een zeer bijzondere en waardevolle week waarin je een reis maakt binnen jezelf. Ik voel me sterker, heb meer vertrouwen, negatieve gedachtepatronen kunnen doorbreken en ervaar meer rust. Een cadeautje. Dank je wel Hans en Benja!
Harriet Sterrenburg
Harriet Sterrenburg
18/07/2021
Geverifieerde
Ik heb de prachtige zomertraining ‘Leef je Essentie’ mogen ervaren deze week. Spinvis heeft dit perfect verwoord: ‘Reis ver, lach hard, duik diep, kom terug.’ Dankjewel Hans en Benja voor de veilige setting en fijne begeleiding ❤️🙏🏻🍀
Æbe Hooijenga
Æbe Hooijenga
17/07/2021
Geverifieerde
Hans en Benja hebben mij deze week begeleid in een energetische reis terug naar mijn gevoel. Vreugdevol, veilig en vrij om jezelf te zijn! Erg waardevolle inzichten verkregen... Leef je essentie!! Veel dank beiden 🌳💪🏻☀️
Margriet Moerenhout
Margriet Moerenhout
05/05/2021
Geverifieerde
Werken met Hans is een bijzondere belevenis. De healingopleiding heeft me weer dichter bij mezelf gebracht. Weer diepere lagen aangeraakt en geheeld. Het heeft me meer veerkracht gegeven en meer vertrouwen in wat ik voel en zie bij mezelf, maar ook bij anderen. Hans heeft me diep weten te raken met zijn oefeningen, inzichten en gewoon door te zijn wie hij is: authentiek, wijs, speels en vol humor. Dank je Hans! 🙏💚
Jeanette Praamsma
Jeanette Praamsma
05/05/2021
Geverifieerde
Geweldig om te ervaren je leert bij jezelf naar binnen te kijken bij Healing opleiding. Je gaat nog meer van jezelf houden dan je ooit heb gedacht dat mogelijk was. Meditaties geven veel ontspanning. Ook humor en genieten van dans. Geniet mee bij ontdekking van jezelf en het helen van jezelf.
Elles Kotter
Elles Kotter
05/05/2021
Geverifieerde
Hans is een heel prettig en kundig persoon die met veel humor zorgt voor een fijne sfeer in de groep. Met veel plezier heb ik aan de opleiding deelgenomen. Een heel waardevol cadeau voor jezelf!!
Charlotte kin
Charlotte kin
17/09/2020
Geverifieerde
“Wat voor training is het Lot?!” Nadat ik de healing training bij Hans heb gevolgd kan ik alleen maar antwoorden met: Een mega fijne training! Een om meer rust in mijn hoofd te krijgen, meer te genieten van het leven, ook als het tegen zit en om mij vrij te gaan voelen! Of ik het je adviseer?! JA! Het liefst heel de wereld. Want bij Hans leer je echt voor jezelf zorgen...En als je voor jezelf zorgt zorg je uiteindelijk voor de hele wereld! Ga maar lekker ervaren! Ik ben nu al nieuwsgierig naar jouw review! 😉
Marloes Hodes
Marloes Hodes
14/09/2020
Geverifieerde
Net de healingtraining bij Hans afgesloten. Wat een bijzondere ervaring om zo dicht bij jezelf te komen. Vele stappen gezet, samen met hele fijne mensen en super begeleiding in een heel veilige omgeving. Allemaal, maar vooral Hans, bedankt.
Peter Lohrmann
Peter Lohrmann
07/09/2020
Geverifieerde
Afgelopen half jaar heb ik de Coaching van Hans gevolgd.Het is eigenlijk niet in woorden te zeggen wat dit heeft betekend voor mij. Een hele bijzondere reis met prachtige mensen. In de cursus kon ik ontdekken wat mijn thema was en daarvoor kreeg ik door mijn medereizigers prachtige spiegels voor gehouden. Wat heb ik mooie zaken ontdekt en heb die kunnen toepassen in mijn dagelijkse leen. Mijn omgeving zag mij veranderen in de man en vader die er vanuit zijn gevoel voor hen was. Prachtig om te ontdekken en een reis waarin ik in een wereld ben beland waar ik nooit meer uit wil verhuizen. Alle reizigers daarvoor bedankt evenals onze reisleider. Ondanks Corona adviseer ik iedereen om op deze reis te gaan Peter Lohrmann
Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken