Reading door studenten

Je kunt heel voordelig een Reading ontvangen van studenten uit de Readingopleiding. Tijdens een aura-/chakrareading krijg je helderheid over je (levens)vragen. We gaan direct naar de essentie.

We geven je heel helder en concreet vanuit jouw Essentie antwoord op je vragen. We lezen je energie en geven je terug wat nu een volgende stap (of stappen) kan zijn die je wezenlijk verder helpt bij het realiseren van je verlangens. We kijken wat jou belemmert, en wat jij kunt doen om hierin verandering te brengen. We nemen ruim de tijd voor je vragen, de reading duurt zo’n 5 kwartier.

Je kunt als je eerder een algemene reading ontving ook kiezen voor een ThemaReading waarbij de nadruk veel meer op dat thema ligt:

RelatieReading: We lezen de dynamiek in je relatie en wat jullie beiden ondersteunt. Wat helpt jullie nu verder.
FamilieReading: We lezen de dynamiek in je geboortefamilie. Ouders en broers/zussen. Ieders rol, familithema en wat nu wezenlijk verder helpt.
Werk/LoopbaanReading: We lezen de dynamiek in je werk. Wat er nodig is om werkelijk met plezier door je werkzame leven te gaan.

Je kunt vaker door de tijd een reading laten doen, zodat je helderheid krijgt in je ontwikkeling en het pad dat je bewandelt.

Deze Readings worden gedaan onder mijn (Hans van den Boomen) supervisie. En het mooie is: Je bijdrage is slechts €25,-. Indien je in de Basis- of Healingopleiding zit dan is het voor jou zelfs gratis.

Klik hier voor de data of om direct een afspraak te maken.

Deel dit via:

Ontvang een Reading door studenten

Nu direct afspreken