Petra Takkenkamp

Assistent-Trainer

Groei vanuit het hart

Petra Takkenkamp

Als kind begreep ik de wereld niet. Ik kon wel makkelijk met anderen omgaan maar hoorde nooit echt ergens bij, voelde nooit echt een verbinding. Zoals ik nu weet miste ik de verbinding met mijzelf.

Ik ben in allerlei richtingen op zoek gegaan. Als puber liep ik een Pax Christie voettocht mee op zoek naar God. Ik deed jarenlang onderzoek naar onder andere spiritualiteit en meditatie. Het bracht mij vooral frustratie en weerstand tegen alle regels en voorschriften.

Totdat iemand mij erop wees dat ik het ook gewoon op mijn EIGEN manier mocht doen. Dat ik mag voelen wat goed is voor MIJ. Dat resoneerde enorm in mij. Ik ging op weg… naar mijzelf. Niet vanuit de buitenwereld maar vanuit mijn eigen hart.

Mijn eigen wijsheid leven en mijn eigen weg gaan, dat is ook wat ik bij Essentiecoaching heb ervaren en wat ik als trainer graag wil overdragen.

Leven en werken vanuit passie

Leven vanuit passie krijgt daarmee steeds meer plek in mijn leven. Doen waar ik blij van word. Naast mijn persoonlijke weg waarin ik verschillende trainingen en cursussen heb gevolgd ben ik ook voetreflex therapeut. In al mijn voetreflexbehandelingen is energetisch werken mijn basis. Daarnaast ben ik coach. Het coachen combineer ik met healing, reading en massage. Hiermee begeleid ik mensen op een holistische manier bij het vinden van antwoorden op hun hulpvraag.

Werken bij Essentiecoaching is voor mij een prachtige volgende stap. Het past bij alles wie ik nu ben en wat ik wil brengen; Een veilige bedding creëren met respect voor ieders proces, waarin jij als cursist centraal staat en alles er mag zijn en gezien mag worden.

Mijn enthousiasme voor Essentiecoahing is groot. Ik heb inmiddels alle workshops meerdere keren gevolgd als cursist en/of assistent (op de mannenworkshop na ;-)). Daarnaast heb ik de Healingtraining gedaan, ben ik de opleeiding DiepZielduiken® aan het afronden en ben ik deelnemer in het Trance Medium programma.

Bij Essentiecoaching kunnen we jou als cursist laten ontdekken en ervaren wie jij, onder alle opgebouwde beschermende laagjes, in Essentie bent. Zodat jij steeds meer vanuit vrijheid je eigen wijsheid kunt leven.

Ik loop graag een stukje mee op je pad.

Met warme groet,

Petra Takkenkamp

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken