Marina Frensel

Trainer EssentieCoaching

Bewust-zijn en helderheid

Mijn grote passie is de mens en spiritualiteit. In de loop der jaren heeft dit zich ontwikkeld tot een passie voor het ontwikkelen van een steeds ruimer bewust-zijn en steeds meer helderheid.

Mijn pad liep langs een HBO en een WO-opleiding, heel diverse werkzettingen en verschillende spirituele ervaringen. Uiteindelijk bracht, in 2003, de bijzondere geboorte van mijn dochter mij op een punt waarop ik er voor mezelf niet meer omheen kon om mijn eigen persoonlijke/intuïtieve/spirituele ontwikkeling en bewustwording op te pakken. Dit heb ik onder meer gedaan door veel te lezen en door het volgen van diverse workshops, cursussen en opleidingen op het gebied van coaching, intuïtieve ontwikkeling en healing en reading.

Bij EssentieCoaching heb ik zowel de Healing- als ReadingOpleiding volledig ddoorlopen. Momenteel neem ik ook deel aan het Trance Medium programma. Met het aangaan van deze processen ben ik steeds dichter bij mezelf/mijn wezenskern, mijn eigen wijsheid en eigen kracht gekomen. Ik heb mijn helderheid leren omarmen en in eigendom leren nemen. Hiermee heb ik een veel ruimer bewustzijn gekregen, innerlijke rust en autonomie over mijn leven. Kortom ik ben veel gelukkiger!

In diverse werkzettingen heb ik veel ervaring opgedaan met lesgeven en coaching. Momenteel ben ik ook werkzaam als docent NT2. Dit lijkt misschien een vreemde eend in de bijt, maar dat is het voor mij niet. Het is een verbinding aangaan met verschillende mensen en verschillende culturen, het is een specifieke doelgroep helpen groeien en in verbinding brengen met hun eigenheid en eigen kracht in een nieuw land.

In alle verschillende opleidingen en in mijn werk als docent en coach heb ik gemerkt dat er nogal verschillend met (spirituele) ‘waarheden’ wordt omgegaan. Voor mij is vrijheid en je eigen pad bewandelen erg belangrijk, juist je eigen waarheden vinden en naleven en daarmee autonomie nemen over je eigen leven. Dit is wat ik bij Essentiecoaching heb gevonden en graag overbreng op jou, je uitnodigen om helderheid en bewustzijn te verwerven over jezelf en jouw leven.

Met ingang van september 2017 ben ik als Trainer werkzaam binnen de basistraining, de HealingOpleiding en de ReadingOpleiding.

Deel dit via:

Gratis 20 minuten Kennismakings-sessie

Nu direct afspreken