Open dag in kerstsfeer: “In contact met je Essentie”

Kom deze dag genieten van het in contact zijn met je Essentie. Ervaar en vind de antwoorden binnen je-Zelf.
In de middag ontvang je gratis een Reading en/of Healing van gevorderde studenten uit de opleiding. De middag is in een ontspannen kerstsfeer waarin je elkaar (en studenten uit de opleiding) nog meer kunt ont-moeten. Normaal is de bijdrage voor deze workshop €95,-. Voor deze “kerst-editie” is je bijdrage slechts €35,-! Maximaal 20 deelnemers.

Dit ga je (onder andere) ervaren:

  • Hoe je je energie centreert. Van hoofd naar hart naar buik.
  • Breng heling en flexibiliteit in je Hartgebied. Creëer ruimte in je hart en daarmee in je relaties. Met name in de relatie met je-Zelf.
  • Maak contact met je ziel en je zielsverlangen. Wie ben jij in wezen? Wat beweegt je? Wat is je wezenlijke verlangen?
  • In de middag een gezellig samen-ZIJN in kerstsfeer.
  • Je krijgt in de middag ook een Reading en/of Healing.

Deelnemers

We werken met visualisatie, beweging, lichaamswerk, meditatie én humor.

Eerdere deelnemers geven mij terug dat ze van deze dag(en) nog lange tijd nagenieten en er voordeel van hebben in hun dagelijks leven. Deze dag genieten we van het samen ZIJN, delen en uitwisselen.

Tijdens deze dag assisteren er cursisten uit het Healing- en Readingjaar. Kun je gelijk kennismaken.

Wil je meedoen met deze bijzondere dag? Meld je dan gelijk aan via DEZE LINK. Eerst nog meer informatie? Lees dan hieronder verder.

Wat: Open dag / KerstWorkshop “In contact met je Essentie”.
Datum: Donderdag 21 december 2017.
Locatie: Cursusruimte Essentiecoaching, Hengelo (OV).
Tijd: Vanaf 9.30 uur ontvangst met koffie/thee/iets lekkers. Gezamenlijk programma van 10.00 – 16.30 uur. Tot ca 13.00 uur workshop. Na de lunch vanaf 14.00 uur een gezellig samenzijn met o.a. Readings en Healings
Investering: €95,-. Voor deze “kersteditie” is je bijdrage slechts €35,-.
Aantal plaatsen: 20.
Aanmelding: Via deze link of middels de button hieronder. Je bent dan zeker van een plek. Na aanmelding krijg je binnen drie dagen een bevestiging in je mail (check deze dus goed!) met alle verdere informatie.

Ik doe mee!

Wie organiseert deze dag?

Deze dag wordt georganiseerd door Hans van den Boomen van Essentiecoaching.nl. Ik werk nu bijna 20 jaar als BewustZijnstrainer, en verzorg een opleiding in Healing en Reading, zowel voor particulieren als voor Coaches. In mijn werk breng ik je (meer) in contact met je Ziel, je Eigen Wijsheid, kwaliteiten en mogelijkheden. Je ervaart hoe je dáár kunt komen waar je wezenlijk wilt zijn met je-Zelf. Vanuit helderheid, en praktische toepasbaarheid. Zodat je kunt leven vanuit enthousiasme, bewuste keuzes en vrijheid.

Stel me een vraag via mail als je meer wilt weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen.

Aanmelden voor deze dag doe je via deze link. Je bent dan zeker van een plek, en ontvangt vervolgens alle informatie. Heb je vooraf echter nog een vraag, mail me dan gerust even.
Ik hoop van harte je op deze dag persoonlijk te ontmoeten!

Hans van den Boomen

Deel dit via:

Ontvang een Reading van studenten

Nu direct afspreken