Informatiedag Opleiding en trainingen 3 sept ’17

Maak op zondag 3 september kennis met wat we doen binnen de opleidingen van EssentieCoaching. Een uniek programma wat je krachtiger, vitaler, helderder en meer ontspannen maakt. 

Programma

cursusdag essentiecoaching

Ontvang deze dag een persoonlijke reading, ervaar een healing en neem deel aan een korte intro-les.

✓ Wil je meer genieten van het leven?
✓ Wil je werkelijk vrij zijn?
✓ Wil je volledig in je kracht staan?

Kom dan ervaren wat EssentieCoaching voor jou kan betekenen. In onze werkwijze is alles er op gericht dat jij lekker in je vel zit en dat je doet wat klopt voor JOU. We houden van “ont-wikkelen” en zijn aards en oprecht in onze kijk op spiritualiteit.

Readings

Ontvang een korte reading van een gevorderde student. Een helder en concreet inzicht in wat jou nu wezenlijk verder helpt. Stel gerust je vragen.

Healings

Ontvang een Healing. Healing is in onze visie het scheppen van ruimte voor je wezenlijke energiestroom en  kracht.

Intro les over in vrijheid je-Zelf zijn

Je kunt deelnemen aan een korte intro-les energiewerk met als thema “Je-Zelf zijn in een wereld vol verwachtingen”. Tweemaal op deze dag.

Informatie

Deelnemers

Ontvang informatie en stel je vragen over de training “Intuïtie, Energie en BewustZijn” of HealingOpleiding die weer start op 15 september aanstaande.

Je kunt vrij inlopen tussen 11.00 en 14.00 uur. De open lessen zijn om 11.15 uur en om 12.30 uur. De Readings en Healings vinden doorlopend plaats.

Locatie is Havezatenlaan 20, Hengelo.

Aanmelden is niet nodig, echter voor ons heel fijn zodat we een indicatie hebben. Laat weten dat je komt dmv een mailtje of klik op aanwezig bij het Facebook evenement.

Ik hoop van harte je op deze informatiedag persoonlijk te ontmoeten!

Hans van den Boomen

Deel dit via:

Ontvang een Reading van studenten

Nu direct afspreken