Claar Grooten

Loopbaancoach

Stralend achter het stuur van je leven

Samen met jou kijk ik waar je kwaliteit ligt en wat ervoor nodig is om in je kracht te komen. Om van daaruit je leven vorm te geven op zo’n manier dat je er energie van krijgt. Zodat je weer stralend achter het stuur van je leven zit.

Claar Grooten
Claar Grooten

Ongeveer tien jaar lang heb ik lesgegeven op Saxion bij de opleiding Human Resource Management. Daar doceerde ik onder andere coaching en communicatie, vanwege mijn ervaring als communicatieadviseur en opleiding communicatiewetenschap.

Naast dat werk heb ik mij altijd breder ingezet, zoals coach, Provinciaal Statenlid en raadslid, de organisatie van diverse evenementen op het gebied van werk en ondernemerschap. Ik ben mij daarnaast persoonlijk blijven ontwikkelen met cursussen zoals Professioneel Coach (ICM), waardevol leiderschap, intuïtief tekenen, systemisch werk (opstellingen) en de Readingopleiding bij EssentieCoaching.

Een nieuwe balans vinden

Drie jaar geleden stond ik voor een omschakeling. De geboorte van onze zoon, een ziekte in de nasleep van de zwangerschap maakte dat het leven mij op een ander pad zette. Tot die tijd lukte het mij om in mijn drukke leven alles nog te combineren, maar met de nieuwe situatie moest ik een nieuwe balans vinden. Een balans met meer ruimte voor mezelf en heldere keuzes maken die recht doen aan wie ik in essentie ben.

Ik heb met mijn ‘Eigen wijsheid’ op dit vlak en samen met EssentieCoaching vanuit vertrouwen een nieuwe basis kunnen bouwen. Daar ben ik heel dankbaar voor. En op het nieuwe pad van mijn leven heb ik het stuur Eigen-Wijs in handen.

Helderheid, werk en ondernemerschap

Coaching, communicatie in combinatie met helderheid, werk en ondernemerschap is mijn passie. En mijn persoonlijke ervaring heeft mij geïnspireerd om de kennis en ervaring in te zetten voor mensen die een gelijke situatie doorgaan. In die situatie wil ik mijn talenten (mensen helder-zien vanuit potentie, coaching) inzetten om er met jou achter te komen wie je in essentie bent.

Ik geloof dat als je je plek inneemt, je zelf een fijner leven leeft en je bijdraagt aan een harmonieuze samenleving

Ik kijk er naar uit je te ont-moeten!

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken