Awakening Woman

Deze workshop is live in onze cursuslocatie (dus NIET online) met inachtneming van de Coronamaatregelen. Mocht het op de betreffende datum NIET zijn toegestaan om live bijeen te komen dan bieden we je de keus tussen een nieuwe datum óf je bijdrage direct volledig terug te krijgen.

Daar waar vrouwen samen komen wordt er gedeeld, gerouwd, gelachen, gedanst en geheeld!

Awaken your Sacred Feminine Energy. Deze kracht en wijsheid bewust maken en er steeds verder in zakken. In alle vrijheid gaan we verschillende facetten hiervan onderzoeken. Een dag met diepgang, maar zeker ook met sprankeling, humor en plezier.Een dag in verbinding met jezelf èn in verbinding met andere vrouwen.

Vrouwelijke kracht en oerwijsheid

In onze (westerse) maatschappij is er vaak een overwaardering van mannelijke energie. Dat heeft ons verleerd om onze vrouwelijke kracht en wijsheid in eigendom te nemen, om ons bekken ècht te bewonen. Terwijl daar juist onze vrouwelijke kracht en oerwijsheid zetelt!

Het is een diepe bron van vrouwelijke energie. Deze energie is scheppend, creatief, intuïtief, verbindend èn vernietigend, kwetsbaar, gevoelig, beschermend en voedend, ontvankelijk en cyclisch.

De creërende creatieve kracht van de baarmoeder is enorm, kijk maar naar het vermogen om nieuw leven te creëren, te voeden, te dragen en te baren. Het is echter ook een plek waar veel overtuigingen, belemmeringen, pijn en verdriet opgeslagen zijn. Ook als je geen kinderen hebt of je baarmoeder verwijderd is, de energetische imprint is namelijk wel in iedere vrouw aanwezig.

Deze overtuigingen en oude pijnen kunnen je weerhouden om diep in je bekken te zakken.

Hoe zou het zijn om dat vrij te maken en weer in verbinding te komen met die oerbron van kracht en wijsheid en jouw vrouwelijke energie meer vrij kan stromen?

Deze dag keren we naar binnen: we gaan onderzoeken, bewust worden en helder maken wat er in jou leeft en hoe dit jou in je leven beïnvloedt.

We keren ook naar buiten: hoe verhoud jij je tot anderen vrouwen, maar ook tot mannen en mannelijke energie.

We maken ruimte zodat je meer kan zakken in je bekken, in jouw eigen vrouwelijke kracht èn wijsheid in verbinding met jouw oerbron.

Iedere vrouw is uniek, jij dus ook! Dat in vrijheid leven, daar wil ik je graag toe uitnodigen!

Deze dag vindt plaats in een veilige bedding in verbinding met jezelf en andere vrouwen. Dit geeft je de ruimte en mogelijkheid om al deze aspecten binnen jezelf aan te kijken. Om in jouw unieke manier van vrouw-zijn te stappen!

Wil je meedoen met deze bijzondere dag? Meld je dan gelijk aan via DEZE LINK. Eerst nog meer informatie? Lees dan hieronder verder.

Alle informatie over deze dag

Dit is een workshop waarbij je inzichten verwerft en deze stevig integreert in je lijf. Het werkt heel krachtig om dit samen met andere vrouwen te doen.

We werken met visualisatie, beweging, lichaamswerk, meditatie, contactoefeningen en humor.  We gaan er van uit dat je wel al bekend bent met de basis van energiewerk / stromen van energie (heb je hier geen enkele ervaring mee neem dan vooraf even contact op).

Wat: Dagworkshop “Vrouw Zijn”.
Data: Zondag 30 mei 2021.
Locatie: Cursusruimte Essentiecoaching, Hengelo (OV).
Tijd: Vanaf 9.30 uur ontvangst met koffie/thee/iets lekkers. Gezamenlijk programma van 10.00 – 16.30 uur.
Investering: €135,-.
Aanmelding: Via deze link of middels de button hieronder. Je bent dan zeker van een plek. Na aanmelding krijg je binnen drie dagen een bevestiging in je mail (check deze dus goed!) met alle verdere informatie.

Ik doe mee!

Wie verzorgt deze dag?

Deze dag wordt gegeven door Marina Frensel van Essentiecoaching.nl. 

Door middel van het energiewerk ben ik steeds dichter bij mezelf/mijn wezenskern, mijn eigen wijsheid, mijn eigen kracht en mijn Vrouw-Zijn gekomen. Ik heb mijn helderheid leren omarmen en in eigendom leren nemen. Hiermee heb ik een veel ruimer bewustzijn gekregen, innerlijke rust en autonomie over mijn leven als vrouw. Kortom ik ben veel gelukkiger!

Aanmelden voor deze dag doe je via deze link. Je bent dan zeker van een plek, en ontvangt vervolgens alle informatie. Heb je vooraf echter nog een vraag, mail me dan gerust even.
Ik hoop van harte je op deze dag persoonlijk te ontmoeten!

Deel dit via:

Gratis 20 minuten sessie

Nu direct afspreken